Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
105
Szereplők
18
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Doloresz89   2019. 01. 15.

legújabb vélemény

Imádom ezt a sorozatot! Élvezetes, romantikus kosztümös mű, remek díszlettel, szép ruhákkal, dallamos zenével és rengeteg intrikával.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 12.

Nagyon jó sorozat. VIszonylag a történelmi események alapján halad, de mégis ad hozzá egy kis fikciót, és a kettőt keverve nagyon jól ötvözi a stílusokat. A karakterek remekek, az epizódok soundtrackjei nagyon jól el vannak találva, és rendkívül pörgős.


 
czigler.nora   2017. 08. 01.

Az első évadot nézem csak, eddig tetszik. A díszletek, ruhák, ékszerek nagyon szépek, és elég korhűek a berendezések, a kastély is. Remélem nem ormlik a színvonala majd.

 
Luxury   2015. 12. 28.

Nem tudok rá mit mondani, csak azt hogy egy fantasztikus sorozat. Nagyon szeretem a szereplőket is. Folyamatosan nézem mindig a legfrissebb részeket. Úgy érzem megérdemli az örök kedvenc cimet.

 
Deku   2017. 08. 21.

Nem az a fajta sorozat amire számítottam, unalmas és érdektelen volt. Kár érte pedig nagyon vártam és pozitívan álltam az egészhez, mint kiderült teljesen feleslegesen.

 
authorgirlll   2018. 08. 17.

A sorozat számomra nagyon pozitívan indított de hamar elindult a hanyatlás útján. A gond sokszor az hogy nagyobb szerep van a különböző ágyjeleneteken mint néhány drámai/sorsfordító párbeszéden. A történelmi szál pedig maga a káosz. Bár az eseményeket betartják de a ruhák, a szókészlet, vagy bármilyen korhű dologhoz nem ragaszkodnak a készítők így egy idő után élvezhetetlenné válik a sorozat.

 
Cirmici   2016. 01. 13.

Nekem nagyon tetszik ez a sorozat. Kedvelhető a kissé átírt történet a történelemhez képest, így egy fantáziadús történetet kapunk nagyszerű színészi alakítással.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.