Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

A hercegnő (2022)

The Princess
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Joey King
Joey King
Joey King
Joey King
Dominic Cooper

Videók (1)

 
erahurka   2022. 07. 24.

legújabb vélemény

0

Nem igazán tudnék hol komolyabban belekötni, de valahogy mégsem érte el a magasabb szintet. Pedig tetszett, hogy nem hoztak létre olyan bugyuta univerzumot mint a John Wickben ami már önmaga minden résszel egyre röhelyesebb paródiája, jól megmagyaráz... több»

 
BRANTON   2022. 07. 15.

3
Mi volt ez a raklap fos?

Joey Kinget valaki tiltsa már ki azzal a krumpli orrával Hollywoodból, mert full tehetségtelen a csaj. A film pedig közel nézhetetlenül rossz. Most tényleg az az egyik fő humorforrás, hogy dagadt az egyik f*szi és folyton liheg lépcsőzés közben? Két pozitívuma van a filmnek: szép fényképezés, pörgős tempó. Ez a két pozitívum viszont mit sem ér, hiszen a történet halovány, a dialógusok banálisak és ostobák.

4
 
Eastern79   2022. 07. 02.

0
Fantasybe oltott női hardcore Henry

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Le-Van Kiet rendező nem bízott semmit a véletlenre. Semmi tökölés, gyakorlatilag az első öt percben elindul az akció és a film végéig meg sem áll. A főhősnő rövid flashbackjei gondoskodnak arról, hogy megértsük mi miért történik de ennyi éppen elég. A díszlet a kosztümök a fényképezés egytől-egyig profi, és az akciók is remekül vannak koreografálva, ráadásul a művérrel sem spóroltak, szóval minden a helyén. A műfajt ugyan nem váltja meg, mégis egy igényes, lendületes akció-fantasy.

 
lacafacateofil   2022. 07. 01.

0

Ebbe nem is szeretnék bővebben belemenni, maradjunk annyiban, hogy nagyon kiszámítható blődség az egész. Kb. fogtam a fejem a játékidő nagy részében, de okés, az akció azért rendben van. Jóindulatú 3-as.

 
bocerkaa   2022. 06. 03.

0

Nagyon halvány alapokra építkező egész korrekt akció. Röviden ennyi, de úgy is mondhatnám, hogy abszolút kihagyható.