Rólam

Filmekkel foglalkozom néhány film-őrült társammal a filmekroviden.blog.hu és a 5lista.blog.hu oldalakon, meg persze személyes blogomon: jerico.blog.hu. Amit rólam tudni érdemes: egy elmélkedő, grafomán bölcsész és monasztikus eremita vagyok egy csendes forradalmár lelkületével. Email címem: [email protected] Elérhető vagyok még itt is: doktorhorvath.hu

A Jerico nevet azért választottam, mert az egyik filmes karakterem is ezt a nevet viseli, plusz a történelem iránti szeretetemet is kifejezi, mert Jerico a Föld legősibb ma is lakott városa (mondhatni maga a történelem).

Kép

Vélemények (163)

Annyira idétlen, hogy már jó és szórakoztató
A Kidobós egy vicces és szórakoztató vígjáték. Remek poénokat kapunk ugyanis egy kacagtató sztorival. Vince Vaughn kicsit álmatag, de így is élvezetes az alakítása, Ben S... több»

80 U-571  (2000)

2024. 05. 30.
Izgalmas és átélhető
Jonathan Mostow háborús akció-drámája, a 2000-es U-571 ritkán szokott felkerülni a legjobb világháborús filmek listákra, pedig egy nagyon izgalmas, látványos és átélhető ... több»

64 Én, a kém  (2002)

2024. 05. 30.
Remek szórakozás
Nagyon jól szórakoztam rajta, sőt nemrég újranézve sem volt unalmas. Külön tetszett a sok Budapesten felvett jelenet. Az Eddie Murphy-Owen Wilson páros fergeteges, és itt... több»
2024. 05. 29.
Szinte mindenben jó
Nagy kedvencem karakterei miatt Curtis Hanson 1997-es krimije, a Szigorúan bizalmas, mely James Ellroy regényét dolgozza fel. Ez az a film, ami szinte mindenben jó: 85-90... több»
Véres és meghökkentő
Mark Burnham alakítja az idősödő láncfűrészes bőrpofát, aki egy világtól távol eső kisvárosi intézet utolsó lakóinak egyikeként éldegél édesanyjával. Az épület azonban el... több»
A maflás (2012)