Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81

A Hill-ház szelleme (2018)

The Haunting of Hill House
Filmadatlap
 
37
Szereplők
4
Vélemények
44
Képek
8
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

legújabb vélemény

A flashbackek miatt hatalmas koncentrációt igényel, és sajnos nem elég pörgős a sorozat.Néhol értelmetlen, néhol unalomba fullad az egész. Zavaros és kellően idegesítő.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 22.

Tiszta hátborzongató a sorozat. Gyakran nézek hasonló filmeket, mert imádom a témát és ez kellőképpen eltalálta a szintet. Adott egy család különleges gyermekei és egy trauma, amit egy ház vált ki náluk, amiben nem mellesleg kísértetek hemzsegnek. Az alapsztori majdhogynem klisés, de mégis nagyon jól és egyedin alkották meg a sorozat velejét. A színészek pedig nem valami Zs kategóriás színészek ám, nagyon értik a dolgukat, felnőttek és gyerekek egyaránt. Ha egy kis borzongás kell, akkor ezzel a sorozattal nem lehet mellélőni. Bár nem adja könnyen magát.


 
szf   2019. 01. 20.

Kellően hátborzongató, lebilincselő, izgalmas, szerethető. Véleményem szerint 2018 legjobb sorozata volt ez, nem a jump scare jelenetek tették félelmetessé, hanem a hangulat, a bőr alá is beférkőző sötétség megfűszerezte az egészet és egy nagyon kellemes filmélményt nyújtott. Talán még egyszer újra is fogom nézni, ha egy kis borzongásra vágyom.

 
ZoLee Dottore   2020. 03. 09.

Amerikai

Figyelni kell minden részt, h képben legyen az ember a történet az időben gyakran ugrál ide oda . Amerikai klisékkel teletöltött végülis rossznak nem mondható sorozat. Azonban a káosz jelei erezhetőek rajta ... elég zavaros a történet. A Marianne c. francia horror sorozat után egy lagymatag amerikai állóvíz.

Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
 
Felvezetésként még csak "könnyed", villanásnyi jumpscare-ek emelik a vérnyomást, meg az első pánik után a gyerekek idézik fel, hogy miket láttak, de ekkor még a sejtelmesség, a bizonytalanság, a sötétség álcájába bújik minden. több»
 
Kinek ajánljuk: annak, akinek nem elég, ha pár percenként megugrik a fotelban a jól időzített jumpscare hatására, hanem hajlandó feláldozni egy kicsit az egyébként ép lelkivilágát és átélni valami sokkal mélyebbet. Nekik viszont nagyon ajánljuk. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.