Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  

Rólam

Hello! Üdvözöllek a profilomon! ヽ(〃^▽^〃)ノ

 

Sziasztok!

Már 2017. óta nézek sorozatokat,filmeket de ez annó még nem volt rendszeres. Viszont manapság mára kezd naponta rednszerré válni. haha. Természetesen persze csak ha van egy kis szabadidőm.

Manapság nem csak koreai sorozatokat nézek hanem egyre jobban nyitottabb vagyok az amerikai és más nyelvezetű filmek iránt is.

Viszont az örök kedvencem akkor is a Koreai marad.

  • Mindenféle sorozat és film fajtát szívesen megbézek, de ha lehet akkor inkább Ázsiai sorozatokat/filmeket nézek.
  • A kedvenc típusaim: a szerelmes, a sci-fi, bünügyi és a vicces. Persze minden fajta jöhet. haha  ٩(^‿^)۶
  • A Koreai, a Tájföldi, és a Japán országból való sorozatok a kedvenceim.
  • Viszont alíg várom hogy kritikákat, véleményeket írhassak nektek különböző filmekről és sorozatokról. Nagyon remélem hogy hasznos lesz, és remélem nektek is tudok majd segíteni a véleményeimmel.Valamint hogy bátorítsalak bennetek hogy nézzetek meg egy sorozatot/filmet amiben esetleg bizonytalanok vagytok! ヽ(〃^▽^〃)ノHa idáig elolvastad, akkor nagyon szépen köszönöm, és remélem még visszalátogatsz (vagy hogy szokták mondani haha) ヾ(●⌒∇⌒●)ノ

2021. 07. 21.
Imádtam minden percét
Nagyon jó kis sorozat, vicces és érdekes. Az elejétől a végéig imádtam minden egyes percét. 1000%, hogy újra fogom nézni párszor. Mindenképpen ajánlom mindenkinek, akik s... több»

70 Miután  (2019)

2021. 07. 06.
Nekem személy szerint tetszett. Maga a film kivitelezése, valamint a filmzenék is. Emellett, aki olvasta a könyvet, az tudja, hogy a film is ugyanolyan jó.... több»
2021. 06. 22.
Nekem személy szerint nagyon tetszett, főleg az egyedi és különleges története a sorozatnak. Valamint a sorozat karakterei is elég szerethetők. A zenék is remekek voltak.... több»

84 Homunculus  (2021)

2021. 06. 22.
Imádtam
Ez a film nekem nagyon tetszett. Jó pár érzelmet, traumákat mutat be a főszereplőn és a film történésein keresztül. Nagyon jól átjön a mondanivalója. Elgondolkodtató és e... több»
2021. 06. 16.
Aranyos és szívmelengető animációs rajzfilm. Egyedi karakterekkel és történettel egyaránt.... több»
Miután (2019)
Homunculus (2021)
Haikyu!! (2014)