Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
90%

Odaát (2005-2020)

Supernatural
Filmadatlap
 
160
Szereplők
58
Vélemények
350
Képek
5
Videók
Odaát
 
Roland386235   2021. 02. 20.

legújabb vélemény

0
Egyszeri, megismételhetetlen kaland. Azóta sem találtam hasonlóan szórakoztató sorozatot

Az örök kedvenc, nagyon sajnálom, hogy véget ért ez a zseniális történet.

 
indingo   2017. 12. 03.

2

Szuper izgalmas misztikus sorozat, ahol a sokadik évad sem laposodott el ugyanolyan izgalmas és meglepő, mint az első volt. A történetben mindig történik valami.


 
Deku   2017. 08. 21.

2

Nagyszerű sorozat ez mind a horror, mind pedig a misztikum kedvelőinek. A két főszereplő tökéletesen alakít az egész sorozatban. Humorban sincs hiány a komoly történet mellett.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

0

Ez egy szuper sorozat és a szereplők teljesen azonosulnak filmbeli önmagukkal. Egyáltalán nem unalmas, inkább fordulatos.

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 14.

0

Fantasztikusan indult a sorozat. Kiváló színészek, és minden részben fordulat, csavar, és izgalom... De... Mindennek vége szakad egyszer, és tudni kell a csúcson abbahagyni. Nekem ez az ötödik évadban jött el. Lapos, néhol túlvariált, és egysíkú lett... De azért egy jó kis sorozat!

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Nem rossz sorozat. Kicsit erőltetnek érzem a részeket de összességében nézhető részek. A történet folyama kicsit már sablonos az évadok elteltével de azért jó szórakozást kínál.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

1

Kár, hogy kevés ilyen sorozat készült. Ütős történet, izgalmas részek, ahol mindig történik valami. Hitelesek a színészek és már-már összenőttek a szereppel.

Galéria (350)

Videók (5)

 

Jeffrey Dean Morgan, Jared Padalecki és Jensen Ackles mind társult a "Dean" névvel. Jared karakterét a Szívek szállodájában (2000) Deannek nevezték, Jensen karakterét az Odaátban Deannek hívják, Jeffrey Dean Morgan középső neve Dean.

(zsozsesz)
 

A legtöbb, ha nem az összes karakter, aki a Winchesterhez kötődik, a show egy bizonyos pontján meghal.

(zsozsesz)
 

Samantha Smith (Mary Winchester) csak kilenc évvel idősebb, mint Jensen Ackles (Dean Winchester), aki a legidősebb fiát játssza.

(zsozsesz)
 

Az eredeti tervezetben Deannek sok tetoválása volt, de kezdetben a show költségvetése nem engedhette ezt meg.

(zsozsesz)
 

A két karakter, Alastair és Crowley a híres angol okkultistáról, Aleister Crowley-ról kapta a nevét.

(zsozsesz)
 

A második évad hetedik részében Linda Blair (az 1973-as Az ördögűző főszereplője) cameózik. Egy nyomozónőt alakít.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Rubyt játszó Katie Cassidyt váltotta Genevieve Cortese (Genevieve Padalecki). 2010-ben összeházasodtak Jared Padaleckivel (Sam). Született két gyerekük.

(Raynor)
 

A Lucifert alakító Mark Pellegrino ateista.

(AngelCass)
 

Mark Pellegrino(Lucifer) eredetileg Castiel szerepére jelentkezett, és majdnem meg is kapta azt, ám a készítők végül mégis Misha Collinst választották.

(AngelCass)
 

A jeletek, melyekben Bobby ( Jim Beaver) japánul beszél, kikacsintások, a való életben ugyanis Jim Beaver németül és japánul is beszél.

(AngelCass)
 
Szinte fölöslegesnek tűnhet egy olyan sorozatot bemutatni, ami hamarosan a 11. évadát kezdi meg, hiszen ilyen hosszú idő alatt biztosan rengetegen találkoztatok már vele valamilyen formában. Ám szóljon most ez az ismertető azokhoz, akik eddig kétkedtek azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e bekapcsolódni a Winchester tesók szörnyvadászós kalandjaiba.