Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
78
Szereplők
39
Vélemények
47
Képek
6
Videók
 
Klauka89   2020. 05. 19.

legújabb vélemény

Egyszerűen imádom!

Mikor legelőször el kezdtem nézni úgy ültem a kanapén, hogy WTF?! Mi a sz@r volt ez? Aztán a többi rész már nézette magát. Magával ragadott. Egyszerűen imádom! Aki egy picit el tud rugaszkodni a földtől, a megszokott normálistól annak tetszeni fog.! Mind a 4 évadot nézzétek meg! ❤️

 
indingo   2016. 02. 17.

Az első évad kifejezetten jóra sikeredett, a második már kicsit halványabb. A 2. évadra lecserélték a kis srácot, de mintha nem csak a színészt, de a teljes személyiségét lecserélték volna. Az új gyerek elég makacs, sokszor gonoszka.


 
Deku   2017. 08. 23.

Nagyon-nagyon erősen indított a Strain. Hasonlóan apokaliptikus sorozatot kaptunk mint a TWD bár mégis más köntösben. Erős karakterek és haláli jó történet. Fet a kedvenc.

 
Szilonka   2016. 04. 13.

Guillermo del Toro kiváló kis sorozatot csinált. A történet nekem kifejezetten tetszik, picit misztikus és kiválóan adagolja az információkat. Külön tetszik a régmúlt német nácis vonal.

 
Edii   2015. 09. 22.

Hatalmas csalódás, pedig jól indult, de az egész egy katyvasszá változott, szerintem nem volt elég jó a kidolgozás és unalmas is lett.

 
Del Toro-nak mindig is volt egy hatalmas hibája: sokkal kevésbé érti az embereket, mint a szörnyeket. több»
 

Vasiliy Fet szerepe kifejezetten Ron Perlman-re lett írva.

(magyaristvan)
 

Néhány jelenet a nemrégiben lezárt torontoi metro-ban készült.

(magyaristvan)
 

Miguel Gomeznek zenei karrierje is van. Hip-hop és rap zenében utazik, több lemeze is megjelent már.

(indingo)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.