Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%

A Hill-ház szelleme (2018)

The Haunting of Hill House
Filmadatlap
 
37
Szereplők
12
Vélemények
44
Képek
8
Videók
 
H.a.n.n.a   2020. 11. 05.

legújabb vélemény

Az eleje tetszett a sorozatnak, szeretem a misztikus történeteket és a szellemhistóriákat. Kapott egy jó felvezetést a története, de a közepére kicsit unalmas lett, a végét meg összecsapták.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 22.

Tiszta hátborzongató a sorozat. Gyakran nézek hasonló filmeket, mert imádom a témát és ez kellőképpen eltalálta a szintet. Adott egy család különleges gyermekei és egy trauma, amit egy ház vált ki náluk, amiben nem mellesleg kísértetek hemzsegnek. Az... több»


 
jfruzsi97   2020. 09. 29.

Imádtam. Nagy horror rajongó vagyok és ez bőven megütötte az elvárásaimat.A hangulat a téma is "hátborzongató", ijesztő emberek jelennek meg egy-egy kis zugban a képernyőn. Van benne 1-2 jumpscare ami nagyot is üt. Na és a történet, a végén összeáll ... több»

 
Máté Dávid   2020. 08. 19.

KRITIKA: A Hill-ház szelleme

A sorozat premisszája tulajdonképpen egy kicsivel az átlag felett lévő, sablonos horrorkiindulópont, ahol a Crane család van a középpontban (apa, anya és 5 gyermek), akik házakat vesznek meg és újítanak fel, és ezt követően adják el őket, jelentős ny... teljes kritika»

 
TomÁcs   2020. 09. 04.

Szuper borzondós minisorozat volt. Érdekes volt a múlt visszaemlékezései a gyerekkora és a jelent történéseit. Sok karaktert mozgatott meg a történet, izgalmas volt.

 
Kanyi   2020. 08. 28.

Eloszor nem nagyon ertettem mert eloszor unalmas volt nekem...de aztan valamiert masodjara is neki futtottam es egy szuszra megvolt az egesz evad...vannak hibai de szerintem siman megallja a helyet a horror mufajban sot par alkotast le is koroz..

 
indingo   2020. 08. 28.

Picit jobb vagy legalább is egyedibb történetre számítottam. A hangulata jó volt, a ház is izgalmas volt, de úgy éreztem, hogy sok benne a hosszúra nyúló, semmitmondó párbeszéd és a vége sem volt valami ütős.

Galéria (44)

Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson

Videók (8)

 

A "Hajlított nyakú hölgy" című filmben a jelenetet, melyben Steven könyvet olvas, ugyanakkor forgatták, mint Shirley temetkezési házát. Steven ott áll, ahol Nell koporsója lenne. Amikor Nell feláll a könyvolvasásnál, később ugyanazon a helyen áll, mint a Bent-Neck Lady a temetkezési házban.

(jfruzsi97 )
 

A Hill House egyik fő zenei témáját tulajdonképpen egy ebédszünetben állították össze a zongoránál.

(jfruzsi97 )
 

Minden nap több, kísértetnek öltözött statiszta állt készenlétben, hogy bármelyik pillanatban bekerülhessenek a jelenetek hátterébe.

(jfruzsi97 )
 

Steven Crain Steven Spielbergről kapta a nevét, akinek a produkciós cége részt vett a tévésorozat gyártásában.

(jfruzsi97 )
 
Felvezetésként még csak "könnyed", villanásnyi jumpscare-ek emelik a vérnyomást, meg az első pánik után a gyerekek idézik fel, hogy miket láttak, de ekkor még a sejtelmesség, a bizonytalanság, a sötétség álcájába bújik minden. több»
 
Kinek ajánljuk: annak, akinek nem elég, ha pár percenként megugrik a fotelban a jól időzített jumpscare hatására, hanem hajlandó feláldozni egy kicsit az egyébként ép lelkivilágát és átélni valami sokkal mélyebbet. Nekik viszont nagyon ajánljuk. több»