Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Legyen Ön is Milliomos! - A nagy csalás (Kvíz) (2020)

Quiz
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
64
Képek
2
Videók

Galéria (64)

Videók (2)

 
qwer   2020. 11. 23.

legújabb vélemény

2

Nehéz eldönteni, hogy egy hihetetlen csalás vagy a kudarcot vallott igazságszolgáltatás története-e a sorozat, mindenesetre remekül, az érem mindkét oldalát bemutatva, de azért egy kis sejtelmességet sugallva dolgozza fel a történteket. A maga komóto... több»

 
Sándor   2020. 06. 18.

1

Nekem ez a sztori teljesen kimaradt az életemből, de már maga az elképzelés is, hogy ilyen egyszerű csalással szerezzen ekkora összeget valaki, annyira érdekesnek tűnt, hogy nem hagyhattam ki a sorozatot. És milyen jól tettem. Érdekfeszítő 3 epizód k... több»

 
bill   2020. 06. 28.

1

Ez jó volt, határozottan jó. Tömör, izgalmas, de bennem azért továbbra is ott motoszkál a kérdés, hogy komolyan köhögéssel kapott válaszokat a nézőtérről? Ez annyira amatőr. A sorozatot illetően elégedett vagyok, ennél jobban talán nem lehetett volna ezt az esetet feldolgozni.

 
A tévés műsorgyártás egyik alapvető eszköze, hogy a csatornák érzelmi befolyásolással félrevezetik nézőiket. De mi történik akkor, ha a néző játssza ki a műsort? Mennyit ér egy tisztes család becsülete? És mi a szórakoztatás ára? Stephen Frears ezúttal egy háromfelvonásos drámában ad választ ezekre a kérdésekre. több»