Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

A hátrahagyottak (2014-2017)

The Leftovers
Filmadatlap
 
60
Szereplők
19
Vélemények
20
Képek
4
Videók

Galéria (20)

Emily Meade
Margaret Qualley
Liv Tyler
Justin Theroux
Amy Brenneman
Marceline Hugot
Ann Dowd
Max Carver
Margaret Qualley
Paterson Joseph
Liv Tyler
Amy Brenneman
Marceline Hugot
Margaret Qualley
Marceline Hugot
Annie Q.
Chris Zylka
Carrie Coon

Videók (4)

 
Robinson76   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

0
Hátra hagyottak!

Az alapsztori különlegesnek ezáltal érdekfeszítőnek ígérkezett, és kaptunk is egy minőséginek mondható karakterdrámát, én mégsem ilyen megvalósításra számítottam. Ez a széria egy filozofálgatós rétegsorozat, ami távol áll a szappanoperákon felnőtt generáció értékrendjétől, érdeklődési körétől és ízlésétől, vagyis volt esélye a bukásra. Kevés megosztóbb sorozatot ismerek, és bár nálam ugyan nem bukott meg, de nem is tudta magát beverekedni még a kedvenceim közelébe sem...

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Eleinte voltak kétségeim de nagyon eredeti sorozat lett. Liv Tyler tök jó volt benne. Képtelen vagyok betelni ezzel a sorozattal. Nagyon el lett találva minden féle téren. Nekem nagy kedvenc.

 
Zsceeeka   2017. 11. 13.

0

Teljesen rákattantunk az utóbbi időben, pedig nem is hallottam róla korábban (HBO Go kínálatában találtam). Tetszenek a karakterek, szerethetők, ragaszkodni lehet hozzájuk, izgalmas sorozat.

 
Mate   2015. 05. 06.

0

Egyedi sorozat. Minden megvan benne ahhoz, hogy jó legyen, mégsem jön össze. Újszerő sztori, jó színészek, rejtelmek és cliffhangerek. De már az első évad elején unalmassá válik.

 
Mia1982   2017. 05. 13.

1

Nagyon érdekes sorozat! Nézem és bár nem értem sokszor miről van szó, mégis leköt! A zene is ütős, valamint a főszereplő szerintem kiváló választás volt, ezzel a sorozattal már biztosan nem úgy emlegetik, hogy Jennifer Aniston palija, hanem a pasi a Leftoversből :)

 
Evok1909   2018. 04. 17.

0

Bizonytalanul indult, mármint bennem volt bizonytalanság a sorozat iránt, aztán igazán fogyasztható lett. Sőt! Ez egy remek sztori, igencsak remek színészi alakításokkal.

 
Emma109   2016. 08. 24.

0

leírás alapján érdekesnek tűnt ezért kezdetem el nézni, de valahogy untam. Már sok hasonló sorozat készült, talán azért.

 

A regényben Jill Garvey (a sorozatban Margaret Qualley karaktere) kopaszra van borotválva.

(rbernadett)
 

Az első évad teljes mértékig felöleli az alapjául szolgáló Tom Perrotta regényt, így a második évad története teljesen új elgondolás.

(rbernadett)
 

A hátrahagyottak Tom Perrotta regényének adaptációja.

(hp)
 
A Hátrahagyottak legnagyobb előnye és hátránya az, hogy nagyon nagyon szólni akar valamiről. Rettentő szép motívum, amikor egy sorozat szereplői ennyire bűnösen simogatják és fojtják el magukban a reményt egy azon pillanatban, de a kérdések meg nem válaszolása talán akkor is túl merész húzás volt. több»