Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

A sötétség kora (2013-2018)

The Originals
Filmadatlap
 
88
Szereplők
26
Vélemények
221
Képek
2
Videók

Galéria (221)

Leah Pipes

Videók (2)

 
JRD   2022. 03. 14.

legújabb vélemény

1
Jobb, mint a Vámpírnaplók...

Imádtam. Imádom. Hogy miért? Mert valóban jobb, felépítettebb, ravaszabb és érzelmesebb, mint a Vámpírnaplók. Természetesen a Vámpírnaplókat is szeretem, de azért ott a sztori évadról évadra ellaposodik (a 2. évad pedig egyenesen lassú). De ugyebár nem is biztos, hogy a sztori miatt néztem meg a Vámpírnaplókat. Jobban érdekelt Ian Somerhalder vakító szeme (és a magyar hangjával együttesen) a titokzatos-érzelmes-manipulátor rosszfiús karaktere. De amiért a rajongója lettem ennek a sorozatnak... nos, az a beszédstílus! Teljesen beazonosul az ember azzal, ahogy 1000 éves vámpírok beszélnek. Nincs benne szleng, nincs benne modern nyelvezet. Mindent választékosan fejeznek ki, főleg Klaus és Elijah. Érdemes megnézni! Van benne vér, vérszívás, ármány, taktika, manipuláció, őszinte szerelem, halál, veszteség, félelem, boszorkányság, önzés, testvéri bosszú, testvéri szeretet és milliónyi kérdés és kétely... Nézd meg! Filmre fel, és jó szórakozást!

 
Deku   2017. 08. 21.

1

Ez a sorozat sokkal jobban tetszik mint az eredet történet. Ez pedig nálam nagyon ritka. Egy olyan spin-off ez mely bőven túlnő önmagán. Nagyon hangulatos lett.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

1

Szerintem még jobb, mint a Vámpírnaplók. Sokkal jobb karakterek vannak benne és valahogy érzelmesebb is a történet. Több szálon fut és sok minden történik benne.

 
indingo   2017. 06. 24.

0

Az első pár rész kicsit unalmas, de utána beindult. Voltak benne érdekes és izgalmas részek, bár nejem egy kicsit sok, hogy mindenki valamilyen természetfeletti lény.

 
Szilonka   2017. 07. 11.

0

Egy fokkal jobb, mint a Vámpírnaplók, bár itt is néha nagyon tesze-toszák a szereplők és ugyanazon rágódnak több rész erejéig. A második évad elég unalmas volt.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

0

Szerencsére nem olyan nyálas mint az elődje a Vámpírnaplók. Sok kedvelhető negatív karakter van benne, azok a kedvenceim. Történetben is izgalmas és misztikus keverék.

 
Greeta   2017. 12. 09.

1

Hangulatban jobban tetszik, mint a Vámpírnaplók bár az sem rossz. Itt a múlt részletes bemutatása az ami miatt még érdekesebb és vonzóbb a sztori.

 

A Vámpírnaplók című sorozat néhány szereplője egy-egy epizód erejéig szerepel ebben a sorozatban is.

(Gábor390920)
 

A sorozat a Vámpírnaplók testvérsorozata. A mostani főszereplőket, az Ősöket, korábban a Vámpírnaplókban ismerhette meg a közönség.

(Gábor390920)
 

Phoebe Tonkin és Claire Holt korábban egy ausztrál ifjúsági sorozatban, a H2O - Egy vízcsepp elégben szerepelt együtt.

(Gábor390920)
 

Joseph Morgan (Klaus), Phoebe Tonkin (Hayley), Nathaniel Buzolic (Kol), Claire Holt (Rebekah) és Daniel Gillies (Elijah) a Vámpírnaplók című sorozatban is együtt játszott.

(hp)
 

Steven Krueger (Josh), Claire Holt (Rebekah), Nishi Munshi (Gia), Meg Foster (Josephine), Nathaniel Buzolic (Kol), Shane Coffey (Tim) és Rebecca Breeds (Aurora) is játszott a Hazug csajok társasága című sorozatban.

(hp)