Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Hello! Üdvözöllek a profilomon! ヽ(〃^▽^〃)ノ

 

Sziasztok!

Már 2017. óta nézek sorozatokat,filmeket de ez annó még nem volt rendszeres. Viszont manapság mára kezd naponta rednszerré válni. haha. Természetesen persze csak ha van egy kis szabadidőm.

Manapság nem csak koreai sorozatokat nézek hanem egyre jobban nyitottabb vagyok az amerikai és más nyelvezetű filmek iránt is.

Viszont az örök kedvencem akkor is a Koreai marad.

  • Mindenféle sorozat és film fajtát szívesen megbézek, de ha lehet akkor inkább Ázsiai sorozatokat/filmeket nézek.
  • A kedvenc típusaim: a szerelmes, a sci-fi, bünügyi és a vicces. Persze minden fajta jöhet. haha  ٩(^‿^)۶
  • A Koreai, a Tájföldi, és a Japán országból való sorozatok a kedvenceim.
  • Viszont alíg várom hogy kritikákat, véleményeket írhassak nektek különböző filmekről és sorozatokról. Nagyon remélem hogy hasznos lesz, és remélem nektek is tudok majd segíteni a véleményeimmel.Valamint hogy bátorítsalak bennetek hogy nézzetek meg egy sorozatot/filmet amiben esetleg bizonytalanok vagytok! ヽ(〃^▽^〃)ノHa idáig elolvastad, akkor nagyon szépen köszönöm, és remélem még visszalátogatsz (vagy hogy szokták mondani haha) ヾ(●⌒∇⌒●)ノ

Az első rész sokkal izgalmasabb volt, mint ez a rész. Viszont azt nem mondhatom, hogy rossz volt, mert ugyanis nagyon szórakoztató film lett a második része is.... több»
2021. 11. 06.
A kis huncut gengsztergyerek ;)
Nagyon adtam az egész sorozatot! Minden egyes perce lekötötte a figyelmemet, hihetetlen jó sztorival rendelkezik ez a sorozat, valamint a szereplők se semmik! Wow! Reméle... több»
2021. 11. 06.
IMÁDOM!
Rosszabbra számítottam, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz. Aww! Túlszárnyalta az elvárásaimat! Remélem, lesz folytatása! ^^... több»
2021. 09. 17.
Az elején nagyon nem értettem a filmet, és egy kicsit fura volt számomra. Viszont utána egyre jobb és jobb lett. A végére teljesen belemerültem. Nagyon jó kis koreai horr... több»

68 A lázadó  (2015)

2021. 09. 13.
Az első résznél kevésbé izgalmas volt ez a rész, de ez is helytáll nálam. Nagyon tetszett.... több»
Szellemara (2017)