Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

A Hill-ház szelleme (2018)

The Haunting of Hill House
Filmadatlap
 
37
Szereplők
16
Vélemények
44
Képek
6
Videók

Galéria (44)

Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson

Videók (6)

 
drg0602   2022. 01. 29.

legújabb vélemény

0

Telitalálat minden egyes perce ennek a sorozatnak. Kellemes meglepetés, a sok gyenge sorozat mellett. A jó témával ellátott sorozatnak indult is nem laposodott el. Nagyon lefoglalt! Volt benne izgalom, borzongás. Mindenképpen érdemes megnézni. 10/10

 
dailyfilmsan   2019. 03. 22.

1

Tiszta hátborzongató a sorozat. Gyakran nézek hasonló filmeket, mert imádom a témát és ez kellőképpen eltalálta a szintet. Adott egy család különleges gyermekei és egy trauma, amit egy ház vált ki náluk, amiben nem mellesleg kísértetek hemzsegnek. Az... több»

 
indingo   2020. 08. 28.

0

Picit jobb vagy legalább is egyedibb történetre számítottam. A hangulata jó volt, a ház is izgalmas volt, de úgy éreztem, hogy sok benne a hosszúra nyúló, semmitmondó párbeszéd és a vége sem volt valami ütős.

 
TomÁcs   2020. 09. 04.

1

Szuper borzondós minisorozat volt. Érdekes volt a múlt visszaemlékezései a gyerekkora és a jelent történéseit. Sok karaktert mozgatott meg a történet, izgalmas volt.

 
jfruzsi97   2020. 09. 29.

2

Imádtam. Nagy horror rajongó vagyok és ez bőven megütötte az elvárásaimat.A hangulat a téma is "hátborzongató", ijesztő emberek jelennek meg egy-egy kis zugban a képernyőn. Van benne 1-2 jumpscare ami nagyot is üt. Na és a történet, a végén összeáll ... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

0

A flashbackek miatt hatalmas koncentrációt igényel, és sajnos nem elég pörgős a sorozat.Néhol értelmetlen, néhol unalomba fullad az egész. Zavaros és kellően idegesítő.

 
Bazzzsi   2020. 10. 23.

0

Szeretem a szellemes történeteket, ahol a borzongás mellett történet is van. Ebben a sorozatban mindkettőt megkaptam.

 

A "Hajlított nyakú hölgy" című filmben a jelenetet, melyben Steven könyvet olvas, ugyanakkor forgatták, mint Shirley temetkezési házát. Steven ott áll, ahol Nell koporsója lenne. Amikor Nell feláll a könyvolvasásnál, később ugyanazon a helyen áll, mint a Bent-Neck Lady a temetkezési házban.

(jfruzsi97 )
 

A Hill House egyik fő zenei témáját tulajdonképpen egy ebédszünetben állították össze a zongoránál.

(jfruzsi97 )
 

Minden nap több, kísértetnek öltözött statiszta állt készenlétben, hogy bármelyik pillanatban bekerülhessenek a jelenetek hátterébe.

(jfruzsi97 )
 

Steven Crain Steven Spielbergről kapta a nevét, akinek a produkciós cége részt vett a tévésorozat gyártásában.

(jfruzsi97 )
 
Kinek ajánljuk: annak, akinek nem elég, ha pár percenként megugrik a fotelban a jól időzített jumpscare hatására, hanem hajlandó feláldozni egy kicsit az egyébként ép lelkivilágát és átélni valami sokkal mélyebbet. Nekik viszont nagyon ajánljuk. több»