Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
84%

A hátrahagyottak (2014-2017)

The Leftovers
Filmadatlap
 
60
Szereplők
19
Vélemények
20
Képek
5
Videók

Galéria (20)

Emily Meade
Margaret Qualley
Liv Tyler
Justin Theroux
Amy Brenneman
Marceline Hugot
Ann Dowd
Max Carver
Margaret Qualley
Paterson Joseph
Liv Tyler
Amy Brenneman
Marceline Hugot
Margaret Qualley
Marceline Hugot
Annie Q.
Chris Zylka
Carrie Coon

Videók (5)

 
Robinson76   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

0
Hátra hagyottak!

Az alapsztori különlegesnek ezáltal érdekfeszítőnek ígérkezett, és kaptunk is egy minőséginek mondható karakterdrámát, én mégsem ilyen megvalósításra számítottam. Ez a széria egy filozofálgatós rétegsorozat, ami távol áll a szappanoperákon felnőtt generáció értékrendjétől, érdeklődési körétől és ízlésétől, vagyis volt esélye a bukásra. Kevés megosztóbb sorozatot ismerek, és bár nálam ugyan nem bukott meg, de nem is tudta magát beverekedni még a kedvenceim közelébe sem...

 
Zsceeeka   2017. 11. 13.

0

Teljesen rákattantunk az utóbbi időben, pedig nem is hallottam róla korábban (HBO Go kínálatában találtam). Tetszenek a karakterek, szerethetők, ragaszkodni lehet hozzájuk, izgalmas sorozat.

 
Mate   2015. 05. 06.

0

Egyedi sorozat. Minden megvan benne ahhoz, hogy jó legyen, mégsem jön össze. Újszerő sztori, jó színészek, rejtelmek és cliffhangerek. De már az első évad elején unalmassá válik.

 
Emma109   2016. 08. 24.

0

leírás alapján érdekesnek tűnt ezért kezdetem el nézni, de valahogy untam. Már sok hasonló sorozat készült, talán azért.

 
notimoni   2016. 07. 06.

0

Mindenki dicséri ezt a sorozatot, de engem nem fogott meg. 2 rész után unalmasnak tűnik, és olyan mintha arról szólna, ki hogyan zakkan meg, nem arról, hogyan dolgozza fel. Mindenki őrültnek tűnik benne... A hozzászólások alapján lehet, hogy adok még egy résznek esélyt, de engem eddig nem fogott meg :(

 
Bobby8989   2015. 04. 21.

0

Még nem néztem végig a teljes évadot, ezért gondoltam, hogy a 6. rész után megírom a véleményemet. A pilot után annyi kérdés merülhet fel a nézőnek, hogy mindenképpen folytatnia kell. Ritkán látni olyan sorozatot, ahol az évad végéhez közeledve, 1-1 ... több»

 
Mirily   2016. 03. 19.

0

Elgondolkodtató és rendkívül szívbemarkoló ahogy megpróbálják feldolgozni a veszteségeiket. Ki-ki a maga módján. De ami talán a legjobb szó erre a sorozatra, az, hogy megrendítő. Nem találkoztam ehhez hasonlóval. Minden perce zseniális. A zene pedig,... több»

 

A regényben Jill Garvey (a sorozatban Margaret Qualley karaktere) kopaszra van borotválva.

(rbernadett)
 

Az első évad teljes mértékig felöleli az alapjául szolgáló Tom Perrotta regényt, így a második évad története teljesen új elgondolás.

(rbernadett)
 

A hátrahagyottak Tom Perrotta regényének adaptációja.

(hp)
 
A Hátrahagyottak legnagyobb előnye és hátránya az, hogy nagyon nagyon szólni akar valamiről. Rettentő szép motívum, amikor egy sorozat szereplői ennyire bűnösen simogatják és fojtják el magukban a reményt egy azon pillanatban, de a kérdések meg nem válaszolása talán akkor is túl merész húzás volt. több»