Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
31
Szereplők
13
Vélemények
16
Képek
2
Videók
Hancock
 
Ms. Akárki   2019. 06. 27.

legújabb vélemény

Igazi klasszikus antiszuperhős film. Will Smith nagy kedvencem, így ezt a filmjét főleg imádom, hogy ilyen esetlen kezdő szuperhősből mivé válik a film végére. Izgalmas, akciódős, látványos és humorban sem szűkölködik. Mindenképpen érdemes megnézni, mert jó kikapcsolódás.

 
Artemisia   2017. 12. 17.

Charlize Theron miatt néztem meg, rajta kívül kevés az értékelhető elem.Az eleje még viszonylag jól indul, bár igazán jó húzások ott sincsenek, a vége pedig komolytalanra és cikire sikeredett. Az egész problematika és a az akciójelenetek el vannak túlozva, ez a rombolás hihetetlen és valószerűtlen, mintha tényleg kevés ötletük lett volna a készítőknek.Igazából az akciójelenetek amellett,hogy túlzóak nem túl izgalmasak,nincs tétjük.A vígjáték besorolásból nekem nem sok jött át, van egy-két megmosolyogtató elem,de nincsenek benne nagy poénos vagy vicces helyzetek,amiket látszólag annak szántak azok gagyik vagy ízléstelenek (pl.a tetőn kilövellő sperma, vagy a kisgyerek feldobása), nem nevetségesek. A drámainak szánt vonal sem valami megható, nem érezzük Smith és Theron között a vonzalmat,szerelmet vagy fájdalmat.Onnantól, hogy Theronról kiderülnek a képességei átmegy olcsó komédiába a fim.


 
Norbi   2018. 07. 29.

Nagyon jó film. Első osztályú történet, profin előadva. Will Smith kitűnő választás volt erre a szerepre. Az effektek élvezhetőek, és élveztem is , minden percét nem csak az effekteknek, hanem ennek az egész történetnek.

 
harnas1207   2019. 02. 20.

A negatív szuperhős teória mindig is érdekelt, de természetesen ezt soha nem merik meghúzni. Ez a film is csak kicsit karcolja ezt a filinget, aztán átcsap a megszokott sallangba. Ennek ellenére egyszer nézhető alkotás.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Nem kifejezetten gyenge film, mint azt sokan tartják róla, de rengeteg gyenge pontja van. Az ötlet az alkoholista, hajléktalan szuperemberről valójában nem rossz, de a forgatókönyv még elbírt volna némi átdolgozást.

A film összbevétele 624 386 746 dollár volt (imdb.com).

 

2008-ban a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Michael Mannt is felkérték rendezőnek, de ő inkább a Miami Vice-t választotta.

(ZeroHero)
 

Mielőtt megkezdték a forgatást, a stáb úgy becsülte, nagyjából 300 speciális effektet tartalmazó felvételt kell készíteni. Végül több, mint 500 lett.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.