Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
90%

Odaát (2005)

Supernatural
Filmadatlap
 
160
Szereplők
58
Vélemények
350
Képek
6
Videók
Odaát
összes rész (307)
 
jfruzsi97   2020. 10. 01.

legújabb vélemény

12. évadig jutottam. Úgy érzem nálam abban az évadban merült ki a sorozat. Sokat ismétlődtek már ott egyes dolgok. De előtte teljes mértékben lekötött. Nagyon izgalmas volt, a 2 testvér felveszi a harcot a gonosszal, különleges módszereket használnak... több»

 
indingo   2017. 12. 03.

Szuper izgalmas misztikus sorozat, ahol a sokadik évad sem laposodott el ugyanolyan izgalmas és meglepő, mint az első volt. A történetben mindig történik valami.


 
Deku   2017. 08. 21.

Nagyszerű sorozat ez mind a horror, mind pedig a misztikum kedvelőinek. A két főszereplő tökéletesen alakít az egész sorozatban. Humorban sincs hiány a komoly történet mellett.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

Ez egy szuper sorozat és a szereplők teljesen azonosulnak filmbeli önmagukkal. Egyáltalán nem unalmas, inkább fordulatos.

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 14.

Fantasztikusan indult a sorozat. Kiváló színészek, és minden részben fordulat, csavar, és izgalom... De... Mindennek vége szakad egyszer, és tudni kell a csúcson abbahagyni. Nekem ez az ötödik évadban jött el. Lapos, néhol túlvariált, és egysíkú lett... De azért egy jó kis sorozat!

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

Kár, hogy kevés ilyen sorozat készült. Ütős történet, izgalmas részek, ahol mindig történik valami. Hitelesek a színészek és már-már összenőttek a szereppel.

 
TomÁcs   2019. 12. 28.

Azért nem semmi, hogy közel 15 éves fut a sorozat töretlen sikerrel. Izgalmasak az egyes részek, és minid történik valami ami felkavarja az álló vizet.

 

Jeffrey Dean Morgan, Jared Padalecki és Jensen Ackles mind társult a "Dean" névvel. Jared karakterét a Szívek szállodájában (2000) Dean-nek nevezték, Jensen karakterét az Odaátban Dean-nek hívják, Jeffrey Dean Morgan középső neve Dean.

(zsozsesz)
 

A legtöbb, ha nem az összes karakter, aki a Winchesterhez kötődik, a show egy bizonyos pontján meghal.

(zsozsesz)
 

Samantha Smith (Mary Winchester) csak kilenc évvel idősebb, mint Jensen Ackles (Dean Winchester), aki a legidősebb fiát játssza.

(zsozsesz)
 

Az eredeti tervezetben Dean-nek sok tetoválása lett volna, de kezdetben a show költségvetése nem engedhette ezt meg.

(zsozsesz)
 

A két karakterek Alastair és Crowley a híres angol okkultistáról Aleister Crowley-ról kapták nevüket.

(zsozsesz)
 

A második évad hetedik részében Linda Blair (az 1973-as Az ördögűző főszereplője) cameózik. Egy nyomozónőt alakít.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ruby-t játszó Katie Cassidy-t váltotta Genevieve Cortese (Genevieve Padalecki). 2010-ben összeházasodtak Jared Padaleckivel (Sam). Született két gyerekük.

(Raynor)
 

Lucifert alakító Mark Pellegrino ateista.

(AngelCass)
 

Mark Pellegrino(Lucifer) eredetileg Castiel szerepére jelentkezett és majdnem meg is kapta azt, ám a készítők végül mégis Misha Collins-t választották.

(AngelCass)
 

Azokban a jeletekben mikor Bobby ( Jim Beaver) japánul beszél azok kikacsintások a való életbe ugyanis Jim Beaver németül és japánul is beszél kezdetlegesen .

(AngelCass)
 
Szinte fölöslegesnek tűnhet egy olyan sorozatot bemutatni, ami hamarosan a 11. évadát kezdi meg, hiszen ilyen hosszú idő alatt biztosan rengetegen találkoztatok már vele valamilyen formában. Ám szóljon most ez az ismertető azokhoz, akik eddig kétkedtek azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e bekapcsolódni a Winchester tesók szörnyvadászós kalandjaiba.