Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
70
Filmadatlap
 
57
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
giorgio600   2018. 09. 18.

legújabb vélemény

Az alaptéma találó, a megvalósítás sem éppen rossz, de valami mégis hiányzik... A szereplők tipikus sorozatszínészek. Az első évad, elég izgalmas, érdekfeszítő, de a másodikra elfogyott a lendület, talán ezért nem lett csak 2 évados a dolog.

 
indingo   2017. 04. 20.

Az a baj az egésszel, hogy ésszerűtlen. Aki meghalt annak annyi, kampec, off, kanyec, game over. Valami más visszatérési módot kellett volna találni a készítőknek. Viszont a főcím, ahogy kezdődik, az pazar.


 
rbernadett   2015. 11. 28.

Nagyon lendületesen és izgalmasan indult, aztán valahogy ez is leült. A második évadra valahogy már nem érdekelt annyira a szereplők sorsa, szerintem azért, mert olyan karakterekkel pakolták tele a sorozatot, akikkel nem lehet azonosulni. Vagy túl öregek voltak vagy jellemtelenek vagy érdektelenek. Az én szememben ez okozta a sorozat vesztét, más lehet, hogy máshogy magyarázná.

 
Edii   2015. 09. 22.

Az első évad nagyon tetszett, ötletesnek és eredetinek találtam, de a második évadra már kezdett ellaposodni, unalmassá válni.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Engem zavart ez a téma. Csak úgy feltámadnak az emberek? És ez amúgy tök természetes? A felénél már sok minden nem történt a sorozatban, ami előrébb vitte volna a történetet.

 
Lonka   2017. 07. 25.

Valahogy az alapsztori eléggé leült néhány rész után és a családi problémák kerültek előtérbe, ami számomra nem volt túl érdekes. Voltak benne jó elgondolások, de sok felesleges történés is.

 
Timcsi   2016. 06. 19.

Érdekesnek indult, de utána eléggé érdektelen lett. Picit már sok volt nekem ez a mindenki csak úgy feltámad.

Michelle Fairley
Kurtwood Smith
Michelle Fairley
Kurtwood Smith
Frances Fisher
Michelle Fairley
Kurtwood Smith
Frances Fisher
Kurtwood Smith
Michelle Fairley
Omar Epps
Donna Murphy
Frances Fisher
Michelle Fairley
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.