Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
84

A túlélő (2013)

Lone Survivor
Filmadatlap
 
34
Szereplők
37
Vélemények
18
Képek
3
Videók
A túlélő
Ben Foster
Mark Wahlberg
Taylor Kitsch
Eric Bana
Taylor Kitsch
Mark Wahlberg
Ben Foster
Emile Hirsch
Emile Hirsch
Mark Wahlberg
Taylor Kitsch
Taylor Kitsch
Taylor Kitsch
Taylor Kitsch
Mark Wahlberg
Emile Hirsch
Mark Wahlberg
Emile Hirsch
Ben Foster
Taylor Kitsch
Emile Hirsch
 
dailyfilmsan   2019. 11. 06.

legújabb vélemény

Jajj istenem ez mennyire középszerűen semmilyen volt. A chastingon kikötés volt az igénytelen arcszőrzet. A szereplők nekem nem voltak túl hitelesek, egy ember volt aki el tudta játszani a szerepét.... és nem a főszereplő. Whalbergnek általában jól állnak a katonás szerepek, de nem most. Engem nem kápráztatott el a film. Csupán egyszer nézhetős.

 
dulkap   2015. 01. 21.

Igen a harci jeleneteknél érezhetőek a túlzások, de a film összességében ettől egy jó kis akciómozi. Annyi ilyen túlzás van a mai filmekben, hogy általában mosolygok csak rajtuk, max levonok egy kicsit az értékelésből. De ezektől függetlenül tetszett a film, a kaszkadőrök munkája meg külön kiemelendő.


 
hsanya182   2015. 05. 06.

Nagyoon jóó és nagyon átjött a film. Rendezése realisztikus, főleg aki szereti az akciófilmeket, annak ez az alkotás kötelező biztosan! Jók a karakterek, izgalmasak a beszélgetések, jó a feszültség teremtése és szuper az akció része. Megtörtént eseményt dolgoz fel, "aki veszélyes helyre megy, nem biztos hogy hazajön"...

 
indingo   2018. 09. 01.

A legjobb háborús film, amit láttam, bár nem szívesen nézek ilyen témában filmeket.

 
Lonka   2018. 08. 30.

Érdekes film volt, nm várt végkifejlettel. Én szerencsére nem olvastam el a tartalom leírást.

A film összbevétele 154 802 912 dollár volt (imdb.com).

 

45 millió dolláros költségvetéssel készült és 115 millió dollár összbevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

A film igaz történetet dolgoz fel,története a 2007-ben megjelent könyv alapján játszódik, amit Marcus Luttrell és Patrick Robinson írt.

(LionelMessi10)
 

A túlélő cimű film egyik érdekessége, hogy a film történetének valódi alakja vagyis az igazi túlélő, az 1975-ös születésű, 196 centis Marcus Luttrell felbukkan a film első fél órájában többször is. Hol az akció megbeszélésénél mutatják a katonák közt, az eligazitáson, hol a szabadidejüket töltő Seals csapatban ücsörög barakkjuk előtt. A filmben Mark Wahlberg alakítja.

(Filmelemző)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.