Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Ők (2021)

Them
Filmadatlap
 
47
Szereplők
2
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Videók (1)

 
Kovacs   2021. 04. 19.

legújabb vélemény

1

Nagyon hatásos, remélem így folytatódik. Minden pillanata valamilyen érzést generált bennem, képtelen voltam nem odafigyelni.

 
lalikefe   2021. 04. 04.

0

Minden kimagasló minőségről árulkodik, nagyon rákattantam. Ajánlom megnézni amilyen gyorsan csak lehet.

 

Annak ellenére, hogy az amerikai rasszizmusról szól a sorozat, a főszereplők többsége angol, kanadai és ausztrál.

(Nk)
 

A sorozat alkotója és írója, Little Marvin örömmel fogadta a hírt, hogy a horror mestere, Stephen King ezt mondta a sorozatról: "Az első epizód pokolian megijesztett, pedig engem nehéz megijeszteni. Bónusz: Ha még soha nem láttál egy csomó rendkívül hátborzongató fehér hölgyet az 50-es évek ruháiban, itt a lehetőség."

(Nk)
 
Az elmúlt pár évben a presztízs-horrorokkal párhuzamosan megjelent a fekete-horror új hulláma, amely keretén belül a horror különböző szubzsánereinek eszköztárát felhasználva fekete alkotók mesélnek fekete hősökkel, feketékről szóló történeteket, nem csak feketéknek. Lehet szó slasherről, mint például a Kampókéz felújítás-folytatása, a Mami vagy a Mi; vagy pszichológiai horrorról, amiben a műfaji elemek társadalmi kontextust jelenítenek meg, ahogyan a Tűnj el! esetében; és esetleg még misztikus horrorról, ahogyan azt láttuk a Lovecraft Country sorozatban. Mindezek keveréke az április 9-én debütált, Amazon-gyártású Ők (Them). több»