74% 122 szavazat
Feltámadtak

Feltámadtak

Resurrection
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
57
Szereplők (57)
13
Képek (13)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2014) - 8 epizód
2. évad (2014) - 13 epizód

Hol nézheted

Michelle Fairley
Kurtwood Smith
Michelle Fairley
Kurtwood Smith
Frances Fisher
Michelle Fairley
Kurtwood Smith
Frances Fisher
Kurtwood Smith
Michelle Fairley
Omar Epps
Donna Murphy
Frances Fisher
Michelle Fairley

FILMINFÓ

A sorozat főhőse egy 8 éves kisfiú, akit egy rizsföld közepén találnak. A gyermek azt állítja, hogy ő Harold és Lucille Garland, egy idős házaspár gyermeke, akik 30 évvel ezelőtt haltak meg, csakúgy, mint Frank Garland seriff lánya, aki a gyermek megmentése közben veszítette életét. A… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2013.03.09. | Disney+ (2022.06.14.)

KULCSSZAVAK

 
2022.10.17 Clairette

legújabb vélemény

Kevesebb jobb lett volna

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon érdekes, de a remek első évad után megfeneklő történet. A második évadot már annyira különlegesnek akarták megcsinálni, hogy mindenki kapja fel a fejét, de a túlbonyolítás pont az ellenkezőjét váltotta ki. Az első részek még egyszerűek voltak. Adott pár ember, akik visszatérnek a halálból egy kisvárosba, és az lett volna az érdekes, hogy miért pont ők, és miért jöttek vissza? A végére már egy globális világjárvány lett belőle, és pont azokra az egyszerű kérdésekre nem kapunk választ, amire az elején kíváncsiak voltunk. Miért halt meg a kisfiú? Barbara hogyan került bele a vízbe? Hiszen egy kisbabával ment a folyóhoz, aztán beleesett, beleugrott vagy belelökték? Az elején még ez volt a kérdés, aztán ez már elfelejtődött. Miért azok jöttek vissza akik visszajöttek? Hiszen nem csak pár száz ember hal meg évszázadok alatt egy városban! Ha csak erre koncentráltak volna, és egy kicsit ezt boncolgatják, meg egy kis csavaros végkifejletet raknak bele, sokkal érdekesebb lett volna. Ráadásul a végén persze a néger fiú összejön a fehér lánnyal, ó de szuper, aztán jönnek a kabócák is, aminek aztán meg végképp nem értettem az értelmét. Egyáltalán nem érdemli meg a négy csillagot, de az első évad olyan jó volt, hogy az átlagosnál jobbat érdemelt volna, kár, hogy a végére csak ennyi lett belőle.

0
 
2017.04.20 indingo

Az a baj az egésszel, hogy ésszerűtlen. Aki meghalt annak annyi, kampec, off, kanyec, game over. Valami más visszatérési módot kellett volna találni a készítőknek. Viszont a főcím, ahogy kezdődik, az pazar.

0
 
2015.11.28 rbernadett

Nagyon lendületesen és izgalmasan indult, aztán valahogy ez is leült. A második évadra valahogy már nem érdekelt annyira a szereplők sorsa, szerintem azért, mert olyan karakterekkel pakolták tele a sorozatot, akikkel nem lehet azonosulni. Vagy túl ör... Több

0
 
2017.11.01 Bazzzsi

Engem zavart ez a téma. Csak úgy feltámadnak az emberek? És ez amúgy tök természetes? A felénél már sok minden nem történt a sorozatban, ami előrébb vitte volna a történetet.

0
 
2017.07.25 Lonka

Valahogy az alapsztori eléggé leült néhány rész után és a családi problémák kerültek előtérbe, ami számomra nem volt túl érdekes. Voltak benne jó elgondolások, de sok felesleges történés is.

0