Rólam

Hello! Üdvözöllek a profilomon! ヽ(〃^▽^〃)ノ

Sziasztok!

Már 2017. óta nézek sorozatokat, filmeket de ez annó még nem volt rendszeres. Viszont manapság mára kezd lassacskán azzá válni. haha.

 

Manapság már nem csak koreai sorozatokat nézek, hanem egyre jobban nyitottabb vagyok az amerikai és más nyelvezetű filmek iránt is.

Viszont az örök kedvencem akkor is a Koreai marad. ㅋㅋㅋ

  • Az animéket és mangákat egyaránt nagyon szeretem, kár hogy nem található meg itt az összes. Van egy pár amiről nagyon jókat tudnék írni haha
  •  Mindenféle sorozat és film fajtát szívesen megnézek, de ha lehet akkor inkább Ázsiai vonalon szeretek maradni.
  • A kedvenc típusaim: a szerelmes, a school romance, a sci-fi, a bünügyi és a humoros. ٩(^‿^)۶
  • Ha sorozatról/filmről van szó akkor inkább a Koreai, a Tájföldi, és a Japán nyelvezeteket kedvelem a legjobban.
  • Viszont ha animéről van szó akkor csak a japán szinkronnal lehet róla szó magyar felirat kiséretében. ^.^

 

Alíg várom hogy kritikákat és véleményeket írhassak nektek különböző mastrpiece darabokról. Nagyon remélem hogy hasznos lesz, és tudok majd nektek segíteni a véleményeimmel. Valamint bátorítsalak bennetek hogy nézzetek meg egy sorozatot/filmet amiben esetleg bizonytalanná válnátok hogy érdemes-e megnézni vagy nem! ヽ(〃^▽^〃)ノ

Ha idáig elolvastad, akkor nagyon szépen köszönöm, és reményeim szerint még visszalátogatsz majd. (vagy hogy szokták mondani haha) ヾ(●⌒∇⌒●)ノ

Legyen szép napotok. ㅇ Reaㅇ

Ez is egy nagyszerű anime! Maga az első évad is kiemelkedő volt mind a grafikája,színvilága, karakterei és a története. Igaz kicsit szomorú de én így is szerettem! Plusz... több»
2022. 03. 05.
Kicsit fura, de emellett igen érdekes filmet kaptunk. Van benne humor, szerelem és elég érdekes dolgok is khm... Mindenesetre nekem bejött. :D... több»

88 Arcane  (2021)

2022. 03. 05.
Nagyon szép grafikája van az egész sorozatnak! Élethű karakterekkel és látványvilággal rendelkezik. Az akció jelenetekkel és effektekkel párosítva lenyűgöző alkotás lett ... több»
2022. 02. 19.
Ez a második évad ezerszeresen is cuki volt! Nagyon cuki, vicces, színes és tanulságos kis sorozat. ... több»
2022. 02. 15.
Imádtam minden egyes percét! Egy és fél nap alatt kivégeztem az egész sorozatot! Bár igaz, hogy maradtak bennem kérdések, de annak ellenére lekötött az elejétől a végéig.... több»
Wednesday (2022)