Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
83

A túlélő (2013)

Lone Survivor
Filmadatlap
 
32
Szereplők
34
Vélemények
18
Képek
19
Videók
 
dulkap   2015. 01. 21.

Igen a harci jeleneteknél érezhetőek a túlzások, de a film összességében ettől egy jó kis akciómozi. Annyi ilyen túlzás van a mai filmekben, hogy általában mosolygok csak rajtuk, max levonok egy kicsit az értékelésből. De ezektől függetlenül tetszett a film, a kaszkadőrök munkája meg külön kiemelendő.

 
indingo   2018. 09. 01.

A legjobb háborús film, amit láttam, bár nem szívesen nézek ilyen témában filmeket.


 
Deku   2017. 07. 25.

Mark Wahlberg nagy meglepetés volt, hogy ő ilyen filmekben is kiválóan tud játszani. Kellemes hangulata volt ennek a filmnek és ez végig vezethető volt az első perctől az utolsóig. Szerettem.

 
Szilonka   2018. 08. 14.

Kemény és megrázó történet, Csak erős idegzetűeknek ajánlom.

 
hsanya182   2015. 05. 06.

Nagyoon jóó és nagyon átjött a film. Rendezése realisztikus, főleg aki szereti az akciófilmeket, annak ez az alkotás kötelező biztosan! Jók a karakterek, izgalmasak a beszélgetések, jó a feszültség teremtése és szuper az akció része. Megtörtént eseményt dolgoz fel, "aki veszélyes helyre megy, nem biztos hogy hazajön"...

Ben Foster
Mark Wahlberg
Taylor Kitsch
Eric Bana
Taylor Kitsch
Mark Wahlberg
Ben Foster
Emile Hirsch
Emile Hirsch
Mark Wahlberg
Taylor Kitsch
Taylor Kitsch
Taylor Kitsch
Taylor Kitsch
Mark Wahlberg
Emile Hirsch
Mark Wahlberg
Emile Hirsch
Ben Foster
Taylor Kitsch
Emile Hirsch
 

45 millió dolláros költségvetéssel készült és 115 millió dollár összbevételt produkált.

(LionelMessi10 )
 

A film igaz történetet dolgoz fel,története a 2007-ben megjelent könyv alapján játszódik, amit Marcus Luttrell és Patrick Robinson írt.

(LionelMessi10 )
 

A túlélő cimű film egyik érdekessége, hogy a film történetének valódi alakja vagyis az igazi túlélő, az 1975-ös születésű, 196 centis Marcus Luttrell felbukkan a film első fél órájában többször is. Hol az akció megbeszélésénél mutatják a katonák közt, az eligazitáson, hol a szabadidejüket töltő Seals csapatban ücsörög barakkjuk előtt. A filmben Mark Wahlberg alakítja.

(Filmelemző )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.