Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
81%

A Bly-udvarház szelleme (2020)

The Haunting of Bly Manor
Filmadatlap
 
43
Szereplők
13
Vélemények
72
Képek
3
Videók
 
zoltanson   2021. 04. 05.

legújabb vélemény

0
Misztikus, szentimentális, pici horrorral

Szerettük, de nem mint horror. Ahhoz ugyanis nincsen túl sok köze. Ha valaki szereti a nem pofátlanul szentimentális, misztikus, drámai témát, és nem ódzkodik a horrortól, az biztosan nem csalódik.

 
L.Regina   2020. 11. 16.

a nap véleménye

3
Manor and chill

Bár maga a történet nem tetszett annyira, mint a Hill House-szé, de ez így is megint egy nagyon erős horrorsorozat lett. Jó volt a helyszín és a korszak: az udvarház és környéke gyönyörű és hangulatos, tökéletes melegágy a szellemeknek. Apropó, szell... teljes kritika»


 
Bazzzsi   2020. 10. 23.

1

Nekem jobban tetszett, mint az első évad. Az ötlet jó, hogy több színész aki az első évadban szerepelt, a másodikban is játszik. A hangulata nagyon bejött.

 
Anti007   2020. 10. 16.

1
Egy hátborzongató love story

Ezt a sorozatot ha nem horrorként nézi bárki, akkor nem fog csalódni. Először nekem sem volt az igazi (főleg az első évad után), mert hasonlót vártam. Aztán szépen lassan kezdtem rájönni, itt most az érzelmek sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak, mint a r... teljes kritika»

 
indingo   2020. 10. 29.

0

Tetszett, hogy különféle időszakokba kalauzolja el a nézőket a sorozat. Izgalmas és helyenként félelmetes, remek atmoszférájú történet. A csavar fordul egyet című történetet már ezerszer feldolgozták, de ez lett eddig a legjobb.

 
Rea387147   2021. 04. 04.

0

Egyszerűen imádtam, a történet érdekes, nem annyira félelmetes, mint vártam, de nem is ere hajlik. Vannak benne kicsit ijesztőbb részek, de azok sem annyira félelmetesek. Számomra ez inkább egy thriller kategóriájú filmnek tűnik. Viszont a kivitelezé... több»

 
Kanyi   2020. 11. 16.

0

Nagyon lassú, az elődje sokkal jobban elnyerte a tetszésem, ezert vártam tőle többet, mint amit kellett volna, és azt se értem, hogy a homoszexualitást miért rakják bele, ha nem magyarázzák meg, vagy nem indikolt.

Galéria (72)

Videók (3)

 

2019. feburár 21-én jelentette be a Netflix, hogy új címmel, új történetekkel és karakterekkel készül A Hill-ház szelleme második évada.

(hp)
 

A Bly-udvarház szelleme a 2018-as antológia horrorsorozat, A Hill-ház szelleme 'szellemi folytatása'. A két széria kreatív stábját ugyanazok az alkotók erősítik, de a történetek nem kapcsolódnak egymáshoz.

(hp)
 

A sorozat alapjául a The Turning of the Screw című könyv szolgált.

(hp)
 
A Bly-udvarház szellemét kísértethorrorként árulja a Netflix, de valójában a kísérteteknél jóval földhözragadtabb, valóságosabb horrort parafrazál: a múlt érzelmi szellemeinek életünk végéig kísértő átkát. A Netflix sorozata nem félelmetes, inkább végtelenül szomorú és tragikus. több»
 
Érdemes időt adni neki, nem elkaszálni az első néhány epizód után, illetve túltenni magunkat rajta, hogy nem akarnak minden negyedórában halálra ijeszteni. Ha ezt megtesszük, egy igazán remek filmélménnyel gazdagodhatunk. több»