Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

The Strain - A kór (2014-2017)

The Strain
Filmadatlap
 
78
Szereplők
42
Vélemények
47
Képek
6
Videók

Galéria (47)

Videók (6)

 
Caravaggio1978   2021. 08. 12.

legújabb vélemény

1
Élvezet volt nézni, ezért öt csillag

Ha leülsz egy film elé csak úgy, az más, mint mikor alig várod, hogy elindíthass egy mozit. A történet szerintem nagyon jó, egyetlenegy negatívumot tudok mondani, ami nem tetszett, de ez egyéni vélemény: Dr. Ephraimm egy igazi barom tulajdonságokkal bíró embert alakít, néha olyan bugyuta és meggondolatlan, máskor meg ellenszenves és beképzelt. Minden részben százszor elmondja, hogy a fia a legfontosabb, hogy szereti stb. stb. Persze azelőtt épp lesz*rta, és minden fontosabb volt nála. Várom a második évadot. :)

 
indingo   2016. 02. 17.

1

Az első évad kifejezetten jóra sikeredett, a második már kicsit halványabb. A 2. évadra lecserélték a kis srácot, de mintha nem csak a színészt, de a teljes személyiségét lecserélték volna. Az új gyerek elég makacs, sokszor gonoszka.

1
 
Deku   2017. 08. 23.

1

Nagyon-nagyon erősen indított a Strain. Hasonlóan apokaliptikus sorozatot kaptunk mint a TWD bár mégis más köntösben. Erős karakterek és haláli jó történet. Fet a kedvenc.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

0

Az első évad iszonyatosan nagyot durrant, aztán a második és a harmadik évad kissé lejjebb adta, a negyedik pedig már lecsúszott erős közepesre. Ezektől függetlenül kifejezetten jó a sorozat.

 
Szilonka   2016. 04. 13.

0

Guillermo del Toro kiváló kis sorozatot csinált. A történet nekem kifejezetten tetszik, picit misztikus és kiválóan adagolja az információkat. Külön tetszik a régmúlt német nácis vonal.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 14.

0

Az első évadot imádtam. Remek fantáziadús és sokszor ijesztő témákat boncolgat. Egyedi volt ahogy bemutatták a mi lett volna ha... témát. A színészgárda is zseniális lett. Persze a második felénél már kissé kezdtek kifogyni a szuflából és nagyon belassult, de még így is érdemes legalább az első évadot megnézni.

 
Klauka89   2020. 05. 19.

0
Egyszerűen imádom

Mikor legelőször elkezdtem nézni, úgy ültem a kanapén, hogy WTF?! Mi a sz*r volt ez? Aztán a többi rész már nézette magát. Magával ragadott. Egyszerűen imádom! Aki egy picit el tud rugaszkodni a földtől, a megszokott normálistól, annak tetszeni fog. Mind a 4 évadot nézzétek meg! ❤️ Ja, és Setrakian szinkronja zseniális. Szélyes Imre❤️❤️❤️

 

Vasiliy Fet szerepe kifejezetten Ron Perlman-re lett írva.

(magyaristvan)
 

Néhány jelenet a nemrégiben lezárt torontoi metro-ban készült.

(magyaristvan)
 

Miguel Gomeznek zenei karrierje is van. Hip-hop és rap zenében utazik, több lemeze is megjelent már.

(indingo)
 

Az első évadban még Ben Hyland alakította Zach Goodweathert, a további évadban már Max Charles.

(indingo)
 

A sorozat alapjául Chuck Hogan és Guillermo del Toro azonos című regénye szolgál.

(hp)