Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
31
Szereplők
11
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
Norbi   2018. 07. 29.

Nagyon jó film. Első osztályú történet, profin előadva. Will Smith kitűnő választás volt erre a szerepre. Az effektek élvezhetőek, és élveztem is , minden percét nem csak az effekteknek, hanem ennek az egész történetnek.

 
Gigi   2017. 01. 16.

Szeretem az akció vígjátékokat, annak pedig kifejezetten örülök, ha a hős nem példakép típus. Viszont ez a film megmaradt egy családi limonádénak, a történet a látvány és a szöveg mellett teljesen háttérbe szorul. Egyszer mindenképp érdemes megnézni.


 
Artemisia   2017. 12. 17.

Charlize Theron miatt néztem meg, rajta kívül kevés az értékelhető elem.Az eleje még viszonylag jól indul, bár igazán jó húzások ott sincsenek, a vége pedig komolytalanra és cikire sikeredett. Az egész problematika és a az akciójelenetek el vannak túlozva, ez a rombolás hihetetlen és valószerűtlen, mintha tényleg kevés ötletük lett volna a készítőknek.Igazából az akciójelenetek amellett,hogy túlzóak nem túl izgalmasak,nincs tétjük.A vígjáték besorolásból nekem nem sok jött át, van egy-két megmosolyogtató elem,de nincsenek benne nagy poénos vagy vicces helyzetek,amiket látszólag annak szántak azok gagyik vagy ízléstelenek (pl.a tetőn kilövellő sperma, vagy a kisgyerek feldobása), nem nevetségesek. A drámainak szánt vonal sem valami megható, nem érezzük Smith és Theron között a vonzalmat,szerelmet vagy fájdalmat.Onnantól, hogy Theronról kiderülnek a képességei átmegy olcsó komédiába a fim.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Nem kifejezetten gyenge film, mint azt sokan tartják róla, de rengeteg gyenge pontja van. Az ötlet az alkoholista, hajléktalan szuperemberről valójában nem rossz, de a forgatókönyv még elbírt volna némi átdolgozást.

 
Siriusalias   2015. 10. 11.

Nem mondanám hogy a legjobb szuperhős film amit valaha láttam, viszont szórakoztató. A rendezést azt elég hanyagnak mondanám de lehet hogy ez illik Hancock karakteréhez. Will Smith jó színész de szerintem jobban hozna szuperhősként egy drámai szereplőt mint egy vicces komolytalankodót. Ennek ellenére ajánlom mindenkinek, csak senki se vegye nagyon komolyan.

 

2008-ban a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Michael Mannt is felkérték rendezőnek, de ő inkább a Miami Vice-t választotta.

(ZeroHero )
 

Mielőtt megkezdték a forgatást, a stáb úgy becsülte, nagyjából 300 speciális effektet tartalmazó felvételt kell készíteni. Végül több, mint 500 lett.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.