Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Perry Mason (2020-2022)

Perry Mason
Filmadatlap
 
36
Szereplők
5
Vélemények
64
Képek
6
Videók

Galéria (64)

Matthew Rhys

Videók (6)

 
puszta   2023. 05. 04.

legújabb vélemény

0

Az első évad: átlagos iparosmunka - a színészek közepesek, hozzák a sorozatoktól elvárható minimumot (néhány mellékszereplő egész jó, pl. Tatiana Maslany), a zene és a fényképezés rendben van, a díszletek, ruhák, kellékek stb. jók, értékelhetően emel... több»

 
mártilány   2020. 06. 22.

0

Az HBO most nagyon odatette, remekül felépített sorozat, ami ugyan lassan csordogál, de meg is hálálja a türelmet.

 
Baily   2020. 08. 09.

0

Matthew Rhys az Amerikaiakban is zseniális volt, de ebben a sorozatban egyszerűen lehengerlő alakítást hozott. Alig várom a folytatást, 5 csillag!

 
Lakics   2020. 06. 12.

0

Kifejezetten örülök ennek a remake-nek, nekem sokkal jobban tetszik, mint az eredeti sorozat. Sokkal látványosabb, a harmincas évek hangulatát is jobban visszaadja, és jól megírt karakterek vannak benne. Élvezhető detektívtörténet.

 
Fuder   2020. 06. 10.

0

Remek szereplőgárdát sikerült összeválogatni, és Timothy Van Patten rendezői zsenialitásához sem fér semmi kétség, szerintem ennek a munkájának is borítékolható a sikere. Az biztos, hogy nagyon jól indít a sorozat, aki szereti a minőségi krimit, semmiképp ne hagyja ki!

 
Erle Stanley Gardner ikonikus regényhőse, Perry Mason védőügyvéd ismét egy egyszerűnek tűnő ügyet vállal el, ám annál szerteágazóbb összeesküvésre bukkan. Az HBO Max sorozata, a Perry Mason a második évadban folytatja a detektívből ügyvéddé avanzsált címszereplő eredettörténetét. A védő az első évadban történtek után nehezen talál magára, ám társai és igazságérzete végül kihozzák belőle a legjobbat. több»