Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71
Filmadatlap
 
81
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
süti1999   2017. 12. 02.

legújabb vélemény

Imádom ezt a sorozatot. Teljesen más, mint a többi kórházas sorozat. Ebben is ugyanúgy megtalálhatóak a szerelmi kapcsolatok, a szereplők magánélete, de ez mellett tele van orvosi jelenetekkel is.Nagyon találó, hogy Charlie, a balesete után látja a szellemeket és segít nekik, így ők nyugodtan, tiszta lelkiismerettel mehetnek el.

 
Toncsi   2017. 04. 17.

Én is leginkább a természetfölötti izé miatt adtam neki eséyt, mert különben nem vagyok oda a kórházas sorozatokért...az első rész után kcsit csalódottan folytattam, de szerencsére úgy a hatodik után már teljes mellszélességgel vetettem magam az események folyásába.


 
julis   2017. 02. 06.

Első ránézésre semmiben sem különbözik az összes többi hasonló kórházas sorozattól, talán a lelki oldalt kivéve. Nekem mondjuk így is megfelelt.

Daniel Gillies
Daniel Gillies
Daniel Gillies
Daniel Gillies
Daniel Gillies
Daniel Gillies
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.