Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Sabrina hátborzongató kalandjai (2018-2020)

Chilling Adventures of Sabrina
Filmadatlap
 
57
Szereplők
16
Vélemények
68
Képek
16
Videók

Galéria (68)

Videók (16)

 
Idknw   2022. 12. 11.

legújabb vélemény

0

Először azt hittem, valami lightos boszis tinisorozat, aztán, ahogy haladt a történet, meglepődtem, hogy sok rész véres és hátborzongató. A szörnyek rémisztőek, a látványvilága kifejezetten jó, a szereplők jól alakítanak, a Sabrinát alakító lány csin... több»

 
JRD   2022. 03. 12.

1
3,5*, mert nem rossz...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

...de jobb is lehetett volna. Egy kellően félelmetes, boszorkányos, horroros, varázslatos, misztériumos, gyilkosos, vérfarkasos, szellemes ecetera sorozat, melyben (mily meglepő) túltolták a manapság divatos ideológia propagandáját. (A Netflix egyé... teljes kritika»

 
Szilonka   2019. 08. 14.

1

Az eredeti Sabrina sorozat olyan kis tündi-bündi volt, na ez a tök ellentéte. Komor és véres. A jók a kis történetek és lények benne, látványra is élvezhető.

 
TomÁcs   2019. 09. 18.

1

Jó kis sorozat, az első 2 évad szinte hibátlan. Nem a régi bűbájos Sabrina történet ez, sokkal véresebb és izgalmasabb.

 
indingo   2019. 01. 28.

1

Érezni a Riverdales készítők hatását, és nem csak az utalások miatt. A története nem rossz, kicsit beteg. Ami zavar, hogy egy boszit csak Sabrinának lehet hívni.

 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 09. 29.

1

Egyszerűen ezt beteg és torzult személyiségű emberek készítik. Ez eddig oké, de kinek? Minek? Milyen céllal? Rosszul voltam, mire két epizódot megnéztem. Meg kellett az egómat erőszakolni. Sikerült. Megszenvedtem. Felépültem és elfelejtem, legalábbis remélem.

 
VvV   2019. 10. 28.

0

Remek kis sorozat. Kicsit dark, de ugyanakkor van benne romantikus szál is. Látványban is pöpec.

 

Érdekesség, hogy a Riverdale és a Sabrina hátborzongató kalandjai című sorozatok egy univerzumban játszódnak, Riverdale és Greendale szomszédos városok, mivel mindkettő a Roberto Aguirre-Sacasa nevéhez fűződő Archie Comics képregényeken alapszik. A Sabrina főszereplő boszija, Kiernan Shipka egy interjúban elmondta, hogy szívesen alakítaná újra Sabrinát a Riverdale című sorozatban, ha felkérnék rá.

(Spidey)