Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
96%

Csernobil (2019)

Chernobyl
Filmadatlap
 
28
Szereplők
59
Vélemények
15
Képek
9
Videók
 
csd   2021. 01. 05.

legújabb vélemény

4
Hol a határ...

Na, ez az a sorozat, amit egész biztosan nem kíván újranézni az ember. Mintha próbálkozna a Csernobil azzal, hogy elmossa a történelmi és dokumentarista műfajokra jellemző határokat, szerintem vannak bizonyos pontjai a cselekménynek, amelyeket érdemes fenntartással fogadni. Azt ugyan nem gondolom, hogy bármilyen csúsztatás, esetleg "túlzás" lenne a történetben, sokkalta inkább a hatás kedvéért történő hangulatfokozás miatt vannak kétségeim... Azzal kapcsolatban persze nincsenek, hogy ez az elmúlt évek egyik legkegyetlenebb és legütősebb minisorozata.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 06. 07.

a nap véleménye

6
A sorozat, amely új utat nyitott

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem is tudom, hol kéne elkezdeni, hiszen éppen csak elkezdődött és robbant be a nagyvilágba, máris vége lett. Sok ember már biztosan várt egy ehhez hasonló sorozatot, amely az 1986. április 26-án, a Csernobil és Pripjaty városok melletti Vlagyimir I... teljes kritika»


 
7ETEDIK   2019. 06. 18.

4
A szocializmus ára

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Rengeteget megtudtam a katasztrófáról a sorozat által, olyan dolgokat is, amiket álmomban sem gondoltam volna. Hihetetlen, hogy az atomerőmű vezetői hogyan próbálták eltusolni a nyilvánvalót, közben pedig erre mennyi élet ráment, na meg milyen iszon... teljes kritika»

 
MP170506   2019. 05. 09.

3

Az első rész alapján nagyon jó kis rövidke sorozatnak ígérkezik. Szörnyű képek tárultak az ember szeme elé, megrázó, feszült alkotás. Szörnyű belegondolni, hogy milyen döntések születtek, akkor abban a helyzetben és miért...

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 06.

2

Eszméletlen felidézni és újraélni, ha csak így képernyőn keresztül is az eseményeket, amit akkoriban a szocialista blokkban parancsra elbagatellizáltak. Hihetetlenül megrázó képsorok, teljes kétségbeesés. Atyaég, miért tették, amit tettek? Ajánlott!

 
indingo   2020. 02. 18.

1

Ami történt, borzalmas és felfoghatatlan. A sorozat nekem annyira nem jött be. 3 részt néztem csak meg. Nekem kicsit lassú volt.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

1

Megrázó sorozat, amely valós eseményeken alapul, amely nem is olyan rég rázta meg a világot. Hideg futkos az ember hátán amikor nézi.

Galéria (15)

Videók (9)

 
Az első 60 percben az alkotók egyből a mélyvízbe dobják a kedves nézőt, a tragédia perceivel kerülünk közelebbi képbe, a reaktort ért végzetes túlnyomás után a vezérlőben fellépő káosz közben azonnal megtapasztaljuk azt a feszültséggel teli pánikot, amint a dolgozók felismerik ugyan a helyzet fontosságát, várható következményeit mégsem tudnak egyöntetűen dönteni, mert a vezérkar által kinevezett üzemvezetőben azonnal beindul a belé nevelt mechanizmus. több»
 
Egy olyan alkotást sikerült létrehozni, amely lehengerlő atmoszférát teremtve, kiváló megoldásokkal mutatja be az emberiség modern történelmének egyik legnagyobb katasztrófáját, mindemellett pedig méltó emléket állít azoknak, akik önként, vagy kényszer hatása alatt, de a saját életüket adták társaik jövőjét szem előtt tartva. több»
 
A Csernobil minden szempontból 2019 legjobb sorozata. Mind tartalmát, mind pedig megvalósítását tekintve. több»