Pingvin

Pingvin

The Penguin

A sorozat Oswald Cobblepot (Colin Farrell) átalakulását követi nyomon, aki senkiből vált Gotham hírhedt gengszterré.

(Gergo Horvath)

Forgatókönyvíró: Lauren LeFranc
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Írország
Premier: 2024.09.19. | HBO Max (2024.09.20.)
Cristin Milioti

2025.10.05 Tulsa

Nagyon jó sorozat! Ha Batman nem lenne, akkor nem lenne Pingvin? What?? Ha Bob Kane és Bill Finger nem lenne, akkor nem lenne Batman sem. Logika nem sok van. (Az egyik kommentre reagáltam.)

2024.12.11 kabel

a nap véleménye

Sunyi totyogós

Rég látni ilyen gerinctelen, sunyi, hazug figurát, mint Colin Farrell Pingvinje, mégis hihetetlen szórakoztató nézni kalandjait a gothami alvilág lakói között. Minden epizódban rosszabb és rosszabb dolgokat csinál, mi pedig egyre mélyebbre megyünk ve... Teljes kritika

2024.09.23 Gergo Horvath

Nagyon nem rajongok a spin-offokért, de ez elég ütősen indult, megvárom még az évad végét, de ebből simán lehet az évtized maffiasorozata. Colin Farrell zseniális, a sorozatról sugárzik a minőség, hogy a sok pénzt tényleg a megfelelő helyre költötték el (nem feltétlenül úgy, mint A hatalom gyűrűi esetében).

2024.09.20 oldczander

Tényleg leginkább a Maffiózókhoz tudnám hasonlitani, ami ebben az esetben egyáltalán nem probléma. Sötét, kemény témák, remek hangulat, de mégis odapasszoló komikus pillanatok is jellemzik, engem már az első résszel megfogott, alig várom a folytatást. Colin Farrell pedig csodálatos benne.

Colin Farrell elmondta, hogy nyitott egy újabb évadra, noha elismerte, hogy mentálisan megterhelő volt számára a szerep. Ráadásul a maszk viselése és napi szintű felhelyezése is próbára tette.Szerző: Gergo Horvath

A sorozat zenéjét Mick Giacchino szerezte. Ő Michael Giacchino, a Batman zeneszerzőjének fia.Szerző: Gergo Horvath

Értékelés: 9/10
(2024. 09. 26.)
Batman őriző tekintetének vakfoltjaiban Colin Farrell takonygerincű pingvinként vív véres harcot
A mai nappal nézhető a Maxon a Batman-univerzum újabb etapja, amely a Pingvin nevű gonosztevőt látja el saját történettel. A Pingvin sorozat izgalmas, fordulatos és könyörtelen maffiatörténetbe vezeti bele a nézőt, amelyben a hűség ismeretlen fogalom és bárki bármikor elárulható, a polgárvédő bűnözőkapkodó bőregér pedig sehol nincs.... Több
Örvénylés
Száz év magány