Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
76
Szereplők
37
Vélemények
47
Képek
4
Videók
 
indingo   2016. 02. 17.

Az első évad kifejezetten jóra sikeredett, a második már kicsit halványabb. A 2. évadra lecserélték a kis srácot, de mintha nem csak a színészt, de a teljes személyiségét lecserélték volna. Az új gyerek elég makacs, sokszor gonoszka.

 
Deku   2017. 08. 23.

Nagyon-nagyon erősen indított a Strain. Hasonlóan apokaliptikus sorozatot kaptunk mint a TWD bár mégis más köntösben. Erős karakterek és haláli jó történet. Fet a kedvenc.


 
Szilonka   2016. 04. 13.

Guillermo del Toro kiváló kis sorozatot csinált. A történet nekem kifejezetten tetszik, picit misztikus és kiválóan adagolja az információkat. Külön tetszik a régmúlt német nácis vonal.

 
Edii   2015. 09. 22.

Hatalmas csalódás, pedig jól indult, de az egész egy katyvasszá változott, szerintem nem volt elég jó a kidolgozás és unalmas is lett.

 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

Elég középszerű a története, az tetszett, hogy múltbéli dolgok is előtérbe kerültek. Ez a férges zombi dolog nekem nagyon bizarr és szokatlan, nem tudtam vele azonosulni.

 
Del Toro-nak mindig is volt egy hatalmas hibája: sokkal kevésbé érti az embereket, mint a szörnyeket. több»
 

Vasiliy Fet szerepe kifejezetten Ron Perlman-re lett írva.

(magyaristvan)
 

Néhány jelenet a nemrégiben lezárt torontoi metro-ban készült.

(magyaristvan)
 

Miguel Gomeznek zenei karrierje is van. Hip-hop és rap zenében utazik, több lemeze is megjelent már.

(indingo )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.