Befutott a The Princess előzetese, azonban azt már most le kell szögeznünk, hogy ez a hercegnő egyáltalán nem az, mint akit a mesékből megismerhettünk.

A 2014-ben megjelent John Wick mindent megváltoztatott,  amit addig az akciófilmekről gondoltunk, a film további két folytatást is kapott, a negyedik felvonásra pedig 2023-ig kell várni a franchise rajongóinak.

Addig viszont érdemes lesz “ráhangolódni” a Le-Van Kiet rendezésében készült The Princess című őrületes akciófilmre. A film története viszonylag ismerős lehet mindenkinek. Miután egy hercegnő nem hajlandó feleségül menni az egyik kérőjéhez, a lányt elrabolják, majd egy toronyba zárják. A hercegnő azonban saját kezébe veszi sorsát, és elhatározza, hogy maga menti meg apja királyságát.

A film főszerepében A csókfülke sztárja Joey King lesz látható, további szerepekben pedig érkezik Martin Taskov és Bozhidar Hristov. A The Princess 2022. július elsején debütál a Hulu műsorkínálatában.

59 A hercegnő  (2022)

akció | dráma | fantasy | thriller

Amikor egy erős akaratú hercegnő nem hajlandó hozzámenni a kegyetlen szociopatához, elrabolják és apja kastélyának egy távoli tornyába zárják. Mivel bosszúszomjas kérője el... több»