New York városában elszabadul a pokol, miután a lakosságot egy vámpírvírus fertőzi meg. A Járványügyi Központ vezetője, Dr. Ephraim Goodwather és csapata nyomozásba kezd, hogy kiderítsék a járvány kitörésének okát. A kór az ikonikus rendező, Guillermo del Toro (A faun labirintusa, több»
Ha leülsz egy film elé csak úgy, az más, mint mikor alig várod, hogy elindíthass egy mozit. A történet szerintem nagyon jó, egyetlenegy negatívumot tudok mondani, ami nem tetszett, de ez egyéni vélemény: Dr. Ephraimm egy igazi barom tulajdonságokkal bíró embert alakít, néha olyan bugyuta és meggondolatlan, máskor meg ellenszenves és beképzelt. Minden részben százszor elmondja, hogy a fia a legfontosabb, hogy szereti stb. stb. Persze azelőtt épp lesz*rta, és minden fontosabb volt nála. Várom a második évadot. :)
Az első évad kifejezetten jóra sikeredett, a második már kicsit halványabb. A 2. évadra lecserélték a kis srácot, de mintha nem csak a színészt, de a teljes személyiségét lecserélték volna. Az új gyerek elég makacs, sokszor gonoszka.
Az első évadot imádtam. Remek fantáziadús és sokszor ijesztő témákat boncolgat. Egyedi volt ahogy bemutatták a mi lett volna ha... témát. A színészgárda is zseniális lett. Persze a második felénél már kissé kezdtek kifogyni a szuflából és nagyon belassult, de még így is érdemes legalább az első évadot megnézni.
Mikor legelőször elkezdtem nézni, úgy ültem a kanapén, hogy WTF?! Mi a sz*r volt ez? Aztán a többi rész már nézette magát. Magával ragadott. Egyszerűen imádom! Aki egy picit el tud rugaszkodni a földtől, a megszokott normálistól, annak tetszeni fog. Mind a 4 évadot nézzétek meg! ❤️ Ja, és Setrakian szinkronja zseniális. Szélyes Imre❤️❤️❤️
Miguel Gomeznek zenei karrierje is van. Hip-hop és rap zenében utazik, több lemeze is megjelent már.
(indingo)Az első évadban még Ben Hyland alakította Zach Goodweathert, a további évadban már Max Charles.
(indingo)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »