Peter Berg és állandó sztárja, Mark Wahlberg új akciófilmmel rukkolt elő, mely magyar nyelven is látható a Netflixen. Íme minden, amit érdemes tudnod a Spenser az igazság nyomában-ról!  

Spenser (Mark Wahlberg) egykor maga is a rendőrség kötelékében állt, de mivel az alvilág vele sem bánt kegyesen, börtönben végezte. Miután a férfi letölti a büntetését, egy rejtélyes összeesküvés kellős közepébe csöppen, ám hiába a sok intő jel, Spensert hatja az igazságérzete, és a saját kezébe veszi az irányítást, hogy méltó büntetésben részesítse azokat, akik korábban úgy hitték, érinthetetlenek, a törvények által szabott keretek rájuk nem vonatkoznak. Henry és a morózus Hawk személyében pedig megbízható társakra talál az ügy felgöngyölítésében.
Peter Berg (Hancock, A túlélő) új filmjében A túlélő után ismét Mark Wahlberggel dolgozott, míg a további szerepekben olyan sztárokat láthatunk, mint Alan Arkin és Winston Duke

Íme tehát 7 izgalmas tény a premierfilmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • A film az 1985 és 1988 között futó "Spenser for Hire" című televíziós sorozat remake-je.
  • Bokeem Woodbine és Mark Wahlberg az 1999-es Robbanófejek után ismét együtt állt a kamerák elé.
  • A film cselekménye Ace Atkins 'Wonderland' című regényén alapszik, melynek hősét, Spensert az amerikai író, Robert B. Parker vezette be az irodalomba.
  • A Spenser az igazság nyomában a népszerű amerikai énekes, dalszerző és rapper, Post Malone első egészestés élőszereplős filmje.
  • A film főszereplője, Mark Wahlberg producerként is kivette a részét a Spenser az igazság nyomában munkálataiból.
  • A Spenser az igazság nyomában Mark Wahlberg és a rendező, Peter Berg 5. közös filmje.
  • A Spenser az igazság nyomában forgatása 2018. végén zajlott Bostonban.

Hazai premierdátum: 2020.03.06.