Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
95
Filmadatlap
 
28
Szereplők
35
Vélemények
15
Képek
9
Videók
Csernobil
 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 06. 07.
A sorozat, amely új utat nyitott

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Nem is tudom, hol kéne elkezdeni, hiszen éppen csak elkezdődött és robbant be a nagyvilágba, máris vége lett. Sok ember már biztosan várt egy ehhez hasonló sorozatot, amely az 1986. április 26-án, a Csernobil és Pripjaty városok melletti Vlagyimir Iljics Lenin atomerőműben történteket dolgozza fel, de olyan nézőket is leültetett a fotelba, akiket nem vonzott a több mint 30 évvel ezelőtti katasztrófa, hiszen a rendező, Craig Mazin és a stáb elképesztő minisorozatot tett le az asztalra. Olyan apró dolgokra is odafigyeltek, hogy minél jobban átadja a nézőnek azt a katasztrófát, ami máig érződik és hatással van ránk; minden elismerést megérdeme... több»

 
HETEDIK   2019. 06. 18.
A szocializmus ára

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Rengeteget megtudtam a katasztrófáról a sorozat által, olyan dolgokat is, amiket álmomban sem gondoltam volna. Hihetetlen, hogy az atomerőmű vezetői hogyan próbálták eltusolni a nyilvánvalót, közben pedig erre mennyi élet ráment, na meg milyen iszonyatos mennyiségű szennyezőanyag jutott a légkörbe mindeközben. Ne legyenek kétségeink, a mai napig hatással van életünkre és az egész világ életére ez a felfoghatatlan katasztrófa, gondolok a rengeteg rákos megbetegedésre, ki tudja, ebből mennyi írható még ma is Csernobil számlájára! A sorozat ügyesen kezd, nem mutatja meg egyből, mi vezetett a robbanáshoz, a kirakós az ötödik résszel lesz csak te... több»


 
MP170506   2019. 05. 09.

Az első rész alapján nagyon jó kis rövidke sorozatnak ígérkezik. Szörnyű képek tárultak az ember szeme elé, megrázó, feszült alkotás. Szörnyű belegondolni, hogy milyen döntések születtek, akkor abban a helyzetben és miért...

 
indingo   2019. 06. 11.

Ami történt borzalmas és felfoghatatlan. A sorozat nekem annyira nem jött be. 3 részt néztem csak meg. Nekem kicsit lassú volt.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

Megrázó sorozat, amely valós eseményeken alapul, amely nem is olyan rég rázta meg a világot. Hideg futkos az ember hátán amikor nézi.

 
Az első 60 percben az alkotók egyből a mélyvízbe dobják a kedves nézőt, a tragédia perceivel kerülünk közelebbi képbe, a reaktort ért végzetes túlnyomás után a vezérlőben fellépő káosz közben azonnal megtapasztaljuk azt a feszültséggel teli pánikot, amint a dolgozók felismerik ugyan a helyzet fontosságát, várható következményeit mégsem tudnak egyöntetűen dönteni, mert a vezérkar által kinevezett üzemvezetőben azonnal beindul a belé nevelt mechanizmus. több»
 
Egy olyan alkotást sikerült létrehozni, amely lehengerlő atmoszférát teremtve, kiváló megoldásokkal mutatja be az emberiség modern történelmének egyik legnagyobb katasztrófáját, mindemellett pedig méltó emléket állít azoknak, akik önként, vagy kényszer hatása alatt, de a saját életüket adták társaik jövőjét szem előtt tartva. több»
 
A Csernobil minden szempontból 2019 legjobb sorozata. Mind tartalmát, mind pedig megvalósítását tekintve. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.