Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
47%

Bűbájos boszorkák (2018-2021)

Charmed
Filmadatlap
 
97
Szereplők
3
Vélemények
210
Képek
3
Videók

Galéria (210)

Videók (3)

 
JRD   2022. 06. 07.

legújabb vélemény

1
Méltatlan újrázása egy jó sorozatnak...

Hogy milyen volt az eredeti sorozat? Ötletes, egyedi, érdekes, remek színészekkel akik fantasztikusan alakították a rájuk bízott karaktereket. Egy szerethető sorozat, mely valóban szórakoztató, és a kor technikájához képest látványos volt. (És valahol talán megteremtette a misztikus sorozatok alapjait.) Hogy milyen ez a sorozat? Nos, tömören: sz¬*r. Kifejtve: nagyon sz*r. Pár rész után "sírva" adtam fel. Talán, ha nem ismertem volna az eredeti szériát, akkor jobbnak találnám? Nem. Felejthető történetek felejthető színészekkel, felejthető rendezéssel, felejthető trükkökkel. De kinek mi tetszik. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
WaldyxMan   2022. 06. 06.

0

Ez nem az eredeti remake-je. Az eredetinek jobb cselekménye és még jobb speciális effektjei is voltak. Az írás borzalmas, és úgy érzem, mintha erőltetett lenne. Megnéztem 2 epizódot és mindkettő szar volt.

 
WaldyxMan   2020. 08. 11.

0

Ez nem a Bűbájos boszorkák. Ez tiszta szar. Az eredeti sorozat olyan erős, olyan szívszorító volt, és olyan tökéletesen megírt és elképesztően játszott a nagyszerű Holly, Shannen, Alyssa és Rose jóvoltából. Ez csak egy nagyon gyenge remake. Olcsó, ro... több»