Feltámadtak

Érdekességek
Cikkek

2022.10.17 Clairette

Kevesebb jobb lett volna

Nagyon érdekes, de a remek első évad után megfeneklő történet. A második évadot már annyira különlegesnek akarták megcsinálni, hogy mindenki kapja fel a fejét, de a túlbonyolítás pont az ellenkezőjét váltotta ki. Az első részek még egyszerűek voltak.... Több

2017.04.20 indingo

Az a baj az egésszel, hogy ésszerűtlen. Aki meghalt annak annyi, kampec, off, kanyec, game over. Valami más visszatérési módot kellett volna találni a készítőknek. Viszont a főcím, ahogy kezdődik, az pazar.

2015.11.28 rbernadett

Nagyon lendületesen és izgalmasan indult, aztán valahogy ez is leült. A második évadra valahogy már nem érdekelt annyira a szereplők sorsa, szerintem azért, mert olyan karakterekkel pakolták tele a sorozatot, akikkel nem lehet azonosulni. Vagy túl ör... Több

2017.11.01 Bazzzsi

Engem zavart ez a téma. Csak úgy feltámadnak az emberek? És ez amúgy tök természetes? A felénél már sok minden nem történt a sorozatban, ami előrébb vitte volna a történetet.

2017.07.25 Lonka

Valahogy az alapsztori eléggé leült néhány rész után és a családi problémák kerültek előtérbe, ami számomra nem volt túl érdekes. Voltak benne jó elgondolások, de sok felesleges történés is.

2016.06.19 Timcsi

Érdekesnek indult, de utána eléggé érdektelen lett. Picit már sok volt nekem ez a mindenki csak úgy feltámad.

2016.08.24 Emma109

Egy régebbi Csodák c. sorozatra emlékeztet. A főcíme remek. A történet érdekes, se várnám a miérteket.

2018.09.18 giorgio600

Az alaptéma találó, a megvalósítás sem éppen rossz, de valami mégis hiányzik... A szereplők tipikus sorozatszínészek. Az első évad, elég izgalmas, érdekfeszítő, de a másodikra elfogyott a lendület, talán ezért nem lett csak 2 évados a dolog.