Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Az évszázad vihara (1999)

Storm of the Century
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 21.

legújabb vélemény

1
Öltözzünk melegen!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az egyik legjobb Stephen King forgatókönyv, amit filmre vittek, hiszen regény nem készült belőle, nem nagy költségvetésből, de mégis annyira jól sikerült, hogy mindenképpen le kell jegyeznem róla pár sort. Beszélgessünk a filmről kicsit! Adva van egy... teljes kritika»

 
tamas84   2015. 11. 08.

1

Imádom Stephen King műveit, írva, filmesítve, minden lehetséges módon. Nincs olyan, hogy érdektelen vagy unalmas sztori, forgatókönyv, ha ő áll mögötte. Mindent tud az emberi dolgokról. Ez ebben az esetben is meglátszik...Izgalmas és érdekfeszítő élményeket nyújtott.

 
FunBoi   2014. 11. 23.

1

Állítólag nem csak írta a sztorit, de a megfilmesítésben is részt vett. Tud erről valaki valamit?

1
 
TribeBubu   2017. 03. 20.

1

Stephen King ismét bemutatta, hogy egy igazi zseni. Ilyen ötletesen kibontakoztatott történettel ritkán találkozik az ember, arról nem is beszélve, hogy teljesen eredeti a sztori gerince. A katarzis sajnos egyértelművé válik az azt megelőző 10-15 per... több»

 

Stephen King személyesen választotta Craig R. Baxley-t rendezőnek, miután megnézte a Árnyember (1996) című filmet.

(dulkap)
 

A forgatókönyv könyv formájában is megjelent.

(dulkap)
 

A film egyike annak a négy Stephen King adaptációnak, amiben Jeffrey DeMunn feltűnik. (A remény rabjai (1994), Halálsoron (1999) A köd (2007)

(dulkap)
 

A történet Little Tall Islanden játszódik, akár csak a szintén Stephen King regényből készült, Dolores Claiborne (1995) című film.

(dulkap)
 

Colm Feore törekedett arra, hogy jó barátságban legyen a gyerekszínészekkel, mert nem akarta, hogy valóban féljenek tőle.

(dulkap)
 
Hibái ellenére, ez a mozi, ami egyben egy társadalmi dráma is, egy jó kis darab. Ha nem sajnáljuk az időt rá, ami több mint négy óra, mindenképpen megtekintésre ajánlott. több»