Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
92

Mutassatok egy hőst!

(Show Me a Hero)
Mutassatok egy hőst!
 
Deku  2017. 08. 23.

Nekem ez nagyon nem tetszik, nehezen emészthető és semmi olyan nincs benne amit vártam. Teljesen más a stílus és nagyon lehúzó volt számomra. Nem ajánlom senkinek.

 
issue  2016. 12. 31.

Ez egy politikus története, de váratlanul és nagyon megdöbbentő. Elképesztő atmoszférája van a filmnek. Mindenkinek nagyon ajánlom!

 
klimon  2016. 11. 03.

Mutassatok egy hőst...és írok köré egy tragédiát, tényleg mintha csakis bukásra lennének ítélve. Bár egy kicsit szájbarágós filózós mondatokkal van megtűzdelve, ettől eltekintve nagyon jó a történetvezetése.

Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Carla Quevedo
Catherine Keener
Winona Ryder
Oscar Isaac
James Belushi
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Alfred Molina
LaTanya Richardson
Revizor: MUTATTAK
Kompromisszum- és pátoszmentes minisorozat az HBO-tól, melyben egy politikus jót tesz, s ebből hosszú távon sokaknak jó származik – neki viszont minden távon csak a rossz. Oscar Isaac kiváló, Bruce Springteen sokat zenél. Az élet pedig megy tovább. KOVÁCS GELLÉRT ÍRÁSA.
Smoking Barrels: Mutassatok egy hőst!
A Show Me a Hero összesen kb. hat óra, de ilyen rövid idő alatt is elérte, hogy abszolút meghatározó sorozatélménnyé váljon. (10/10)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.