Játssz egy LG 32LJ500V TV-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
82
 
31
9
7
16

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Gigi   2017. 01. 16.

Szeretem az akció vígjátékokat, annak pedig kifejezetten örülök, ha a hős nem példakép típus. Viszont ez a film megmaradt egy családi limonádénak, a történet a látvány és a szöveg mellett teljesen háttérbe szorul. Egyszer mindenképp érdemes megnézni.

 
Artemisia   2017. 12. 17.

Charlize Theron miatt néztem meg, rajta kívül kevés az értékelhető elem.Az eleje még viszonylag jól indul, bár igazán jó húzások ott sincsenek, a vége pedig komolytalanra és cikire sikeredett. Az egész problematika és a az akciójelenetek el vannak túlozva, ez a rombolás hihetetlen és valószerűtlen, mintha tényleg kevés ötletük lett volna a készítőknek.Igazából az akciójelenetek amellett,hogy túlzóak nem túl izgalmasak,nincs tétjük.A vígjáték besorolásból nekem nem sok jött át, van egy-két megmosolyogtató elem,de nincsenek benne nagy poénos vagy vicces helyzetek,amiket látszólag annak szántak azok gagyik vagy ízléstelenek (pl.a tetőn kilövellő sperma, vagy a kisgyerek feldobása), nem nevetségesek. A drámainak szánt vonal sem valami megható, nem érezzük Smith és Theron között a vonzalmat,szerelmet vagy fájdalmat.Onnantól, hogy Theronról kiderülnek a képességei átmegy olcsó komédiába a fim.


 
Siriusalias   2015. 10. 11.

Nem mondanám hogy a legjobb szuperhős film amit valaha láttam, viszont szórakoztató. A rendezést azt elég hanyagnak mondanám de lehet hogy ez illik Hancock karakteréhez. Will Smith jó színész de szerintem jobban hozna szuperhősként egy drámai szereplőt mint egy vicces komolytalankodót. Ennek ellenére ajánlom mindenkinek, csak senki se vegye nagyon komolyan.

 
era93   2015. 06. 05.

Egész jó kis szuperhősös film, külön tetszett, hogy új formában fogják meg a filmet és kapunk egy amolyan elzüllött szuperhőst aki ráunt már az egész világra és ebből a depresszióból lesz újra önmaga. Jóra sikeredett nem ad túl sokat de azt amit kapunk azt megéri.

 
bviki   2016. 02. 07.

Nekem nagyon bejött ez az új fajta "hős" nem volt rossz, teljesen jó se mert nem tudja hogyan kell és csak bénázik. Ő egy kis újdonságot hozott ebbe a világba.

 

2008-ban a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Michael Mannt is felkérték rendezőnek, de ő inkább a Miami Vice-t választotta.

(ZeroHero )
 

Mielőtt megkezdték a forgatást, a stáb úgy becsülte, nagyjából 300 speciális effektet tartalmazó felvételt kell készíteni. Végül több, mint 500 lett.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.