Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
88
Szereplők
25
Vélemények
221
Képek
2
Videók
 
Róbert Gyenes   2020. 02. 09.

legújabb vélemény

0

A Vámpírnaplók széria egyik spin-offja de messze felülmúlja az anya sorozatot. Tele van izgalommal és az ősi vámpírcsalád történetét imádom. Rebekah a kedvencem.

 
indingo   2017. 06. 24.

0

Az első pár rész kicsit unalmas, de utána beindult. Voltak benne érdekes és izgalmas részek, bár nejem egy kicsit sok, hogy mindenki valamilyen természetfeletti lény.


 
Deku   2017. 08. 21.

0

Ez a sorozat sokkal jobban tetszik mint az eredet történet. Ez pedig nálam nagyon ritka. Egy olyan spin-off ez mely bőven túlnő önmagán. Nagyon hangulatos lett.

 
Szilonka   2017. 07. 11.

0

Egy fokkal jobb, mint a Vámpírnaplók, bár itt is néha nagyon tesze-toszák a szereplők és ugyanazon rágódnak több rész erejéig. A második évad elég unalmas volt.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

0

Szerencsére nem olyan nyálas mint az elődje a Vámpírnaplók. Sok kedvelhető negatív karakter van benne, azok a kedvenceim. Történetben is izgalmas és misztikus keverék.

 
VvV   2018. 11. 02.

0

Manapság nagyon divat előzménysorozatot csinálni. Maga az ötlet nem rossz, de nemek ez túl véres volt már.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

0

Szerintem még jobb, mint a Vámpírnaplók. Sokkal jobb karakterek vannak benne és valahogy érzelmesebb is a történet. Több szálon fut és sok minden történik benne.

Galéria (221)

Leah Pipes

Videók (2)

 

Joseph Morgan (Klaus), Phoebe Tonkin (Hayley), Nathaniel Buzolic (Kol), Claire Holt (Rebekah) és Daniel Gillies (Elijah) a Vámpírnaplók című sorozatban is együtt játszott.

(hp )
 

Steven Krueger (Josh), Claire Holt (Rebekah), Nishi Munshi (Gia), Meg Foster (Josephine), Nathaniel Buzolic (Kol), Shane Coffey (Tim) és Rebecca Breeds (Aurora) is játszott a Hazug csajok társasága című sorozatban.

(hp )
 

Joseph Morgan és Daniel Sharman második közös munkája a Halhatatlanok után.

(hp )