Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
90%
Filmadatlap
 
160
Szereplők
57
Vélemények
350
Képek
5
Videók
Odaát
 
jfruzsi97   2020. 10. 01.

legújabb vélemény

0

12. évadig jutottam. Úgy érzem nálam abban az évadban merült ki a sorozat. Sokat ismétlődtek már ott egyes dolgok. De előtte teljes mértékben lekötött. Nagyon izgalmas volt, a 2 testvér felveszi a harcot a gonosszal, különleges módszereket használnak... több»

 
indingo   2017. 12. 03.

2

Szuper izgalmas misztikus sorozat, ahol a sokadik évad sem laposodott el ugyanolyan izgalmas és meglepő, mint az első volt. A történetben mindig történik valami.


 
Deku   2017. 08. 21.

2

Nagyszerű sorozat ez mind a horror, mind pedig a misztikum kedvelőinek. A két főszereplő tökéletesen alakít az egész sorozatban. Humorban sincs hiány a komoly történet mellett.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

0

Ez egy szuper sorozat és a szereplők teljesen azonosulnak filmbeli önmagukkal. Egyáltalán nem unalmas, inkább fordulatos.

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 14.

0

Fantasztikusan indult a sorozat. Kiváló színészek, és minden részben fordulat, csavar, és izgalom... De... Mindennek vége szakad egyszer, és tudni kell a csúcson abbahagyni. Nekem ez az ötödik évadban jött el. Lapos, néhol túlvariált, és egysíkú lett... De azért egy jó kis sorozat!

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Nem rossz sorozat. Kicsit erőltetnek érzem a részeket de összességében nézhető részek. A történet folyama kicsit már sablonos az évadok elteltével de azért jó szórakozást kínál.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

1

Kár, hogy kevés ilyen sorozat készült. Ütős történet, izgalmas részek, ahol mindig történik valami. Hitelesek a színészek és már-már összenőttek a szereppel.

Galéria (350)

Videók (5)

 

Jeffrey Dean Morgan, Jared Padalecki és Jensen Ackles mind társult a "Dean" névvel. Jared karakterét a Szívek szállodájában (2000) Dean-nek nevezték, Jensen karakterét az Odaátban Dean-nek hívják, Jeffrey Dean Morgan középső neve Dean.

(zsozsesz)
 

A legtöbb, ha nem az összes karakter, aki a Winchesterhez kötődik, a show egy bizonyos pontján meghal.

(zsozsesz)
 

Samantha Smith (Mary Winchester) csak kilenc évvel idősebb, mint Jensen Ackles (Dean Winchester), aki a legidősebb fiát játssza.

(zsozsesz)
 

Az eredeti tervezetben Dean-nek sok tetoválása lett volna, de kezdetben a show költségvetése nem engedhette ezt meg.

(zsozsesz)
 

A két karakterek Alastair és Crowley a híres angol okkultistáról Aleister Crowley-ról kapták nevüket.

(zsozsesz)
 

A második évad hetedik részében Linda Blair (az 1973-as Az ördögűző főszereplője) cameózik. Egy nyomozónőt alakít.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ruby-t játszó Katie Cassidy-t váltotta Genevieve Cortese (Genevieve Padalecki). 2010-ben összeházasodtak Jared Padaleckivel (Sam). Született két gyerekük.

(Raynor)
 

Lucifert alakító Mark Pellegrino ateista.

(AngelCass)
 

Mark Pellegrino(Lucifer) eredetileg Castiel szerepére jelentkezett és majdnem meg is kapta azt, ám a készítők végül mégis Misha Collins-t választották.

(AngelCass)
 

Azokban a jeletekben mikor Bobby ( Jim Beaver) japánul beszél azok kikacsintások a való életbe ugyanis Jim Beaver németül és japánul is beszél kezdetlegesen .

(AngelCass)
 
Szinte fölöslegesnek tűnhet egy olyan sorozatot bemutatni, ami hamarosan a 11. évadát kezdi meg, hiszen ilyen hosszú idő alatt biztosan rengetegen találkoztatok már vele valamilyen formában. Ám szóljon most ez az ismertető azokhoz, akik eddig kétkedtek azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e bekapcsolódni a Winchester tesók szörnyvadászós kalandjaiba.