Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
82%

Locke & Key – Kulcs a zárját (2020)

Locke & Key
Filmadatlap
 
48
Szereplők
13
Vélemények
65
Képek
2
Videók
 
Rea387147   2021. 03. 31.

legújabb vélemény

0
A+++

Najóóóó! Most egy eléggé kellemes csalódásban volt részem ennek a sorozatnak a részéről. Alig bírtam letenni, egyszerűen hihetetlen jó lett az egész. 1 nap alatt kivégeztem. A grafika, a film látványvilága és persze a szereplők is nagyon fantasztikusak voltak. Valamint a sorozat témája egy nem mindennapi történetbe vezet bele minket, ami nagyon tetszik, és a többi hasonló sorozattól nagyon is eltér. Még a film atmoszférája is teljesen más. Nagyon remélem, hogy az alkotók terveznek második évadot, mert ez a befejezés, úristen, ez a befejezés folytatásért kiált. Mindenkinek tudom ajánlani ezt a sorozatot, teljes szívemből. Az újranézés esélye hatalmas ennél a sorozatnál. (ノ◕ヮ◕)ノ)

 
Lonka   2020. 03. 20.

a nap véleménye

1
Hová tettem a kulcsomat?

Ha akarunk valami jót, valami különlegeset, akkor azt mindenképpen a NETFLIX háza táján keressük! A Locke & Key – Kulcs a zárját című természetfeletti sorozat nem csak a történetével hívja fel magára a figyelmet. A sorozat a horrorkirály, Joe Hill n... teljes kritika»


 
indingo   2020. 03. 18.

0

Izgalmas és látványos volt az első évad. Visszatekint a múltra is, kicsit misztikus is. Azt sajnálom, hogy mire jön a második évad pont elfelejti az ember a storyt.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

0

Megint egy lagymatag, digitális trükkökkel teleszórt, idegesítő történetű amcsi sorozat. Mindent visz a kulcs, ami nálam azt jelenti, hogy addigra beszerzem a "nem nézem meg a második évadot ". Sorry!!!

 
Bazzzsi   2020. 10. 21.

0

Megannyi rejtéllyel teli, igazán kalandos sorozat. Egy titkokat rejtő ház, tele különleges tulajdonságokkal bíró kulcsokkal. Szuper volt az első évad.

 
Robinson76   2020. 12. 29.

0
A kulcs másodszor sem nyitotta a nagy lehetőségek zárját

Szerettem volna megkedvelni ezt a sorozatot, mert az alapötlete egészen érdekessé tette. Szeretem a nem szokványos sorozatokat, azokat, amik valami korábban nem látott témával lepnek meg, vagy valamilyen apropóból új színt visznek a palettára. Első nekifutásra kicsit csalódtam, mert másra, többre számítottam. Sok apróbb hibája mellett többek között a karakterek és a színészek teljesítménye sem nyerte el túlzottan a tetszésemet. Kevés sorozatnak adok egy második esélyt, de ennél megtettem. Másodszorra igyekeztem a pozitívumokra összpontosítani, a negatívumokkal pedig kevésbé foglalkozni, és így már valamivel jobb lett az összkép. Érdekes és eredeti a történet, a látványvilág rendben van, és összességében tisztességes munkát végeztek az alkotók, ezért jóra értékelem, de ennél lényegesen több volt benne...

 
jfruzsi97   2020. 09. 30.

0

Érdekes sorozat, még inkább érdekes történettel. Látványos, van benne kis thriller, izgalom, fantasykedvelőknek megér egy pillantást vetni rá.

Galéria (65)

Videók (2)

 

Fontos megjegyezni, hogy Locke és Key kulcsai nem egyszerűen metaforikusak. A történet olyan misztikus kulcsok gyűjteményét tartalmazza, amelyek felszabadítják a természetfeletti hatásokat és erőket. Ha ezeket a kulcsokat különféle helyeken használják a Kulcsház körül, csodálatos vagy félelmetes tulajdonságaik lehetnek.

(jfruzsi97)
 

A Locke házat teljesen a semmiből építette a Netflix. A ház nem valós helyszín, amelyet a gyártási csapat felderített, és nem is részben épített ház; a Netflix átvette Hill képregénysorozatának pontos adatait, és minden részletig kidolgozta azokat.

(jfruzsi97)
 
Az idei év egyik, ha nem legjobban várt nem szuperhős képregény-adaptációja a Locke & Key volt, amit hosszas huzavona után a Netflix hozott tető alá. Bár az első előzetesekből látszott, hogy lesz némi hangvételváltozás az alapanyaghoz képest, de a képregény hű díszletek bizakodásra adtak okot. A tényleges sorozat viszont elég felemás lett. Locke & Key sorozatkritika. több»
 
Akik viszont csak a szériát nézik, azok egészen biztosan élvezni fogják. És megjegyzem, talán még egyszer a képregényt is be fogják szerezni… több»