Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Arcane (2021)

Arcane: League of Legends
Filmadatlap
 
33
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
3
Videók

Galéria (13)

Videók (3)

 
Victorine   2022. 10. 23.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon tetszett, de elsősorban a képi világot emelném ki, mivel sok helyen elcsodálkoztam, hogy mennyire királyul van megcsinálva! Kicsit Sea of Thieves és Wonderlands keveréke a "grafika", ami nagyon bejön, igazi minőségi munka, a zenék is el lettek... több»

 
harnas1207   2022. 05. 04.

0

Adva van egy játék, ami nem érdekel, illetve egy műfaj, amit nem szeretek. A sorozat ennek ellenére mégis lekötött és élvezhető volt! A látványvilág és a hang/zene brutálisan jó volt. A sztori is kellemes csalódás, mert messze túlszárnyalja az átlag ... több»

 
Rea387147   2022. 03. 05.

0

Nagyon szép grafikája van az egész sorozatnak! Élethű karakterekkel és látványvilággal rendelkezik. Az akció jelenetekkel és effektekkel párosítva lenyűgöző alkotás lett az egész sorozat! Imádom!

 
varjú   2021. 11. 08.

2

Jó élmény volt sok szempontból. A történetvezetés ütemes, érdekes, az animáció gyönyörű - a mozgás és a stílus is tetszett. A karakterek is felkeltették a figyelmemet, elég komplexek. A szinkron és a háttértörténet is részletes, gazdag. Nagyon ajánlom mindenkinek.

 
Madkamilla   2022. 01. 05.

1
Gyönyörű

Nem sokat tudok a játékról, de szerintem nem is kell, anélkül is nagyon élveztem és imádtam. A látványvilág lenyűgöző, a kameraállások és a pillanatképek is egyaránt lélegzetelállítóak. A zene is tökéletesen illeszkedik a világba. A karakterek pedig mélyen kidolgozottak és érdekesek. Nagyon pörgős, de elképesztő mennyiségű gondolkodni valót hagy maga után. Itt mindenki találhat magának olyan karaktert és történetet, ami teljesen magába szippantja. Egyszerre akciódús és érzelmes. Akárkinek tudom ajánlani. Már nagyon várom a folytatást...

 
lord777   2021. 11. 10.

1

Nem ismerem a sorozat háttérét, a játékot sem, viszont az animáció nagyon szép volt, a sztori érdekesen alakul. Kíváncsi vagyok a folytatásra.

 
Bogi   2022. 01. 31.

0

Az oldalon találtam tegnap ezt a sorozatot, és teljesen a függője lettem. Elképesztő, hogy milyen látványos animációkat tudnak készíteni. Köszönöm az ajánlásokat!

 
Bárkinek bátran ajánlható tehát a sorozat, míg az animáció szerelmeseinek vagy a fantasystílus kedvelőinek egyenesen kötelező. A játékosoknak – vagy ahogy a LoL-ban hívják őket: az idézőknek – ráadásul olyan igazi csemege, amit kár lenne kihagyni. több»