Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
90

Odaát (2005)

Supernatural
Filmadatlap
 
147
Szereplők
55
Vélemények
250
Képek
5
Videók
Odaát
 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

túlértékelt

 
indingo   2017. 12. 03.

Szuper izgalmas misztikus sorozat, ahol a sokadik évad sem laposodott el ugyanolyan izgalmas és meglepő, mint az első volt. A történetben mindig történik valami.


 
Deku   2017. 08. 21.

Nagyszerű sorozat ez mind a horror, mind pedig a misztikum kedvelőinek. A két főszereplő tökéletesen alakít az egész sorozatban. Humorban sincs hiány a komoly történet mellett.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

Ez egy szuper sorozat és a szereplők teljesen azonosulnak filmbeli önmagukkal. Egyáltalán nem unalmas, inkább fordulatos.

 
TomÁcs   2019. 12. 28.

Azért nem semmi, hogy közel 15 éves fut a sorozat töretlen sikerrel. Izgalmasak az egyes részek, és minid történik valami ami felkavarja az álló vizet.

 
Szinte fölöslegesnek tűnhet egy olyan sorozatot bemutatni, ami hamarosan a 11. évadát kezdi meg, hiszen ilyen hosszú idő alatt biztosan rengetegen találkoztatok már vele valamilyen formában. Ám szóljon most ez az ismertető azokhoz, akik eddig kétkedtek azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e bekapcsolódni a Winchester tesók szörnyvadászós kalandjaiba.
 

Jeffrey Dean Morgan, Jared Padalecki és Jensen Ackles mind társult a "Dean" névvel. Jared karakterét a Szívek szállodájában (2000) Dean-nek nevezték, Jensen karakterét az Odaátban Dean-nek hívják, Jeffrey Dean Morgan középső neve Dean.

(zsozsesz)
 

A legtöbb, ha nem az összes karakter, aki a Winchesterhez kötődik, a show egy bizonyos pontján meghal.

(zsozsesz)
 

Samantha Smith (Mary Winchester) csak kilenc évvel idősebb, mint Jensen Ackles (Dean Winchester), aki a legidősebb fiát játssza.

(zsozsesz)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.