Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
47
Szereplők
17
Vélemények
37
Képek
4
Videók
 
indingo   2017. 10. 15.

Az angol filmeknél/sorozatoknál mindig érzek egy kis lomhaságot és ez itt is megvolt.Olyan kényelmes és lassú a története és valahogy a szereplők se voltak túl szimpatikusak.

 
Deku   2017. 08. 22.

Az első részt láttam, az viszont annyira nem fogott meg, lehet a folytatásban majd már másként vélekedek egyelőre nem volt túl extra izgalmas. Átlagosnak mondanám.


 
dailyfilmsan   2017. 11. 01.

Annyira jó és sokszínű mégis olyan elcseszett lett a vége :(

 
TribeBubu   2017. 01. 03.

Alapvetően irritál, amikor klasszikus történeteket olvasztanak egybe, ez a sorozat viszont ritka stílussal és ötletességgel lett megáldva. Bár az évadok egyre gyengébbek lettek és a végkifejlet sem tetszett túlzottan, összességében jó szórakozást nyújtott a sztori. Az viszont kifejezetten idegesített, hogy néhány klasszikus karakter igazából csak tölteléknek volt a sorozatban, ezek a végső csatából nem vették ki a részüket.

 
hell.l   2016. 05. 09.

Ez egy elképesztően jó sorozat, amire a nem régiekben bukkantam rá. Nagyon jó bemutatja a 19.százai sötét hangulatot, mindezt boszorkányokkal, Frankensteinnel, vámpírokkal és különböző szörnyekkel elegyíti.Hátborzongató hangulatot sugároz végig, ami nagyon jól jön le. Eva Green pedig nagyon jó játssza a szerepét.

Josh Hartnett
Billie Piper
Eva Green
 
A mívesen elkészített külsőségek egy fájóan unalmas, irritálóan modoroskodó, és a lehetőségeit rosszul kihasználó sorozatot rejtettek. több»
 

John Logan Evelyn Poole szerepét kifejezetten Helen McCrorynak írta. Az első perctől elmondta a színésznőnek az igazságot a karakterét illetően és kihangsúlyozta, hogy mennyire fontos szerepe lesz a második évadban.

(rbernadett)
 

Penny Dreadful egy pejoratív kifejezés, amit a 19. században használtak azokra az olcsó populáris irodalmi írásokra, amik kb. annyit értek, mint egy régi penny. A témák tipikusan szenzációhajhászak voltak és többségében nyomozók hőstetteiről, bűnözőkről és természetfeletti jelenségekről szóltak. A füzeteket olcsó ponyvára nyomtatták és elsősorban a fiatal munkásosztálybeli férfiakat célozták meg vele.

(rbernadett)
 

A sorozat alkotója, John Logan sosem írt korábban televíziós sorozatot és nem írt forgatókönyvet sem, inkább egy az egyben megírta az első két epizódot. Amikor lehetősége nyílt, hogy elküldje a Showtime-nak, írt egy 40 oldalas bibliai kutatást is a karakterekhez és a történethez. A Showtime végül megvásárolta a sorozatot.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.