Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
96%

Csernobil (2019)

Chernobyl
Filmadatlap
 
28
Szereplők
60
Vélemények
15
Képek
9
Videók

Galéria (15)

Videók (9)

 
PadmeAmidala   2021. 05. 18.

legújabb vélemény

1

Nagyon jó minisorozat, már láttam 2 éve is, mikor kijött, de kevés maradt meg, ezért újranéztem. Talán az utolsó rész a legjobb, mikor kiderül sok minden.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 06. 07.

a nap véleménye

6
A sorozat, amely új utat nyitott

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem is tudom, hol kéne elkezdeni, hiszen éppen csak elkezdődött és robbant be a nagyvilágba, máris vége lett. Sok ember már biztosan várt egy ehhez hasonló sorozatot, amely az 1986. április 26-án, a Csernobil és Pripjaty városok melletti Vlagyimir I... teljes kritika»

 
7ETEDIK   2019. 06. 18.

4
A szocializmus ára

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Rengeteget megtudtam a katasztrófáról a sorozat által, olyan dolgokat is, amiket álmomban sem gondoltam volna. Hihetetlen, hogy az atomerőmű vezetői hogyan próbálták eltusolni a nyilvánvalót, közben pedig erre mennyi élet ráment, na meg milyen iszon... teljes kritika»

 
MP170506   2019. 05. 09.

3

Az első rész alapján nagyon jó kis rövidke sorozatnak ígérkezik. Szörnyű képek tárultak az ember szeme elé, megrázó, feszült alkotás. Szörnyű belegondolni, hogy milyen döntések születtek, akkor abban a helyzetben és miért...

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 06.

2

Eszméletlen felidézni és újraélni, ha csak így képernyőn keresztül is az eseményeket, amit akkoriban a szocialista blokkban parancsra elbagatellizáltak. Hihetetlenül megrázó képsorok, teljes kétségbeesés. Atyaég, miért tették, amit tettek? Ajánlott!

 
indingo   2020. 02. 18.

1

Ami történt, borzalmas és felfoghatatlan. A sorozat nekem annyira nem jött be. 3 részt néztem csak meg. Nekem kicsit lassú volt.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

1

Megrázó sorozat, amely valós eseményeken alapul, amely nem is olyan rég rázta meg a világot. Hideg futkos az ember hátán amikor nézi.

 
Az ötrészes Csernobil vitathatatlanul a sorozatgyártás egyik csúcsteljesítménye. Autentikus krónika az atomkatasztrófáról és arról, hogy ahol zsarnokság van, szem vagy a láncban. több»
 
A május hatodikán megjelent Csernobil-minisorozat az az alkotás, amit senkinek nemcsak, hogy nem érdemes, de nem is szabad kihagynia. Unod a témát, hallottad már a sztorit? Nem tudsz te semmit, Havas Jon. Spoilermentes (érdemes ezt leírni?) évadkritika. több»
 
Az HBO alkotása nem csupán karakterkezelésben példás, hanem filmtechnikában és a rendezői munkában is. több»