Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Guillermo del Toro: Rémségek tára (2022)

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities
Filmadatlap
 
57
Szereplők
8
Vélemények
20
Képek
7
Videók

Galéria (20)

Rupert Grint
Rupert Grint
Andrew Lincoln

Videók (7)

 
Idknw   2022. 11. 11.

legújabb vélemény

0

Annyira beharangozták, hogy milyen jó, néhány rész valóban érdekes, de többsége felejthető. Volt, amit félbehagytam, mert annyira kínlódás volt. Kicsit a Fekete tükör című sorozatra emlékeztetett, mivel az összes résznek van némi tanulsága.

 
Sabnock Sanatory   2022. 11. 05.

a nap véleménye

7
Nem értem a koncepciót, de az összkép rendben van!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Na erről beszéltem! Ma ezek lennének a rémisztő, brutális, mondanivalóval ellátott horror mozik? Ige, és nem is sikerültek olyan rosszul! Guillermo del Toro: ( mint rendező ) Ördöggerinc, Penge 2, Pokolfajzat, A faun labirintusa, Bíborhegy, A víz éri... teljes kritika»

2
 
zoltyah   2022. 10. 30.

1

Vannak jó részek, de nem mindegyik történet tetszett, mert fárasztott időnként. Csalódás számomra, bár nem gondoltam volna, hiszen szeretem Guillermo Del Toro filmjeit.

 
Victorine   2022. 11. 05.

1

Lehet, hogy velem van a baj, vagy csak egyszerűen nem értem a horror műfaj jelentését (mondjuk nem is nagyon vagyok oda érte), de mivel ez megint egy olyan Netflixes alkotás, amivel kb. mindenhol szembe találtam magam, gondoltam, belenézek. Maga az a... több»

 
JRD   2022. 11. 02.

1

Vegyes érzelmekkel voltam túl a jelenlegi utolsó részen.Volt olyan, amit többször megnéztem, volt olyan, amibe simán bele is pörgettem. Mégis összességében jó kis abszurd és/vagy horror történetek. Kicsit emlékeztetett az Outer Limits felvezetéseire ... több»

 
petresku   2022. 10. 25.

0

Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti az újító szellemű horrort, ami kicsit esetleg formabontó is mer lenni. Guillermo del Toro most sem okozott csalódást, remek sorozatot kaptunk.

 
Patrik   2022. 10. 26.

0

Ez a produkció egyértelmű bizonyíték, hogy Del Toro a horror mestere, aki képes ezzel együtt az ember érzelmeivel is játszani. Hátborzongató.

 
Összességében nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a Guillermo del Toro gondozásában készített Rémségek tára első felvonása megéri a kiemelt figyelmet. Magas gyártási minőségben készített antológia-sorozat, amely a formátumra jellemző hullámzó színvonalat ugyan nem tudta elkerülni, de sok tartalmas pillanatot tartogat a horror műfaj szerelmeseinek. Várom a folytatást, reméljük lesz! több»