Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Locke & Key – Kulcs a zárját (2020-2022)

Locke & Key
Filmadatlap
 
48
Szereplők
15
Vélemények
65
Képek
4
Videók

Galéria (65)

Videók (4)

 
Török389133   2022. 05. 20.

legújabb vélemény

0

Az első évadban volt pár elég unalmas rész, de a második sokkal jobb és izgalmasabb lett, ez nagyon tetszett.

 
Lonka   2020. 03. 20.

a nap véleménye

1
Hová tettem a kulcsomat?

Ha akarunk valami jót, valami különlegeset, akkor azt mindenképpen a NETFLIX háza táján keressük! A Locke & Key – Kulcs a zárját című természetfeletti sorozat nem csak a történetével hívja fel magára a figyelmet. A sorozat a horrorkirály, Joe Hill n... teljes kritika»

 
Robinson76   2020. 12. 29.

1
A kulcs másodszor sem nyitotta a nagy lehetőségek zárját

Szerettem volna megkedvelni ezt a sorozatot, mert az alapötlete egészen érdekessé tette. Szeretem a nem szokványos sorozatokat, azokat, amik valami korábban nem látott témával lepnek meg, vagy valamilyen apropóból új színt visznek a palettára. Első nekifutásra kicsit csalódtam, mert másra, többre számítottam. Sok apróbb hibája mellett többek között a karakterek és a színészek teljesítménye sem nyerte el túlzottan a tetszésemet. Kevés sorozatnak adok egy második esélyt, de ennél megtettem. Másodszorra igyekeztem a pozitívumokra összpontosítani, a negatívumokkal pedig kevésbé foglalkozni, és így már valamivel jobb lett az összkép. Érdekes és eredeti a történet, a látványvilág rendben van, és összességében tisztességes munkát végeztek az alkotók, ezért jóra értékelem, de ennél lényegesen több volt benne...

 
indingo   2020. 03. 18.

0

Izgalmas és látványos volt az első évad. Visszatekint a múltra is, kicsit misztikus is. Azt sajnálom, hogy mire jön a második évad pont elfelejti az ember a storyt.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

0

Megint egy lagymatag, digitális trükkökkel teleszórt, idegesítő történetű amcsi sorozat. Mindent visz a kulcs, ami nálam azt jelenti, hogy addigra beszerzem a "nem nézem meg a második évadot ". Sorry!!!

 
jfruzsi97   2020. 09. 30.

1

Érdekes sorozat, még inkább érdekes történettel. Látványos, van benne kis thriller, izgalom, fantasykedvelőknek megér egy pillantást vetni rá.

 
Bazzzsi   2020. 10. 21.

0

Megannyi rejtéllyel teli, igazán kalandos sorozat. Egy titkokat rejtő ház, tele különleges tulajdonságokkal bíró kulcsokkal. Szuper volt az első évad.

 

A sorozat alapjául Joe Hill azonos című képregénye szolgált.

(indingo)
 

A 3. évad az utolsó, amellyel lezárják a sorozatot.

(indingo)
 

Fontos megjegyezni, hogy Locke és Key kulcsai nem egyszerűen metaforikusak. A történet olyan misztikus kulcsok gyűjteményét tartalmazza, amelyek felszabadítják a természetfeletti hatásokat és erőket. Ha ezeket a kulcsokat különféle helyeken használják a Kulcsház körül, csodálatos vagy félelmetes tulajdonságaik lehetnek.

(jfruzsi97)
 

A Locke házat teljesen a semmiből építette a Netflix. A ház nem valós helyszín, amelyet a gyártási csapat felderített, és nem is részben épített ház; a Netflix átvette Hill képregénysorozatának pontos adatait, és minden részletig kidolgozta azokat.

(jfruzsi97)
 
Az idei év egyik, ha nem legjobban várt nem szuperhős képregény-adaptációja a Locke & Key volt, amit hosszas huzavona után a Netflix hozott tető alá. Bár az első előzetesekből látszott, hogy lesz némi hangvételváltozás az alapanyaghoz képest, de a képregény hű díszletek bizakodásra adtak okot. A tényleges sorozat viszont elég felemás lett. Locke & Key sorozatkritika. több»
 
Akik viszont csak a szériát nézik, azok egészen biztosan élvezni fogják. És megjegyzem, talán még egyszer a képregényt is be fogják szerezni… több»