Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
Filmadatlap
 
48
Szereplők
11
Vélemények
65
Képek
3
Videók
 
hamacsim   2020. 11. 13.

legújabb vélemény

0

Nem teljesen értem, mitől vannak annyira elájulva az előttem szólók. A történet fő vonala valóban érdekes téma, de ennyiben kimerül. Sablon karakterek, klisés jelenetek tömkelege. Sokszor indokolatlanul szájbarágós. Személy szerint a Netflixhez képes... több»

 
Lonka   2020. 03. 20.

a nap véleménye

1
Hová tettem a kulcsomat?

Ha akarunk valami jót, valami különlegeset, akkor azt mindenképpen a NETFLIX háza táján keressük! A Locke & Key – Kulcs a zárját című természetfeletti sorozat nem csak a történetével hívja fel magára a figyelmet. A sorozat a horrorkirály, Joe Hill n... teljes kritika»


 
indingo   2020. 03. 18.

0

Izgalmas és látványos volt az első évad. Visszatekint a múltra is, kicsit misztikus is. Azt sajnálom, hogy mire jön a második évad pont elfelejti az ember a storyt.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

0

Megint egy lagymatag, digitális trükkökkel teleszórt, idegesítő történetű amcsi sorozat. Mindent visz a kulcs, ami nálam azt jelenti, hogy addigra beszerzem a "nem nézem meg a második évadot ". Sorry!!!

 
Bazzzsi   2020. 10. 21.

0

Megannyi rejtéllyel teli, igazán kalandos sorozat. Egy titkokat rejtő ház, tele különleges tulajdonságokkal bíró kulcsokkal. Szuper volt az első évad.

 
jfruzsi97   2020. 09. 30.

0

Érdekes sorozat, még inkább érdekes történettel.Látványos, van benne kis thriller, izgalom, fantasy kedvelőknek megér egy pillantást vetni rá.

 
Annuska   2020. 10. 02.

0

A képregény gyönyörű, de a sorozat is nagyon megkapó lett. A történetben folyamatosan tárják fel a rejtélyes kulcsokat részről, részre.

Galéria (65)

Videók (3)

 

Fontos megjegyezni, hogy Locke és Key kulcsai nem egyszerűen metaforikusak. A történet olyan misztikus kulcsok gyűjteményét tartalmazza, amelyek felszabadítják a természetfeletti hatásokat és erőket. Ha ezeket a kulcsokat különféle helyeken használják a Kulcsház körül, csodálatos vagy félelmetes tulajdonságaik lehetnek.

(jfruzsi97 )
 

A Locke házat teljesen a semmiből építette a Netflix. A ház nem valós helyszín, amelyet a gyártási csapat felderített, és nem is részben épített ház; a Netflix átvette Hill képregénysorozatának pontos adatait, és minden részletig kidolgozta azokat.

(jfruzsi97 )
 
Az idei év egyik, ha nem legjobban várt nem szuperhős képregény-adaptációja a Locke & Key volt, amit hosszas huzavona után a Netflix hozott tető alá. Bár az első előzetesekből látszott, hogy lesz némi hangvételváltozás az alapanyaghoz képest, de a képregény hű díszletek bizakodásra adtak okot. A tényleges sorozat viszont elég felemás lett. Locke & Key sorozatkritika. több»
 
Akik viszont csak a szériát nézik, azok egészen biztosan élvezni fogják. És megjegyzem, talán még egyszer a képregényt is be fogják szerezni… több»