A legjobb sorozatok, amiket MOST nézhetsz az HBO Max-on magyarul

Korábban már összegyűjöttük nektek a legjobb filmeket, amit az HBO Max-on streamelhettek, most viszont a sorozatokon a sor. Íme, több, mint száz remek széria, amit magyarul nézhetsz.

Bár filmekből végképp nincs hiány az HBO Max-on, a streamingszolgáltató a sorozatok terén talán még erősebb kínálatot tud felmutatni, a felhozatal pedig rohamos tempóban bővül az új és friss szériákkal, melyekből bőven jutott az alábbi listára is.

Természetesen nem hiányzohatnak az olyan nagy HBO-s kalsszikusok, mint a Róma, a Drót, a Jóbarátok, a Maffiózók vagy a Deadwood, de átkerültek a korábbi platformról a Max-ra az utóbbi évek nagy sikerszériái is, beleértve A szolgálólány meséjét, a Trónok harcát, a Spencert és a sort még hosszan folytathatnánk.

De nem lenne teljes a sor a legújabb szériák nélkül, így nem feledkeztünk meg a Peacemaker - Békeharcosról és Taika Waititi vadonatúj kalózos szériájáról, A zászlónk halált jelentről sem, de bekerült a listára az Egyetemista lányok szexuális élete és a Hacks - A pénz beszél is.

Egy rövid megjegyzés arról, hogyan készült ez a lista. Az aktualitás érdekében nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a nagy klasszikusok mellett felkerüljenek a válogatásra az újonnan megjelenő, valamint az HBO Max-ra nemrég felkerült eredeti szériák, továbbá a személyes kedvenceink, de a hazai nézők értékelését is figyelembe vettük, így megtaláljátok a legmagasabb értékelést kapott HBO-s műsorokat is. Figyelem, érdemes elmenteni a cikket a kedvenceitek közé, ugyanis ezt a listát rendszeresen frissíteni fogjuk.

Kellemes böngészést és jó szórakozást kívánunk.

FRISSÍTVE: A besúgó időközben kikerült a katalógusból, de mivel saját, HBO Max gyártás, fent hagytuk a listán.

#150

dokumentum

HBO Max

A dokumentumfilm Renee Bach ügyének, a keresztény misszionáriusok világának és a fehér megmentők jelenségének vizsgálata. több»

Rendező: Jacqueline Jesko
#149

60 A kör bezárul  (2023)

(2)

dráma | krimi | misztikus

HBO Max | Netflix

Egy elfuserált emberrablás nyomozása során régóta őrzött titkokra derül fény, amelyek több személyt és kultúrát kapcsolnak össze a mai New York Cityben. több»

#148

60 Ázott kutyák  (2022)

(1)

dráma | vígjáték

HBO Max

A zseniális és friss hangú Cash Carraway által írt Rain Dogs egy szokatlan szerelmi történet egy munkásosztálybeli egyedülálló anya, az ő 10 éves lánya és egy kiváltságos... több»

#147

dráma | romantikus | sci-fi

HBO Max

Sephy és Callum különböző bőrszínük és a köztük tátongó társadalmi szakadék miatt nem hozhatják nyilvánosságra kapcsolatukat, a tilalom azonban még jobban elmélyíti... több»

#146

valóságshow

HBO Max

Nyolc sztárcsapat egy dél-kaliforniai házat igazi Barbie-álomházzá alakít. Egy szerencsés Barbie-rajongó végül lehetőséget kap arra, hogy a házban lakjon. több»

#145

63 Félig üres  (2000)

(9) (11)

vígjáték

HBO Max

A Félig üres című vígjátéksorozat központi figurája Larry David, akinek mindene megvan, amire ember csak vágyhat: szép otthon, türelmes feleség, szakmai siker, hűséges... több»

#144

63 Szexi svédek  (2022)

(4)

vígjáték

HBO Max | SkyShowtime

Anette egy kormányzati tanulmány részeként a 40-es éveik közepén járó és annál idősebb nőket kérdez szexuális életükről, és olyan kérdésekről humorizál, amelyek... több»

#143

63 Az erényes Gemstonék  (2019)

(4) (20)

vígjáték

HBO Max

Az HBO legújabb vígjátéksorozata egy tévében tevékenykedő evangélista családra koncentrál, melynek tagjai korruptak és felettébb kapzsik is. több»

#142

63 Vilma  (2023)

(4)

animáció | kaland | szatíra | vígjáték

HBO Max

Vilma, a Scooby-Doo és csapata kalandjaiból ismert szereplő háttértörténetét és múltját ismerhetjük meg a sorozatból. több»

#141

63 Lányok a buszon  (2024)

(1)

dráma

HBO Max

Sadie McCarthy újságíró, aki a kampányriporterkedés egy letűnt korszakát romantizálja, és az egész életét félredobja azért, hogy egy elnökjelölt tevékenységéről... több»

#140

dráma

HBO Max

Két dublini egyetemista, Frances és Bobbi története, akik egy furcsa és váratlan kapcsolatot alakítanak ki egy házaspárral, Melissával és Nickkel. több»

#139

64 Szexnaplók  (2022)

dokumentum

HBO Max

A sorozat nyolc New York-i lakost mutat be rövid, intim pillanatképekben, ahogyan próbálnak eligazodni a városban, illetve a szex és a randizás világában. több»

Rendező: Jenny Carchman
#138

64 A lány a múltból  (2021)

(3) (2)

dráma | thriller

HBO Max

Jane beleszeret egy kivételes, minimalista házba, de amikor rádöbben, hogy egy másik sérült nő itt lelte halálát három évvel ezelőtt, elgondolkodik azon, hogy vajon az ő... több»

#137

65 Miénk a város  (2022)

(3) (2)

dráma

HBO Max | TV-ben (Filmbox, csütörtök 01:33)

A Miénk a város 2015-ben játszódik Baltimore-ban. A városban zavargások törnek ki, mivel a polgárok igazságot követelnek Freddie Gray, a 25 éves fekete férfi miatt, aki gyanús... több»

#136

65 Csajok  (2012)

(1)

dráma | vígjáték

HBO Max

A Csajok néhány húszas évei elején járó, New York-i lány hétköznapjaiba enged bepillantást. A szóban forgó csajok életvidámak, boldogok, de az élet számtalan fordulatot... több»

#135

vígjáték

HBO Max

A sorozat egyfajta mágikus realizmusba ágyazott világban játszódó jelenetek kavalkádja, amiben különféle karaktereket és hírességeket ismerhetünk meg. A szkeccseket a legjobb... több»

#134

65 The Synanon Fix  (2024)

(1)

dokumentum

HBO Max

A dokumentumfilm a Synanon szervezet felemelkedését és bukását tárja fel a tagok szemszögéből, akik megélték azt, a korai napoktól, az úttörő drogrehabilitációs programtól... több»

Rendező: Rory Kennedy
#133

dokumentum

HBO Max

A sorozatban betekintést nyerhetünk Finnország női politikusainak mindennapjaiba és életébe. több»

#132

dráma | fantasy | kaland | sci-fi

HBO Max

Egy pusztító influenzajárványt követően egy csapat túlélő megpróbálja újraépíteni a civilizációt és egy új világot teremteni, miközben ragaszkodnak ahhoz, amit... több»

#131

67 Angel City  (2023)

dokumentum

HBO Max

Az úttörő Los Angeles-i székhelyű profi női labdarúgócsapat, az Angel City Football Club kulisszái mögé nyerhetünk betekintést. A film végigköveti a női alapítású és... több»

#130

67 A takarítónő  (2021)

(1)

krimi | thriller

HBO Max

Hogy összegyűjtse a szükséges pénzt, Rosa (Damayanti Quintanar) két munkát vállal: az egyiket egy vegyi üzemben, a másikat a város egyik leggazdagabb családjánál, a... több»

#129

67 Betty  (2020)

(4)

vígjáték

HBO Max

Öt különleges nő, öt, egymástól homlokegyenest eltérő temperamentum, és egy férfiak uralta extrémsport, ami kapocsként fogja össze őket. Janay (Lovelace) keményfejű, ha... több»

#128

67 Az Angolok  (2022)

(2)

dráma | western

HBO Max

Egy angol nő 1890-ben Nyugatra érkezik, hogy bosszút álljon azon a férfin, akit fia haláláért felelősnek tart, és találkozik egy volt lovassági felderítővel és a... több»

#127

67 ¡García!  (2022)

(4)

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

HBO Max

Egy hatvanas években lefagyasztott szuperkém napjaink Madridjábnan találja magát, ahol minden új és teljesen idegen a számára.

#126

dráma | vígjáték

HBO Max

Miközben az 1990-es társadalmi felfordulás az egész országban érezhető, három iskolai barát szembesül a nyugat-német tartomány valóságával, és nagyobb dolgokról álmodik.... több»

#125

68 #BringBackAlice  (2023)

(2)

dráma | misztikus | thriller

HBO Max

Egy évvel ezelőtt két tizenéves lány eltűnt: Alicja és Weronika. Nem ismerték egymást. Különböző társadalmi háttérrel rendelkeztek. Úgy tűnik, eltűnésüknek semmi köze... több»

#124

68 Az utolsó lépcsőfok  (2022)

(11) (4)

dráma | életrajzi | krimi | misztikus | thriller

HBO Max

Egy gyászoló férfit, akinek a felesége lezuhant a lépcsőn, megvádolnak, hogy meggyilkolta őt. több»

#123

68 Látogatók  (2022)

(1)

sci-fi

HBO Max

Richard kezdő rendőrként még nincs felkészülve arra az eseménysorozatra, ami akkor veszi kezdetét, amikor két furcsa fény összeütközik az éjszakai égen. több»

#122

68 X Generáció  (2021)

(2)

dráma | vígjáték

HBO Max

Egy konzervatív közösségben egy csapat középiskolás felfedezi saját szexualitását. Ez próbára teszi meggyőződésüket az erkölccsel, élettel, szerelemmel és családdal... több»

#121

68 A légikísérő  (2020)

(8) (2)

dráma | misztikus | thriller

HBO Max

Cassandra Bowden egy légiutas-kísérő, aki dubaji szállodai szobájában ébred, egy hulla társaságában. Attól félve, hogy a rendőrség őt fogja gyanúsítani, úgy folytatja... több»

#120

68 Megvilágosultam  (2011)

(3)

dráma | vígjáték

HBO Max

A Megvilágosultam című tévésorozat főhőse Amy, aki a munkahelyi nyomás hatására idegösszeomlást kap. Egy intézetben kezelik hónapokig, s úgy tűnik, a terápia hatásos, mivel... több»

#119

68 Apanapok  (2022)

(1)

dokumentum

SkyShowtime

Lukáš Hejlík és lánya, Klára Hejlíková felfedezik a Cseh Köztársaság építészetét és gasztronómiáját, miközben szokatlan szállásokat próbálnak ki. több»

Rendező: Matej Chlupacek
Szereplők: Lukás Hejlík
#118

69 Egy ágyban a sztárral  (2021)

(2) (1)

vígjáték

HBO Max

Egy fiatal Londonban próbál túlélni, miközben két rossz munkahely között ingázik. Egy reggelen meg kell küzdenie azzal a ténnyel, hogy egy hírességgel töltötte az éjszakát,... több»

#117

dráma | horror | misztikus | romantikus

HBO Max

Húsz évvel ezelőtt tragikus események sorozata majdnem szétszakította Millwoodot. Most, a jelenben, a hazug csajok vadonatúj csapatát egy ismeretlen támadó kezdi gyötörni. több»

#116

69 Mrs. Davis  (2022)

(5)

dráma

HBO Max

Egy apáca harcba száll a Mrs. Davis nevű, mindenható mesterséges intelligencia ellen. több»

#115

69 Briliáns barátnőm  (2018)

(4) (3)

családi | dráma | romantikus

HBO Max

Amikor az idősödő Elena Greco legfontosabb barátnőjének nyoma vész, a könyvekkel teli házának magányában élő asszony elhatározza, hogy megírja barátságuk történetét.... több»

#114

69 Ducika kalandjai  (2022)

(1)

családi | vígjáték

HBO Max

Egy latin riporternő visszatekint gyermekkorára, amikor pufók, akaratos dominikai bevándorlóként nőtt fel különc családjával az 1980-as évek Miamijában. több»

#113

69 Nagy Katalin  (2019)

(2)

dráma

HBO Max | SkyShowtime

A HBO/Sky négyrészes drámasorozata Nagy Katalin, a 18. századi Oroszországot nagyhatalmi pozícióba emelő cárnő uralkodásának kései szakaszára összpontosít. Hangsúlyos... több»

#112

70 East New York  (2022)

(2)

dráma

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Kelet-New York nemrég előléptetett rendőrkapitányát, Regina Haywoodot követhetjük nyomon, aki rendőrök és nyomozók sokszínű csoportját vezeti. Közül néhányan vonakodnak... több»

#111

dokumentum | életrajzi

HBO Max

A sorozat feltárja Oscar De La Hoya, az ünnepelt, mégis bonyolult figura rétegeit, győzelmeit és zűrzavarát, hogy egy olyan embert ismerjünk meg, aki életre szóló démonokkal... több»

#110

70 Valaki valahol  (2022)

(2)

dráma | vígjáték

HBO Max

Sam a felszínen Kansas szülötte, és vérbeli helyiként is viselkedik, azonban legbelül képtelen ráhangolódni otthonára. több»

#109

70 Csavargások  (2024)

(1)

dokumentum | kaland

HBO Max

Jason Momoa beutazza az országot, hogy találkozzon azokkal a rendkívüli emberekkel, akik a saját útjukat járják – a kézművesektől a motorkerékpár – gyártókon, zenészeken... több»

#108

akció | animáció | kaland

HBO Max

Clark Kent felépíti titkos Superman-identitását, és elfogadja Metropolis hősének szerepét, miközben közös kalandokba keveredik és beleszeret Loisba, a sztárnyomozó... több»

#107

70 Lucky Hank  (2023)

(1)

HBO Max

A sorozat Richard Russo azonos című regényén alapul, Odenkirk játssza William Henry Devereaux Jr., azaz Hank szerepét, aki egy fiktív pennsylvaniai egyetem angol tanszékének... több»

#106

vígjáték

HBO Max

Ramadan meggyőzi Gervais-t, hogy adja át neki a Futottak még... című sorozat adaptációjának jogait. Amikor azonban megpróbálja a sorozatot a gyártásig eljuttatni, azzal a... több»

#105

dokumentum | történelmi

HBO Max

Nyomon követhetjük a DC történetét és örökségét, kiemelve a karakterek univerzumát, valamint az ikonikus képregénycég eredetét és fejlődését. több»

#104

dokumentum | életrajzi | sportfilm

HBO Max

A háromszoros olimpiai aranyérmes és két külön sportág, a snowboard és a gördeszka egyik legnagyobb sportolója, Shaun White életét és munkásságát ismerhetjük meg a... több»

#103

dokumentum

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Robert Downey Jr. és egy szakértői csapat azon dolgozik, hogy hat klasszikus autót restauráljanak Robert saját gyűjteményéből, miközben megpróbálják környezetbarátabbá tenni... több»


Szereplők: Robert Downey Jr.
#102

71 Kém a csapatban  (2022)

(5) (2)

dráma | thriller

HBO Max

A sorozat Nicholas Elliott és Kim Philby igaz történetét meséli el: két kém és életre szóló barát, akik közül az egyik végig elárulta a másikat. több»

#101

71 Branson  (2022)

(1)

dokumentum | életrajzi

HBO Max

Tizenhat nappal azelőtt, hogy Richard Branson a tervek szerint 2021 júliusában egy potenciálisan történelmi repülést hajtana végre, és saját űrhajójával elsőként jutna el az... több»

Rendező: Chris Smith
#100

dokumentum

HBO Max

Egy 10 részes doku-sorozat, amely a Sárkányok háza első évadának készítésébe merül el. A sorozat több mint 100 interjút négy és fél órányi exkluzív, kulisszák mögötti... több»

#99

72 Gyilkos elme  (2022)

(1)

dokumentum | krimi | misztikus

HBO Max

Hat személy bizarr és pszichológiailag összetett történetének krónikája, akiket a nebraskai Beatrice-ban 1985-ben elítélték a szeretett 68 éves nagymama, Helen Wilson... több»

#98

72 Irma Vep  (2022)

(1)

vígjáték

HBO Max

Mira egy amerikai filmsztár, aki kiábrándult a karrierjéből és lesújtotta a szakítása. Franciaországba utazik, hogy Irma Vep szerepét játssza a "Les Vampires" című francia... több»

#97

dráma | krimi | szatíra | vígjáték

HBO Max

Nancy Botwin (Mary-Louise Parker), a kertvárosi háziasszony férje halála után a pénzügyi gondok enyhítése érdekében marihuána dílernek áll. A munkájából adódó problémák... több»

#96

73 Átutazó  (2022)

(9)

dráma | misztikus | thriller

HBO Max

Amikor egy férfi emlékek nélkül ébred az ausztrál vadonban, a rendelkezésére álló kevés nyomot felhasználva kell felfedeznie kilétét, mielőtt a múltja utolérné. több»

#95

74 A megállapodás  (2021)

(2)

thriller

HBO Max

Egy megmagyarázhatatlan haláleset, és öt barát, akiket a hallgatás törékeny egyezsége köt össze. Mi történt valójában azon az éjszakán az erdőben? több»

#94

dráma | fantasy | misztikus | sci-fi

HBO Max | Netflix

A vámpíroknak nincs többé szükségük emberi vérre, ugyanis napi szükségleteiket fedezi a tömeggyártott szintetikus vér, így szabadon élhetnek az emberek között. Az emberek... több»

#93

74 Csodatévők  (2019)

(5)

dráma | fantasy | romantikus | vígjáték

HBO Max

A sorozat újabb évada a középkorban játszódik. Bár az igazságtalan bérezés, a korabeli orvoslás és az iskolázatlanság valamennyi ember életét megkeseríti, a főszereplők... több»

#92

74 Szex és New York  (2008)

(25) (8)

dráma | romantikus | vígjáték

HBO Max

Folytatódnak a négy New York-i barátnő kalandjai. Carrie boldogan él együtt Biggel, megtalálják álmaik lakását, és az esküvő napját is kitűzik. Ám a nagy napon Big... több»

#91

fantasy | horror | krimi | misztikus | vígjáték

HBO Max

Wellingtoni járőrök járnak egy rendőrségi reality show keretein belül az elmúlt években megszaporodott paranormális jelenségek nyomában.  több»

#90

75 Twisted Metal  (2023)

(6) (2)

akció | kaland | vígjáték

HBO Max

Egy motoros srác új esélyt kap egy jobb életre, de csak azzal a feltétellel, ha egy titokzatos küldetés keretében sikeresen kézbesít egy csomagot egy posztapokaliptikus... több»

#89

75 A Fehér Lótusz  (2021)

(20) (7)

dráma | szatíra | vígjáték

HBO Max

A vendégek és alkalmazottak kalandjait követhetjük nyomon egy trópusi paradicsomban. több»

#88

75 A narancsvidék  (2003)

(2) (14)

dráma | romantikus | vígjáték

HBO Max

Miután a zűrös életű Ryan Atwoodot befogadja a Cohen család, a tengerparti város, Newport nyugalma felborul. A hirtelen kialakuló szerelmi háromszöget és a generációs... több»

#87

75 Enyhülés  (2022)

(2) (1)

dráma

HBO Max

Egy fiatal nő holttestét fedezik fel a jeges folyóban. A nyomozást Zawieja vezeti, akinek az ügy megoldása küzdelmet jelent saját magával. több»

#86

dokumentum | krimi

HBO Max

A film egy békés kisváros, a texasi Mineola történetét követi nyomon, amely 2005-ben megrázkódott, amikor a környékbeli gyerekek riasztó információkkal álltak elő egy pedofil... több»

#85

dráma | vígjáték

Három 18 éves diáklány szobatárs egy vermonti kollégiumban. Egy rakás ellentmondás és hormonok segítségével a lányok igazán szerethetők és bosszantók egyaránt. több»

#84

75 A farkas gyermekei  (2020)

(14) (2)

dráma | fantasy | sci-fi | thriller

HBO Max

Miután az emberiség az egész univerzum meghódítását tűzte ki céljául, két android emberi gyerekeket nevel, és próbálják megvédeni őket az idegenben rájuk leselkedő... több»

#83

dráma | életrajzi | sportfilm

HBO Max

A Los Angeles Lakers története, amiből kiderül, hogyan váltak a legsikeresebb kosárlabdacsapattá a 80-as években. több»

#82

76 Nagypályások  (2015)

(5)

dráma | sportfilm | vígjáték

HBO Max | Netflix

A sorozat középpontjában a sport áll: befutott focistákról, támogatóikról, edzőikről, csapattársaikról, családi és baráti kapcsolataikról fest képet. Hogyan befolyásolja a... több»

#81

77 Watchmen  (2019)

(5) (5)

akció | dráma | misztikus | sci-fi

HBO Max

A sorozat egy párhuzamos univerzumba kalauzol, ahol a szuperhősöket az igazság illegális védelmezőinek tartják. Damon Lindelof a képregény gondolatiságának megőrzése mellett... több»

#80

családi | dokumentum

HBO Max

Nyomon követhetjük a színésznőt, aki most anyaként egyre jobban aggódik a családjának adott ételek miatt, feltárja a gyakori élelmiszerrejtélyeket, felfedve a gyártott... több»

#79

77 The Last of Us  (2023)

(18) (5)

akció | dráma | horror | kaland | thriller

HBO Max

Joel és Ellie, a járvány-pusztította, eltorzult világban csak egymásra számíthat. A duó kénytelen elviselni az új világ brutalitását; a kegyetlen gyilkosoktól hemzsegő,... több»

#78

77 30 ezüst  (2020)

(9) (1)

horror

HBO Max

Az egykori elítélt, Vergara atya (Eduard Fernández) egy profi ördögűző, aki egy világtól távol eső kisvárosban talál menedékre, hogy megszabaduljon a múltjától, és új... több»

#77

78 A kívülálló  (2020)

(13)

thriller

HBO Max

A kívülálló főhőse egy kétgyerekes családapa, akit szörnyű gaztett elkövetésével vádolnak meg. A vád szerint a köztiszteletben álló kisvárosi tanár megölt egy mindössze... több»

#76

78 Smallville  (2001)

(12) (28)

dráma | kaland | romantikus | sci-fi

1989-ban egy kansasi városra, Smallville-re hatalmas meteoreső zúdult. A katasztrófa során sokan meghaltak, azonban Jonathan és Martha Kentet egy kisfiúval ajándékozta meg a sors.... több»

#75

79 Kés/alatt  (2003)

(9)

dráma

HBO Max

Két népszerű plasztikai sebész kalandjaiból kapunk ízelítőt a sorozat által - egyikük példás családapa, míg másikuk egy igazi playboy. Munkájuk során nem csupán... több»

#74

79 Kés/alatt  (2003)

(9)

dráma

HBO Max

Két népszerű plasztikai sebész kalandjaiból kapunk ízelítőt a sorozat által - egyikük példás családapa, míg másikuk egy igazi playboy. Munkájuk során nem csupán... több»

#73

80 Spy/Master  (2023)

(4)

akció | dráma | thriller

HBO Max

Hősünknek egyetlen esélye van az életben maradásra, ezért egy németországi diplomáciai utat használ fel ugródeszkaként az Államokba. több»

#72

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

HBO Max

A G.R.R. Martin világszerte óriási népszerűségnek örvendő regényeinek alapján készült széria, a Trónok harca előzménysorozata, mely 300 évvel az anyasorozat eseményei... több»

#71

80 A szimpatizáns  (2024)

(1) (1)

dráma | thriller | történelmi

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

A vietnami háború vége felé egy, a dél-vietnami hadseregbe beépített kém az Egyesült Államokba utazik, és egy menekült közösségben telepedik le, ahol továbbra is titokban... több»

#70

akció | fantasy | kaland | krimi | sci-fi | vígjáték

HBO Max

Megismerkedhetünk a szuperhős eredetével, aki olyannyira elkötelezte magát a béketeremtés mellett, hogy az erőszaktól sem riad vissza. Újra találkozhatunk Békeharcossal és... több»

#69

dráma

HBO Max

Tíz év házasság után egy nő rájön, hogy férje egy zavarodott milliomos, szociopata, aki egy csúcstechnológiás szoftvert telepített az agyába, amivel képes irányítani és... több»

#68

80 Perry Mason  (2020)

(5)

dráma | krimi

HBO Max

Los Angeles, a harmincas évek elején. Az USA épp történetének legnagyobb gazdasági recesszióját éli, de Los Angeles ebből semmit sem érez meg a hangosfilm megjelenésének, az... több»

#67

81 Utódlás  (2018)

(4)

dráma

HBO Max

A sorozat a Roy família történetén keresztül a hatalom, a politika, a pénz és a család témáját járja körül. A középpontban a világ egyik legnagyobb médiavállalatával... több»

#66

81 Westworld  (2016)

(44) (11)

dráma | misztikus | sci-fi | western

HBO Max

2016 egyik legnagyobb meglepetése a HBO futurisztikus sorozata volt, melyet Michael Crichton azonos című filmje ihletett. Az epizódokból képet kaphatunk a mesterségesen létrehozott... több»

#65

81 SmartLess: Úton  (2023)

(1)

dokumentum | vígjáték

HBO Max

Jason Bateman, Sean Hayes és Will Arnet észak-amerikai turnéját láthatjuk, amelyet a SmartLess című podcast projektjükhöz készítettek. több»

#64

81 Lovecraft Country  (2020)

(4)

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

HBO Max

Atticus Freeman (Jonathan Majors) útra kel, hogy kiderítse, mi történt az apjával, akinek váratlanul nyoma veszett. Egy barátja, Letitia (Jurnee Smollett) és Freeman nagybácsija,... több»

#63

81 A szolgálólány meséje  (2017)

(34) (11)

dráma | sci-fi | thriller

HBO Max

A Margaret Atwood immár klasszikusnak számító regényén alapuló A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) a disztópikus, Gileád Köztársaság nevű totalitárius... több»

#62

82 Eufória  (2019)

(19) (4)

dráma

HBO Max

A sorozat olyan középiskolásokra koncentrál, akik életének szerves részét képezik a drogok, a szex és az erőszak. több»

#61

82 Az időutazó felesége  (2022)

(5) (3)

animáció | dráma | fantasy | romantikus

HBO Max

Henry egy genetikai hiba miatt időutazó - a legrosszabb, hogy ezt a képességét nem tudja befolyásolni. Ez összetetté teszi kapcsolatát Clare-rel, akivel mindent megpróbálnak... több»

#60

dráma

HBO Max

Ingmar Bergman eredetijének feldolgozása. Az ötrészes sorozatban egy modern házasságot ismerhetünk meg. A történet a monogámia, szerelem és gyűlölet kérdéseit vizsgálja.... több»

#59

82 Az aranykor  (2022)

(6) (8)

dráma

HBO Max

Egy konzervatív család haladó szellemiségű leszármazottja elhatározza magát, hogy beépül a szomszédos gazdag klánba, amit a kegyetlen vasútmágnás, George Russell irányít,... több»

#58

82 Minx  (2022)

(3)

vígjáték

Az 1970-es évek Los Angelesében egy komoly fiatal feminista összefog egy olcsó kiadóval, hogy létrehozzák az első női erotikus magazint. több»

#57

dráma | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A sorozatban megismerhetjük a sötét tanítvány-mester kapcsolatot, ami Deborah Vance, egy legendás Las Vegas-i humorista és egy ismeretlen 25 éves fiatal között szövődik. több»

#56

82 Tudhattad volna  (2020)

(14) (4)

dráma | thriller

HBO Max

A David E. Kelley forgatókönyve alapján, Susanne Bier rendezésében készült sorozat Jean Hanff Korelitz nagy sikerű, Tudhattad volna című regényének adaptációja. Főszereplője... több»

#55

83 Az Úr sötét anyagai  (2019)

(11) (1)

családi | dráma | fantasy | kaland

HBO Max

Lyra egyáltalán nem hétköznapi lány. Miután barátja rejtélyes körülmények között eltűnik, nyomozása során olyan dologra bukkan, amiről álmodni sem mert volna. A sorozat... több»

#54

dráma | életrajzi | krimi | misztikus | thriller

HBO Max

Két templomba járó pár maradéktalanul élvezi kisvárosi életét Texasban addig a pillanatig, amíg valaki kezébe kerül a fejsze. több»

#53

politikai | szatíra | vígjáték

HBO Max

A Városfejlesztési osztály története egy a városban éktelenkedő gödör hasznosításáról szól. Bár a helyzet elsőre nevetségesnek tűnik, a feladat egyáltalán nem egyszerű... több»

#52

dráma | romantikus

Netflix | HBO Max

Serena van der Woodsen visszatért az internátusból az elegáns magániskolába, ahol már izgalommal várják a lányt. A visszatérésével együtt megindulnak a találgatások is.... több»

#51

83 Mayans MC  (2018)

(4) (4)

dráma | krimi | thriller

HBO Max | Disney+

Miután szabadlábra helyezik, Ezekiel visszatér szülővárosába. És bár az egykor nagy reménységnek tartott srác mostanra kissé megfáradt, Ez nagyon is jól látja, miként... több»

#50

83 Titkok a kertben  (2021)

(5)

dráma | krimi | vígjáték

HBO Max

Egy kedves, visszahúzódó pár úgy dönt, meggyilkolják egymás szüleit. A történet az 1998-as Nottinghamshire gyilkosságokon alapszik, amelyeket William és Patricia Wycherley... több»

#49

83 Deadwood  (2004)

(3) (5)

dráma | krimi | történelmi | western

HBO Max | SkyShowtime

Deadwood városa Dakota állam egy olyan részén helyezkedik el, mely kívül esik a szövetségi ellenőrzés hatókörén. Az illegálisan épült városban nem érvényesek a... több»

#48

83 Barry  (2018)

(5) (6)

dráma | krimi | vígjáték

HBO Max

Az HBO saját gyártású sorozatának középpontjában az olcsó bérgyilkosságokból élő ex-tengerészgyalogos áll. Ám Barry magányos és elégedetlen az életével. Amikor... több»

#47

83 Harcos  (2019)

(8) (3)

akció | dráma | krimi | történelmi

HBO Max | Netflix

Egy fiatal harcművész érkezik San Franciscóba Kínából a polgárháború után, és rögtön a kínai negyed Ton háborújában találja magát.  több»

#46

84 Spencer  (2018)

(3)

dráma | sportfilm

HBO Max

Spencer James a South Crenshaw középiskola egyik prominens diákja és tehetséges focista. A Beverly Hills gimnázium edzője át akarja csábítani saját csapatába, amit édesanyja és... több»

#45

84 Vámpírnaplók  (2009)

(58) (51)

dráma | fantasy | horror | misztikus | romantikus | thriller

HBO Max

A Mystic Falls Gimnázium egyik diákja, Stefan Salvatore egy vámpír, ezt azonban senki sem sejti. A fiú beleszeret Ellába, aki a közelmúltban elhunyt szüleit gyászolja. A két... több»

#44

akció | életrajzi | kaland | történelmi | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

1717-et írunk és egy gazdag földesúr kapuzárási pánikban szenved. Stede Bonnet éppen ezért úgy dönt, elhagyja kényelmes életét, és kalóznak áll. Viszont a dolgok nem... több»

#43

85 Drót  (2002)

(17) (11)

dráma | krimi | thriller

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A Drót minden idők egyik legnépszerűbb televíziós produkciója. A történet egy baltimore-i kábítószeres gyilkossági nyomozást göngyölít fel, mindkét fél, a rendőrség és... több»

#42

85 Éles tárgyak  (2018)

(26) (1)

dráma | krimi | misztikus | thriller

HBO Max

A nyolcrészes krimisorozat középpontjában Camille Preaker újságírónő áll, aki a pszichiátriai kezelését követően visszatér szülővárosába, a Missouri állambeli Wind... több»

#41

85 Rick és Morty  (2013)

(13) (7)

animáció | kaland | politikai | sci-fi | szatíra | vígjáték

HBO Max

A Rick és Morty című animációs filmsorozat egy briliáns tudós és nem éppen lángelméjű unokája izgalmas és olykor veszélyes kalandozásait meséli el.

#40

85 Rick és Morty  (2013)

(13) (7)

animáció | kaland | politikai | sci-fi | szatíra | vígjáték

HBO Max

A Rick és Morty című animációs filmsorozat egy briliáns tudós és nem éppen lángelméjű unokája izgalmas és olykor veszélyes kalandozásait meséli el.

#39

85 A hátrahagyottak  (2014)

(20) (3)

dráma | fantasy | misztikus

HBO Max

New York egyik külvárosában, Mapletonban egyik napról a másikra több mint száz ember tűnik el nyomtalanul. A helyi rendőrfőnök vezetésével az emberek megpróbálják rendezni az... több»

#38

dráma | fantasy | horror | kaland | misztikus

HBO Max

A sötétség kora és a Vámpírnaplók sikere után új szálon folytatódik a történet. A sorozat főszereplője a 17 éves Hope, cselekménye a Salvatore iskolában játszódik.... több»

#37

85 Sírhant művek  (2001)

(11) (7)

dráma | vígjáték

HBO Max | Netflix

A családfő, karácsony éjszakáján tragikus balesetben életét veszti. Fia, Nate épp az ünnepekre érkezik, azonban nem csak édesapja halálával, hanem anyja... több»

#36

vígjáték

HBO Max

Eric Andre egy bizarr környezetben próbál talkshow-t vezetni, ahol van, hogy ő a csínytevések kiagyalója, néha pedig az áldozatuk. több»

#35

85 Love Life  (2020)

(11)

romantikus | vígjáték

HBO Max | Netflix

A romantikus komédiasorozat főszereplője, Darby (Anna Kendrick) próbál megbirkózni szerelmi élete buktatóival. Minden rész egy-egy kalandot mutat be, melyek az igaz és örökké... több»

#34

86 Tönkretehetlek  (2020)

(5)

dráma

HBO Max

A szexualitásban az önkéntességet és a kiszolgáltatottságot gyakran nagyon vékony mezsgye választja el egymástól. Arabella, a fényes karrierről álmodozó fiatal író a saját... több»

#33

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

HBO Max

Az HBO Latino argentin-amerikai összefogással készült, saját gyártású thrillersorozata egy fiatal pár kálváriáját meséli el. Fabian és Lila Danubio élete örökre... több»

#32

86 Hatalmas kis hazugságok  (2017)

(35) (14)

dráma | krimi | misztikus

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A sorozat főhőse három anyuka, akiknek tökéletesnek tűnő középosztálybeli életük sötét titkokat rejt. Gyermekeik most kezdik első tanévüket, életük látszólag... több»

#31

86 Gomorra  (2014)

(10)

dráma | krimi | thriller

HBO Max

Robert Savian népszerű regényének adaptációja, mely elvezet minket Nápoly sötét és veszélyes utcáiba, a Camorra bűnszervezet főhadiszállására. Miután Pietro Savastanot, a... több»

#30

87 Tokyo Vice  (2022)

(5)

dráma | krimi | thriller

HBO Max

Egy tokiói cégnek dolgozó nyugati újságíró a város egyik legbefolyásosabb gengszterével kerül szembe. több»

#29

87 Hazug csajok társasága  (2010)

(49) (8)

dráma | misztikus | romantikus | thriller

HBO Max

Emily, Hanna, Spencer, Aria és Alison együtt töltötték gyermeki éveiket. Egy nap Alison rejtélyes körülmények között eltűnik. Egy évvel az eset után a többi lány különös... több»

#28

dráma | életrajzi | történelmi | vígjáték

HBO Max

Lebilincselő, ellentmondások sokaságát tartalmazó epizódokból rajzolódik ki az Orosz Birodalom egyik legnagyobb uralkodójának története, aki ambícióktól vezérelve érkezett... több»

#27

87 Bizonytalan  (2016)

(2)

romantikus | vígjáték

HBO Max | Netflix

Az Issa Rae forgatókönyve alapján készült, nyolc epizódból álló vigjátéksorozat főszereplői Issa és Molly, két afroamerikai nő. A sorozat az ő mindennapi küzdelmeiket... több»

#26

87 Milliárdok nyomában  (2016)

(8) (5)

dráma

HBO Max | SkyShowtime

Az ötödik évadban kiújulnak a Bobby Axelrod (Lewis) és Chuck Rhoades (Giamatti) közti régi ellentétek, ráadásul újabb vetélytársakkal is számolniuk kell. Mike Prince (Core... több»

#25

87 The Walking Dead  (2010)

(99) (80)

dráma | horror | thriller

Netflix | HBO Max | Disney+

Miután Rick Grimes egy elhagyott kórházban ébred fel a kómából, azzal kell szembesülnie, hogy szinte az egész civilizációt elpusztította egy zombijárvány. Rick felesége és... több»

#24

87 Megszállottak viadala  (2018)

(12) (3)

akció | dráma | kaland | thriller

HBO Max

Eve (Sandra Oh) elégedetlen az életével, úgy érzi, sokkal többre hivatott, mint hogy egy irodában ücsörögjön; kém szeretne lenni. Végre eljön az ő ideje is, amikor azt a... több»

#23

88 Törtetők  (2004)

(7) (6)

dráma | vígjáték

HBO Max

Vince Chase-t legutóbbi filmjének bemutatóján elhalmozzák dicséretekkel. Eric, Vince önjelölt menedzsere arra bíztatja a férfit, hogy utasítson el egy forgatókönyvet, amit el... több»

#22

88 A törvény nevében  (2014)

(50) (4)

dráma | krimi | misztikus | thriller

HBO Max

Martin Hart (Woody Harrelson) és a különc Rust Cohle (Matthew McConaughey) 17 éve együtt nyomoztak egy meggyilkolt lány ügyében. Hosszú ideig úgy tűnt, sikerült... több»

#21

88 Alaska nyomában  (2019)

(16) (8)

dráma | romantikus

HBO Max

A kamasz Miles Halter kortársaihoz képest kissé koraérett, ezért rábeszéli szüleit, hogy írassák be egy bentlakásos iskolába. Abban reménykedik, hogy az új környezet izgalmas... több»

#20

88 Ősember  (2019)

(12)

akció | animáció | dráma | fantasy | horror | kaland

HBO Max

Egy barlanglakó férfi az evolúció hajnalán, és egy a kihalás szélén álló dinoszaurusz. Szörnyű tragédia köti össze őket, és ez a valószínűtlen barátság a túlélés... több»

#19

88 Gengszterkorzó  (2010)

(8) (16)

dráma | krimi | történelmi

HBO Max

Nucky Thompson, Arnold Rothstein, Lucky Luciano és Al Capone mind ugyanazt szeretnék: felépíteni saját birodalmukat az alkoholtilalom éveiben. Az érdekellentétek azonban... több»

#18

89 Easttowni rejtélyek  (2021)

(30) (4)

dráma | krimi | misztikus

HBO Max

Pennsylvania egyik kisvárosában követhetjük egy nyomozó lépéseit, ahogy helyi gyilkosságokat derít fel, és megpróbálja széthullóban levő életét rendben tartani. A... több»

#17

89 Odaát  (2005)

(59) (34)

dráma | fantasy | horror | misztikus | thriller

HBO Max

A két testvér, Sam és Dean hosszú idő után kapcsolatba lépnek apjukkal, és elindulnak, hogy felkutassák őt. Ekkor azonban még nem is sejtik, milyen veszélyes kalandra is... több»

#16

89 A besúgó  (2022)

(11) (1)

dráma | politikai | thriller

SkyShowtime

1985-ben közel járunk a nagy változásokhoz a politikai rendszerben, azonban még tartja magát a kommunista kormány. Geri Budapestre költözik, ahol egyetemen tanul, és csatlakozik... több»

#15

89 Jóbarátok  (1994)

(96) (40)

romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (RTL II, csütörtök 01:33)

Minden idők egyik legnépszerűbb szituációs komédiája hat, húszas éveiben járó fiatal mindennapjait követi nyomon. Főszereplői az elkényezetett Rachel, a tisztaságmániás... több»

#14

HBO Max

A karantén ideje alatt Selen több időt töltött a konyhában, ráadásul most megosztja minden ötletét és az általa készített finomságot a nézőkkel. több»

#13

89 Gentleman Jack  (2019)

(2) (2)

dráma

HBO Max

1832-őt írunk. Anne Lister hosszú évek után visszatér Nyugat-Yorkshire-be, hogy felvirágoztassa családja egykori kúriáját, illetve annak környékét. több»

#12

akció | animáció | kaland

HBO Max

A sorozat egy ősi hősökből álló csapatot követ, akik egy baljós erő ellen védik a világot. A történelem során az egyszarvúak az erényeseket szimbolizálták, és megjelentek,... több»

#11

90 Downton Abbey  (2010)

(12) (6)

dráma | romantikus

HBO Max | SkyShowtime | TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

V. György brit király uralkodása idején járunk. A Yorkshire-ben található nagybirtokon, Downton Abbey-n élnek az arisztokrata Crawley család tagjai és szolgálóik. A történet a... több»

#10

90 The Nevers  (2021)

(4) (2)

dráma | sci-fi

HBO Max

Egy hölgyekből álló csapat a viktoriánus korból különleges képességekkel rendelkezik; könyörtelen ellenségekkel küzdenek, és küldetésük megváltoztathatja a világot.... több»

#9

90 Róma  (2005)

(20) (6)

akció | dráma | háborús | romantikus | történelmi

HBO Max

Gallia meghódítását követően Gaius Julius Caesar légióival, bizalmasaival és rengeteg rabszolgájával Itália felé veszi az irányt. Caesar úgy véli, Rómának reformokra van... több»

#8

91 Agymenők  (2006)

(100) (34)

romantikus | vígjáték

HBO Max

Leonard Hofstadter (Johnny Galecki) és Sheldon Cooper (Jim Parson) valódi csodabogarak. Mindketten a Caltech kutatói, ráadásul pasadenai lakásukat is közösen bérelik, egyvalamiben... több»

#7

92 Trónok harca  (2011)

(177) (33)

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»

#6

animáció

HBO Max

A nagy sikerű Adventure Times spin-offja. több»


Szereplők: Michelle Wong
#5

akció | animáció | dráma | misztikus

HBO Max

A Batman: A rajzfilmsorozat a DC Comics egyik legnépszerűbb hősének történeteit dolgozza fel, aki éjjelente Gotham City utcáit járva küzd az igazságtalanságért. Az Emmy-díjas,... több»

#4

93 Ez bűn  (2021)

(9)

dráma | vígjáték

HBO Max

Ritchie, Roscoe és Colin 1981-ben érkeznek Londonba. A fiatal férfiak belépnek a felnőttkorba, nyomukban egy vírussal, ami futótűzként terjed a meleg közösségben. Ez a történet... több»

#3

94 Az elit alakulat  (2001)

(61) (21)

akció | dráma | háborús | történelmi

HBO Max | Netflix

Az elit alakulat minden idők egyik legköltségesebb televíziós alkotása, a 10 epizód forgatása 125 millió dollárba került. A Stephen E. Ambrose történész és író könyvén... több»

#2

95 Maffiózók  (1999)

(26) (7)

dráma | krimi

HBO Max

A maffiavezér, Anthony Soprano kénytelen pszichiáterhez fordulni, akinek beszámol magánéletének egyes aspektusairól, azonban vannak dolgok, melyekről nem beszélhet. Diszkréten... több»

#1

fantasy | horror | szatíra | vígjáték

HBO Max | Disney+

Taika Waititi 2014-es horror vígjátéka, A hétköznapi vámpírok azonnal a kult klasszikusok sorába lépett elő, megnyitva Hollywood kapuit a rendhagyó humorú direktor előtt. Az... több»