Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
64%
Filmadatlap
 
37
Szereplők
3
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
trinagl   2017. 01. 21.

legújabb vélemény

Engem annyira nem fogott meg. A Stranger Things jobb ebben a műfajban, népszerűbb is, de az tény, hogy ennek a sorozatnak sokkal jobb atmoszférateremtő ereje van. Szerintem elég bátor húzás a készítőktől, hogy jobbára ismeretlen színészgárdával dolgo... több»

 
Twister   2016. 07. 10.

Kicsit bajban vagyok. Egyrészt féltem, hogy nagyon rákattanok majd erre a sorozatra, de ettől nem kell tartani, mivel nem kifejezetten fordulatos, egy kicsit összecsapottnak érzem a forgatókönyvet. Viszont annyira jól néz ki, hogy nem lehet nem nézni. :)


 
stif   2016. 02. 12.

Azt el kell ismernem, hogy nagyon erős hangulata van az epizódoknak, a történet ugyan nem valami izgalmas és fantáziadús. Eleinte kissé vontatott, szóval kell egy kis kitartás hozzá, mire belendül az egész.

Allan Hyde
Petrine Agger
Julie Christiansen
 

Petrine Agger és a Polle Fiction című dán vígjátékban is együtt játszott.

(hp )
 

A sorozat első évada 8 részes.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.