Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
48
Szereplők
3
Vélemények
65
Képek
3
Videók
 
Lonka   2020. 03. 20.

legújabb vélemény a nap véleménye

Hová tettem a kulcsomat?

Ha akarunk valami jót, valami különlegeset, akkor azt mindenképpen a NETFLIX háza táján keressük! A Locke & Key – Kulcs a zárját című természetfeletti sorozat nem csak a történetével hívja fel magára a figyelmet. A sorozat a horrorkirály, Joe Hill népszerű, azonos című regényéből készült, pontosabban regényeiből, amelyek már nálunk is kaphatók, és amelyek valójában képregények. De ki is ez a Joe Hill? Történetesen Stephen King fia, úgyhogy a jó gének adva voltak egy izgalmas történethez. A leírása elég közhelyes. Elárvult gyerekek egy ódon házba költöznek, ahol furcsaságok történnek velük. Azonban az egész sokkal mélyebb ennél. Hamar kirajzolódik az alaptörténet, hogy az öreg házban és kör... több»

 
indingo   2020. 03. 18.

Izgalmas és látványos volt az első évad. Visszatekint a múltra is, kicsit misztikus is. Azt sajnálom, hogy mire jön a második évad pont elfelejti az ember a storyt.


 
Róbert Gyenes   2020. 02. 29.

Nem véletlen top10-es a Netflixen

Először is azzal kezdeném, hogy nem voltak nagy elvárásaim a sorozattal kapcsolatban. Az előzetes egy tipikus fantasy-ra sugallt, de várakozáson felül teljesített nálam ez az új sorozat. A készítők a fantasy-t vegyítették a thriller és horror műfajával. Az immédiasres kezdés már egyből felkeltette az érdeklődésemet, hogy vajon miért történt az ami történt (nem szeretnék spoilerezni). A kulcsok keresgélése nekem a gyermekkori bújócskák hangulatát idézte fel. A kedvenc kulcsom a 'bárhová" kulcs volt, amivel oda mehetnék ahova csak szeretnék. A végkifejlet pedig teljesen össze zavart, már azt hittem happy end-et kap a nép, erre meg fogtam a fejem hogy már megint mi történik..... várom a folytatást, ami sajnos leghamarabb jövő évre várható.

 
Az idei év egyik, ha nem legjobban várt nem szuperhős képregény-adaptációja a Locke & Key volt, amit hosszas huzavona után a Netflix hozott tető alá. Bár az első előzetesekből látszott, hogy lesz némi hangvételváltozás az alapanyaghoz képest, de a képregény hű díszletek bizakodásra adtak okot. A tényleges sorozat viszont elég felemás lett. Locke & Key sorozatkritika. több»
 
Akik viszont csak a szériát nézik, azok egészen biztosan élvezni fogják. És megjegyzem, talán még egyszer a képregényt is be fogják szerezni… több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.