Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
96
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
6
Videók
Csernobil
 
MP170506   2019. 05. 09.

Az első rész alapján nagyon jó kis rövidke sorozatnak ígérkezik. Szörnyű képek tárultak az ember szeme elé, megrázó, feszült alkotás. Szörnyű belegondolni, hogy milyen döntések születtek, akkor abban a helyzetben és miért...

 
alex   2019. 05. 19.

Csak egy dolog aggaszt. A Gorbacov azert sokkal szimpatikusabbnak latszott igaziban (bar a viselkedese a filmben nem negativ, legalabbis nem olyan mint a film arca mutatkozik) Es ha ez el ter, a tobbi igaz, vagy az is kicsit durvitva van?...


 
Mozigépész   2019. 05. 09.
Felejthetetlen

Eleve maga az eredeti történet, kisgyerek voltam, mikor történt. Nem laktunk közel az akkori Szovjetunióhoz (ma ugye Ukrajna) de abban az évben nem volt szabad semmit a szabad ég alatt nevelt termések közül enni, mosatlanul. Elég nagy pánikra emlékszem, mindenki félt, beszélt valami robbanásról, ami miatt nem követhettük azt a rutint, mint évekkel korábban a veteményeskertben és a gyümölcsösben. Az első rész alapján engem megvett kilóra a sorozat, és ugyan nem vagyok egy nagy sorozatjunkie, valamint az időm is rettentő kevés sorozatokra, de egész biztos, hogy minden részt meg fogok nézni, és ha lemegy a mini series, egyben is megnézem újra az egészet.

 
Marcsitesója   2019. 05. 10.
Zseniálisnak tűnik

Az első rész alapján sokkoló és felkavaró, ne feledjük, akik akkor már éltek azokra, közvetlen hatással volt hazánkban is. A történelmi hűséghez igyekszik közelíteni, jól fogja meg a kor kommunista problémakezelési mechanizmusait és beidegződéseit. HA így folytatódik, nálam kiérdemli a zseniális jelzőt.

 
Hondati   2019. 05. 16.
Drámaian hiteles

Mikor az ember alig mer levegőt venni annyira áthatja a virtuális fertő a légkört ami szinte átszűrődik a képernyőn, magával ragad és elborzaszt akkor az elég hiteles. Engem behúzott a tökéletes szerepek, arcok, helyszínek tiszta ábrázolása és a történet ami nem akar több lenni mint ami csak elénk tárja a szörnyű tényeket és az emberi gyarlóságot. 2 rész ment le de teljesen rendben van a film. Köszönet az alkotóknak. Kíváló alkotás!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.