Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

A Hill-ház szelleme (2018)

The Haunting of Hill House
Filmadatlap
 
37
Szereplők
19
Vélemények
44
Képek
6
Videók

Galéria (44)

Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson

Videók (6)

 
Peti396071   2022. 07. 04.

legújabb vélemény

0

A kedvencem lett! Szuper! A színészek, a magyar hangok,a történet, minden! Mindenkinek kötelező lenne megnéznie.

 
JRD   2022. 03. 26.

1
Nem kezeltem horrorként...

... csak hagytam, hogy vigyen a sztori. Mivel nem fűztem hozzá nagy reményeket, így nem is csalódtam. Hasonlóan pofás sorozat, mint a Bly-udvarház. Nézd meg, és szórakozz jól! Szóval, filmre fel Mindenkinek!

 
dailyfilmsan   2019. 03. 22.

1

Tiszta hátborzongató a sorozat. Gyakran nézek hasonló filmeket, mert imádom a témát és ez kellőképpen eltalálta a szintet. Adott egy család különleges gyermekei és egy trauma, amit egy ház vált ki náluk, amiben nem mellesleg kísértetek hemzsegnek. Az... több»

 
indingo   2020. 08. 28.

0

Picit jobb vagy legalább is egyedibb történetre számítottam. A hangulata jó volt, a ház is izgalmas volt, de úgy éreztem, hogy sok benne a hosszúra nyúló, semmitmondó párbeszéd és a vége sem volt valami ütős.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

0

A flashbackek miatt hatalmas koncentrációt igényel, és sajnos nem elég pörgős a sorozat.Néhol értelmetlen, néhol unalomba fullad az egész. Zavaros és kellően idegesítő.

 
Robinson76   2021. 07. 04.

0
Egy horrornak álcázott dráma

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az ötgyermekes család tagjai egy kúria felújítása közben döbbennek rá, hogy a helyet kísértetek lakják. Egyik éjjel aztán a családfő gyerekeivel együtt, feleségét hátrahagyva menekül el a kísértetházból. A közben felnőtté váló gyermekek életét pedig nem csak ez a trauma határozza meg, hanem hogy sosem tudták meg, hogy pontosan mi is történt azon az estén Az első öt rész bemutatja, hogy az egyes gyerekek hogyan próbálták meg feldolgozni a családi drámát. A sorozat legnagyobb húzása, hogy miután külön részt szentelt minden gyereknek és traumájuknak, végül a szülők szemszögéből látva a történetet, más megvilágításba helyezi a családi tragédiát. A sorozat talán túlzottan vontatott és kevésbé ijesztő, mint (el)várnánk, de így szélesebb rétegnek nyújt abszolút élvezhető kikapcsolódást. Vannak ugyan kisebb hibái, de még így is a jobb, horror(szerű) drámák közé sorolható.

 
jfruzsi97   2020. 09. 29.

2

Imádtam. Nagy horror rajongó vagyok és ez bőven megütötte az elvárásaimat.A hangulat a téma is "hátborzongató", ijesztő emberek jelennek meg egy-egy kis zugban a képernyőn. Van benne 1-2 jumpscare ami nagyot is üt. Na és a történet, a végén összeáll ... több»

 

A "Hajlított nyakú hölgy" című filmben a jelenetet, melyben Steven könyvet olvas, ugyanakkor forgatták, mint Shirley temetkezési házát. Steven ott áll, ahol Nell koporsója lenne. Amikor Nell feláll a könyvolvasásnál, később ugyanazon a helyen áll, mint a Bent-Neck Lady a temetkezési házban.

(jfruzsi97)
 

A Hill House egyik fő zenei témáját tulajdonképpen egy ebédszünetben állították össze a zongoránál.

(jfruzsi97)
 

Minden nap több, kísértetnek öltözött statiszta állt készenlétben, hogy bármelyik pillanatban bekerülhessenek a jelenetek hátterébe.

(jfruzsi97)
 

Steven Crain Steven Spielbergről kapta a nevét, akinek a produkciós cége részt vett a tévésorozat gyártásában.

(jfruzsi97)
 
Kinek ajánljuk: annak, akinek nem elég, ha pár percenként megugrik a fotelban a jól időzített jumpscare hatására, hanem hajlandó feláldozni egy kicsit az egyébként ép lelkivilágát és átélni valami sokkal mélyebbet. Nekik viszont nagyon ajánljuk. több»