Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Mindannyian halottak vagyunk (2022)

Jigeum Uri Hakgyoneun
Filmadatlap
 
24
Szereplők
11
Vélemények
16
Képek
4
Videók

Galéria (16)

Bae-soo Jeon
Yoo-mi Lee
Park Solomon

Videók (4)

 
jfruzsi97   2022. 04. 13.

legújabb vélemény

1

Szerintem jó volt, érdekes koncepcióval. Egy-egy karakterhez kifejezetten lehetett kötődni, szurkolni érte. Látványosra sikerült, a koreaiak megint hozták a formájukat.

1
 
Sabnock Sanatory   2022. 03. 22.

5
Végre egy tűrhető fordítás.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kissé jobban indul a sorozat, hiszen legalább már a címe elfogadhatóan lett lefordítva... Mielőtt belefognék a sorozat kibontásába, annyit hagy áruljak el, hogy két elsőfilmes rendezőről van szó, akiknek így hatványozódik a teljesítményének pozitív k... teljes kritika»

2
 
Harper   2022. 02. 07.

4
Véres, izgalmas, abbahagyhatatlan

Sokadik koreai film (és sorozat), amit az elmúlt fél évben láttam, pedig korábban nem hittem volna, hogy egyszer rákattanok az ázsiai horrorokra, thrillerekre és krimikre. Brutálisan véres az All of us are dead, tele kőkemény jelenettel. Közben viszont ambivalens módon infantilisek a karakterek (azzal együtt is, hogy gyerekekről van szó) és néhol egészen gagyi párbeszédeket kapunk. De mégis a lendületes cselekményvezetés a legjobb az egészben, vagyis a zombik elől folyamatosan menekülő középiskolások izgalmainak sora, melyek miatt képtelenek vagyunk abbahagyni, ha egyszer elkezdtük. Értékelésem: erős 75%.

 
JRD   2022. 03. 13.

1
Koreai zombihullám...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ahol középiskolások veszik fel a harcot a zombik hadával, de... mint mindegyik koreai filmnek, sorozatnak itt is van egy kis plusz a sztoriban. Vajon egy vírus mennyire domborítja ki egyeseknél a valós természetüket? Vajon ki hogyan használja ki a zombivírus adta hatalmas erőt, gyorsaságot vagy halhatatlanságot? Vajon a maréknyi csapatban ki hogyan éli meg a halál közelségét? Vajon hányan élik túl vagy hányan adják életüket a többiekért? A zombik mozgása itt is nagyon jó. Lendületes. Ez is egy olyan zombis film, amit megnéznék 3D-ben, de akár 4D-ben is. A zombirajongóknak ez is lassan kötelező sorozattá válik. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

2
 
Fortress   2022. 02. 11.

2
Nagyon jól megcsinált sorozat

Az elmúlt egy esztendő három legjobb sorozatából ez az egyik (a másik kettő szerintem a Vezércsel és a Squid Game). Bár a dialógusok néhol gagyira sikeredettek, és sokszor bosszantó az az ügyetlenség, amivel a menekülő diákok rendelkeznek, nagyon jó a történetvezetés és a látvány. Leszámítva, hogy a koreai diákoknak úgy tűnik, soha nem kell enniük és inniuk (hisz napokon keresztül fel sem merül köztük az evés-ivás témája), találni hihetőséget (vagy legalábbis logikát) is az egészben. Már ha elfogadjuk az "élő halottak" dolgot. Nálam erős 80% -ot kap.

 
Periodista   2022. 02. 12.

1

Alig pár nap alatt megnéztem ezt a koreai zombis sorozatot, ami már önmagában arra utal, hogy jó filmről van szó, hiszen tényleg alig tudtam abbahagyni. Ugyanakkor bosszantott is pár dolog, mint a koreai menekülő diákok idegesítő szerencsétlenkedése,... több»

 
Robinson76   2022. 02. 27.

0
Egy felejthető darab zombiföldről

Az elmúlt évben láttam pár koreai szériát és mindegyik jobb volt, mint amire számítottam, nos, ez nem tartozik közéjük... Egyrészt nem tudtam azonosulni a koreai iskolai élettel, az ott történtekkel, mert ugye én nem ott, nem ezen szocializálódtam, és számomra ez igencsak zavaró volt. Másrészt nem csak ez bosszantott, mert volt pár dolog: a menekülő diákok szerencsétlenkedése, a sok gagyi párbeszéd, a rengeteg esetlenség, ami többször kiverte nálam a biztosítékot. A színészek teljesítménye is alulmúlta a várakozásaimat, alig akadt köztük olyan, akiért igazán tudtam volna aggódni, akit igazán megkedveltem volna. A zombik viszont el lettek találva: realisztikusnak, valósnak hatottak, bár sokszor szélvészgyorsan rohantak neki a falnak vagy vetették rá magukat áldozatukra. A akciók igen véresek és jól kidolgozottak, de ez alap kell hogy legyen egy ilyen sorozatban. A koreaiak előszeretettel nyúlnak zombis témákhoz, de volt már ennél sokkal jobb próbálkozásuk is zombifronton.