Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Lucifer (Lucifer az Újvilágban) (2016-2021)

Lucifer
Filmadatlap
 
95
Szereplők
42
Vélemények
545
Képek
9
Videók

Galéria (545)

Videók (9)

 
JRD   2022. 03. 16.

legújabb vélemény

2
A részlet az ördögben rejlik...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

És valóban. A Tom Ellis által tökélyre vitt Lucifer inkább szimpatikus, mint ellenszenves. Pedig ő maga az ördög. Egy új megközelítésben. Mert miért is gondoltuk eddig azt, hogy a lázadó angyal nem lázadna fel a pokoli élet ellen? És miért is gondoltuk eddig, hogy terjedelmes családja ezt szó nélkül hagyja? És miért is gondoltuk azt, hogy minden, ami ördögi, csakis rossz lehet? Bibliai gondolatok, kicsit máshogy... A sorozatban egyébként feltűnik Tom Welling is, aki a Smallville-ben játszotta Clark Kent szerepét.

 
HercegPeter   2018. 06. 28.

a nap véleménye

2

Nálam alapszabály, hogy csak akkor írok véleményt sorozatról, ha az már végigment, mert sokat romolhat közben és nem akarok jót írni róla, ha a végét nagyon elrontják. Erre kitűnő példa volt a Hősök című sorozat, ami nagyon jól kezdődött, de a végére... több»

 
Orosz István   2017. 02. 21.

1

Nekem nagyon tetszik a sorozat. Érdekes meg jók benne a bűnügyek. Lucifer karakterét nagyon eltalálták. Én úgy gondolom a képernyőn megjelentetett Lucifer az a biblia Lucifer filozófikus átgondolása, egy fiú aki nem ért apja döntéseivel egyet ezért f... több»

 
dailyfilmsan   2020. 03. 17.

1

Ez egy CSI- helyszínelők csak sokkal bénább bűnesetekkel és egy ördögi személlyel aki klisé szerűen egy nő kedvéért akar jobb lenni. Emellett Lucifer javarészt számomra egy kicsit homoszexuális beütésben adja elő az egoizmusát. Nem tetszett nagyon kevés egyediséget nyújt szerintem a nézőnek.

 
Deku   2017. 08. 21.

2

2015 egyik lehető legjobb sorozata lett a Lucifer szerintem. Nagyon ott van ez a meglátás mód. Tetszik, hogy ilyen humoros és pimasz lett Lucifer karaktere.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 05.

0

Nagyon érdekes és isteni sorozat. Egyik legjobb sorozat amit mostanában láttam. Lucifer kijön a pokolból szórakozni egy kicsit a földre. Chloeval nagyon jó szerelmi szálat alkotnak. Sajnos befejezték a sorozatot viszont nemsokára érkezik május elején... több»

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 12. 28.

0

Nagyon gyenge sorozat. Hasonlít az Álmosvölgy legendájára stílusban. Tucat.

 

Minden részben legalább egyszer kimondják a "pokol" szót.

(Nk)
 

Eredetileg Nicholas Gonzales alakította Dan Espinozát, az első rész leforgatása után váltották le őt Kevin Alejandrora. Gonzales összes jelenét újraforgatták Alejandróval.

(Nk)
 

A fekete, nyitható tetejű autó, amit Lucifer vezet, egy 1962-es Chevrolet Corvette C1.

(Nk)
 

A sorozat alapkoncepciója a pilot epizód készítése során még teljesen más volt. Eredetileg Lucifer kétségbeesett vagy aljas emberekkel kötött volna üzleteket szívességekért cserébe, amiket később behajtott volna. De miután azt látták, hogy jól működik nyomozós sorozatként, és így több potenciál is van a történetben, megváltoztatták az alapokat.

(Nk)
 

A könyv, amit Chloe Trixie-nek olvas, Neil Gaimantól a Coraline. Gaiman képregényének egy karaktere ihlette a sorozatot, igaz, csak lazán adaptálták Lucifer Morningstar karakterét.

(Nk)