Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Hello! Üdvözöllek a profilomon! ヽ(〃^▽^〃)ノ

 

Sziasztok!

Már 2017. óta nézek sorozatokat,filmeket de ez annó még nem volt rendszeres. Viszont manapság mára kezd naponta rednszerré válni. haha. Természetesen persze csak ha van egy kis szabadidőm.

Manapság nem csak koreai sorozatokat nézek hanem egyre jobban nyitottabb vagyok az amerikai és más nyelvezetű filmek iránt is.

Viszont az örök kedvencem akkor is a Koreai marad.

  • Mindenféle sorozat és film fajtát szívesen megbézek, de ha lehet akkor inkább Ázsiai sorozatokat/filmeket nézek.
  • A kedvenc típusaim: a szerelmes, a sci-fi, bünügyi és a vicces. Persze minden fajta jöhet. haha  ٩(^‿^)۶
  • A Koreai, a Tájföldi, és a Japán országból való sorozatok a kedvenceim.
  • Viszont alíg várom hogy kritikákat, véleményeket írhassak nektek különböző filmekről és sorozatokról. Nagyon remélem hogy hasznos lesz, és remélem nektek is tudok majd segíteni a véleményeimmel.Valamint hogy bátorítsalak bennetek hogy nézzetek meg egy sorozatot/filmet amiben esetleg bizonytalanok vagytok! ヽ(〃^▽^〃)ノHa idáig elolvastad, akkor nagyon szépen köszönöm, és remélem még visszalátogatsz (vagy hogy szokták mondani haha) ヾ(●⌒∇⌒●)ノ

2021. 09. 17.
Az elején nagyon nem értettem a filmet, és egy kicsit fura volt számomra. Viszont utána egyre jobb és jobb lett. A végére teljesen belemerültem. Nagyon jó kis koreai horr... több»

68 A lázadó  (2015)

2021. 09. 13.
Az első résznél kevésbé izgalmas volt ez a rész, de ez is helytáll nálam. Nagyon tetszett.... több»

77 A beavatott  (2014)

2021. 09. 13.
Már régebben is láttam ezt a filmet, de ma újranéztem, és úristen! Már rég meg újra meg kellett volna néznem még egyszer. Aah! Imádom az egészet. Maga a szereposztás, a k... több»
2021. 09. 12.
Ezt a filmet fura volt a Netflixen látni. Rosszabbra számítottam, azonban kellemes csalódás volt számomra. Ez egy igen aranyos film a barátságról és a családról. Nem a le... több»
2021. 08. 23.
"Ez az a fajta sorozat, amit szívesen néz az ember, ha nincs épp, amit nézzen" – így voltam a sorozat legelején. Aztán hirtelen azon kaptam magam, hogy kinéztem a sorozat... több»
Szellemara (2017)
Miután (2019)
Homunculus (2021)