Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  

Rólam

Hello! Üdvözöllek a profilomon! ヽ(〃^▽^〃)ノ

 

Sziasztok!

Már 2017. óta nézek sorozatokat,filmeket de ez annó még nem volt rendszeres. Viszont manapság mára kezd naponta rednszerré válni. haha. Természetesen persze csak ha van egy kis szabadidőm.

Manapság nem csak koreai sorozatokat nézek hanem egyre jobban nyitottabb vagyok az amerikai és más nyelvezetű filmek iránt is.

Viszont az örök kedvencem akkor is a Koreai marad.

  • Mindenféle sorozat és film fajtát szívesen megbézek, de ha lehet akkor inkább Ázsiai sorozatokat/filmeket nézek.
  • A kedvenc típusaim: a szerelmes, a sci-fi, bünügyi és a vicces. Persze minden fajta jöhet. haha  ٩(^‿^)۶
  • A Koreai, a Tájföldi, és a Japán országból való sorozatok a kedvenceim.
  • Viszont alíg várom hogy kritikákat, véleményeket írhassak nektek különböző filmekről és sorozatokról. Nagyon remélem hogy hasznos lesz, és remélem nektek is tudok majd segíteni a véleményeimmel.Valamint hogy bátorítsalak bennetek hogy nézzetek meg egy sorozatot/filmet amiben esetleg bizonytalanok vagytok! ヽ(〃^▽^〃)ノHa idáig elolvastad, akkor nagyon szépen köszönöm, és remélem még visszalátogatsz (vagy hogy szokták mondani haha) ヾ(●⌒∇⌒●)ノ

2021. 05. 03.
IMÁDOM! (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧
Nagyon megfogja az embert ez a film, már a legelejétől fogva. A magyar szinkronhangok is passzolnak nagyrészt, és egyáltalán nem zavaró. Mindkét nyelven élvezhető, koreai... több»
2021. 05. 03.
Ha az előzetest megnézi az ember, akkor ígéretesnek látszik először a film, de őszintén, én ennél jobbat vártam. A szereplők rendben voltak, a történet is, de a a film ha... több»
2021. 04. 30.
Véleményem szerint ez egy nagyon aranyos, vicces és családias animációs film lett. Az alkotók kitettek magukért. A film azt is bemutatja nekünk, hogy részben miről is szó... több»
2021. 04. 20.
Személy szerint nekem nagyon tetszett, fantasztikusan lett ez a film. Vicces, romantikus, kis drámai jelenetekkel meghintve. Viszont elsősorban a romantikus filmeket kedv... több»
2021. 04. 11.
Élvezhető, vicces film, feltöltve egy kis akcióval és egy kis szuperhősködéssel. Megtöltve a nagy kedvenc színészeimmel.... több»
Naruto (2002)
Vadócka (2008)
Kakegurui (2017)
Sweet Home (2020)