Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
95
Szereplők
36
Vélemények
545
Képek
8
Videók
 
hannah34   2020. 08. 13.

legújabb vélemény

imadtam a legjobb sorozat amit valaha lattam

 
HercegPeter   2018. 06. 28.

a nap véleménye

Nálam alapszabály, hogy csak akkor írok véleményt sorozatról, ha az már végigment, mert sokat romolhat közben és nem akarok jót írni róla, ha a végét nagyon elrontják. Erre kitűnő példa volt a Hősök című sorozat, ami nagyon jól kezdődött, de a végére... több»


 
Orosz István   2017. 02. 21.

Nekem nagyon tetszik a sorozat. Érdekes meg jók benne a bűnügyek. Lucifer karakterét nagyon eltalálták. Én úgy gondolom a képernyőn megjelentetett Lucifer az a biblia Lucifer filozófikus átgondolása, egy fiú aki nem ért apja döntéseivel egyet ezért f... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

2015 egyik lehető legjobb sorozata lett a Lucifer szerintem. Nagyon ott van ez a meglátás mód. Tetszik, hogy ilyen humoros és pimasz lett Lucifer karaktere.

 
dailyfilmsan   2020. 03. 17.

Ez egy CSI- helyszínelők csak sokkal bénább bűnesetekkel és egy ördögi személlyel aki klisé szerűen egy nő kedvéért akar jobb lenni. Emellett Lucifer javarészt számomra egy kicsit homoszexuális beütésben adja elő az egoizmusát. Nem tetszett nagyon kevés egyediséget nyújt szerintem a nézőnek.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 05.

Nagyon érdekes és isteni sorozat. Egyik legjobb sorozat amit mostanában láttam. Lucifer kijön a pokolból szórakozni egy kicsit a földre. Chloeval nagyon jó szerelmi szálat alkotnak. Sajnos befejezték a sorozatot viszont nemsokára érkezik május elején... több»

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 12. 28.

Nagyon gyenge sorozat. Hasonlít az Álmosvölgy legendájára stílusban. Tucat.

 

Nem csak a Lucifer elleneseket mozgatta meg a sorozat, hanem a mellette állókat is mert sok helyen graffitizték ki, hogy "Watch Lucifer" (Nézd a Lucifert) feliratot.

(Deku)
 

Még mielőtt a sorozat adásba került volna már azelőtt petíciót szerveztek, hogy kaszálják el a sorozatot amihez 38.000 szavazatot össze is gyűjtöttek.

(Deku)
 

Tom Ellis apja, nővére, sógora és még a nagybátyja is baptista lelkész.

(Deku)
 

Habár Tom Ellis magát az Ördögöt játssza a sorozatban, a való életben egy nagyon vallásos családban nőtt fel.

(Deku)
 
A téma érdekessége miatt érdemes megnézni az első részt és adni egy esélyt a sorozatnak, azoknak is, akik nem feltétlenül rajonganak a képregény-adaptációkért. A Pilot viszont abszolút nem győzött meg arról, hogy ha nem is minőségi, de legalább egy nézhető sorozat lesz a Lucifer. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.