Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87%
Filmadatlap
 
88
Szereplők
25
Vélemények
221
Képek
2
Videók
 
Róbert Gyenes   2020. 02. 09.

legújabb vélemény

A Vámpírnaplók széria egyik spin-offja de messze felülmúlja az anya sorozatot. Tele van izgalommal és az ősi vámpírcsalád történetét imádom. Rebekah a kedvencem.

 
indingo   2017. 06. 24.

Az első pár rész kicsit unalmas, de utána beindult. Voltak benne érdekes és izgalmas részek, bár nejem egy kicsit sok, hogy mindenki valamilyen természetfeletti lény.


 
Deku   2017. 08. 21.

Ez a sorozat sokkal jobban tetszik mint az eredet történet. Ez pedig nálam nagyon ritka. Egy olyan spin-off ez mely bőven túlnő önmagán. Nagyon hangulatos lett.

 
Szilonka   2017. 07. 11.

Egy fokkal jobb, mint a Vámpírnaplók, bár itt is néha nagyon tesze-toszák a szereplők és ugyanazon rágódnak több rész erejéig. A második évad elég unalmas volt.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Szerencsére nem olyan nyálas mint az elődje a Vámpírnaplók. Sok kedvelhető negatív karakter van benne, azok a kedvenceim. Történetben is izgalmas és misztikus keverék.

 
VvV   2018. 11. 02.

Manapság nagyon divat előzménysorozatot csinálni. Maga az ötlet nem rossz, de nemek ez túl véres volt már.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

Szerintem még jobb, mint a Vámpírnaplók. Sokkal jobb karakterek vannak benne és valahogy érzelmesebb is a történet. Több szálon fut és sok minden történik benne.

Leah Pipes
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.