Fares Fares korábban olyan nagysikerű produkciókban volt látható, mint a Csernobil, Westworld vagy épp a Zsivány Egyes, a színész most azonban rendezőként is kipróbálhatta magát, mától ugyanis elérhető a Netflix műsorkínálatában az Egy és fél nap.

Fares a forgatókönyvet Peter Smirnakosszal együtt írta, a rendező pedig egy korábbi interjúban elmondta, hogy alig várja, hogy bemutathassák a produkciót. “Nagyon várom már, hogy ez a történet kibontakozzon a vásznon, és kiváltságosnak érzem magam, hogy a legjobb színészek és a legjobb csapat van a fedélzeten” - nyilatkozta Fares.

Az Egy és fél nap igaz események által inspirált története Artan sztoriját meséli el, aki túszul ejti volt feleségét, Louise-t egy veszélyes svédországi út során, miközben a rendőrség a nyomában van. A férfi mindezt végső elkeseredésében teszi, hiszen azt szerette volna elérni mindezzel, hogy újra láthassa a lányát.

A film főszerepeiben Alma Pöysti, Alexej Manvelov, Jonathan Sand, Robin Niklasson, Bella Klaus és Karl Larsson láthatók. Az Egy és fél nap már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix gombra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | thriller

Egy fegyveres férfi, aki kétségbeesetten próbál újra találkozni a lányával, beront az egészségügyi központba, ahol elhidegült felesége dolgozik, és elrabolja őt. több»