Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
77%

Hancock (2008)

Hancock
Filmadatlap
 
31
Szereplők
15
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
sptt   2020. 12. 11.

legújabb vélemény

0

Egy kedves, szerethető szuperhős-film kidolgozatlan karakterekkel, kiszámítható és jellegtelen történettel, látványos CGI akciójelenetekkel. Charlize Theron minden szempontból megérdemelt volna egy komolyabb szálat a történetben. Így a végén a hatás: megnéztük, jó volt, holnapra elfelejtjük. 6/10

 
Artemisia   2017. 12. 17.

2

Charlize Theron miatt néztem meg, rajta kívül kevés az értékelhető elem.Az eleje még viszonylag jól indul, bár igazán jó húzások ott sincsenek, a vége pedig komolytalanra és cikire sikeredett. Az egész problematika és a az akciójelenetek el vannak t... több»


 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

Sajnos csak így tudom osztályozni ezt az értelmetlen katyvaszt, amit Will Smith szépen lejárat. A hihetetlen mennyiségű, amúgy nonszensz rombolás, és a béna, balfék humor is csak ront az összképen. Rosszul indul, de legalább szörnyűségesen végződik.

 
Norbi   2018. 07. 29.

0

Nagyon jó film. Első osztályú történet, profin előadva. Will Smith kitűnő választás volt erre a szerepre. Az effektek élvezhetőek, és élveztem is , minden percét nem csak az effekteknek, hanem ennek az egész történetnek.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 27.

0

Igazi klasszikus antiszuperhős film. Will Smith nagy kedvencem, így ezt a filmjét főleg imádom, hogy ilyen esetlen kezdő szuperhősből mivé válik a film végére. Izgalmas, akciódős, látványos és humorban sem szűkölködik. Mindenképpen érdemes megnézni, mert jó kikapcsolódás.

 
harnas1207   2019. 02. 20.

0

A negatív szuperhős teória mindig is érdekelt, de természetesen ezt soha nem merik meghúzni. Ez a film is csak kicsit karcolja ezt a filinget, aztán átcsap a megszokott sallangba. Ennek ellenére egyszer nézhető alkotás.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

0

Nem kifejezetten gyenge film, mint azt sokan tartják róla, de rengeteg gyenge pontja van. Az ötlet az alkoholista, hajléktalan szuperemberről valójában nem rossz, de a forgatókönyv még elbírt volna némi átdolgozást.

Galéria (15)

Videók (2)

A film összbevétele 624 386 746 dollár volt (imdb.com).

 

2008-ban a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Michael Mannt is felkérték rendezőnek, de ő inkább a Miami Vice-t választotta.

(ZeroHero)
 

Mielőtt megkezdték a forgatást, a stáb úgy becsülte, nagyjából 300 speciális effektet tartalmazó felvételt kell készíteni. Végül több mint 500 lett.

(kázsé)
 

A film forgatókönyve közel egy évtizedig keringett Hollywoodban, és eredetileg sokkal sötétebb volt, mint a végső változat.

(kázsé)
 

A filmet a bemutató előtt egy hétig ingyen vetítették egy közel-keleti amerikai katonai támaszponton.

(kázsé)
 

John Hancock a neve a Függetlenségi Nyilatkozat egyik aláírójának is. Aláírása olyan jellegzetes, hogy magát a szignót is "John Hancock"-nak hívják Amerikában.

(kázsé)
 

George Clooney, Ben Affleck, Matt Damon és Leonardo DiCaprio is esélyesek voltak Hancock szerepére.

(kázsé)