Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
72%
Filmadatlap
 
63
Szereplők
12
Vélemények
36
Képek
4
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

legújabb vélemény

Olvastam a kritikákat, és kissé meglepődtem rajtuk, mert amúgy nem volt annyira rossz. Szépen felépített, izgalmas sorozat, amiben kifejezetten jól játszanak a színészek. Ben Deniels különösen jól hozta a karaktert.

 
indingo   2017. 04. 16.

Elég gyengének találtam az első évadot. Sok logikátlan lépés volt benne, kilógott a félrelépő pap története és kicsit unalmas is volt. Az utolsó két rész izgalmasabb volt, de ennyi.


 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Ez az a természetfelettiség ami abszolút távol áll tőlem. Akkor már inkább zombik, vámpírok vagy UFOk. Talán ez az elzárkózóttság miatt, de nem jött be a története.

 
VvV   2018. 11. 02.

Nagyon beharangozták a filmet, hogy rettentően félelmetes lesz. Nem volt egy nagy durranás. Volt olyan rész, amiben alig történt valami.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 14.

Nagyon gyenge és silány minden tekintetben. Majd el aludtam rajta. Sajnos a szereplőgárda sem igen emelt a minőségén. Maximum egyszernézős, ha valaki kedveli az alapszálat.

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

Az első évadot még megnéztem, de eléggé lightos kis sorozat. Kevés szereplőt mozgat és a sátános szál is eléggé elcsépelt egy idő után, így a most startoló 2. évadot már kihagyom.

 
Lonka   2017. 07. 29.

Talán azért mert nem igazán hiszek ezekben a természetfeletti dolgokban, nem igazán jött be a sorozat. Több részben egy helyben toporgott a sztori és valahogy nem találtam kedvelhető karaktert sem.

Alfonso Herrera
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.