(Hupka Adrián)A sorozat a League of Legends univerzumában játszódik, és ismert karakterek történetét meséli el Piltoverből és Zaunból.
(Hupka Adrián)Azt hiszem, kijelenthető, így a 2. évad 2/3-da után, hogy ez minden idők legjobb animációs sorozata. Kötelező darab.
Adva van egy játék, ami nem érdekel, illetve egy műfaj, amit nem szeretek. A sorozat ennek ellenére mégis lekötött és élvezhető volt! A látványvilág és a hang/zene brutálisan jó volt. A sztori is kellemes csalódás, mert messze túlszárnyalja az átlag ... Több
Jó élmény volt sok szempontból. A történetvezetés ütemes, érdekes, az animáció gyönyörű - a mozgás és a stílus is tetszett. A karakterek is felkeltették a figyelmemet, elég komplexek. A szinkron és a háttértörténet is részletes, gazdag. Nagyon ajánlom mindenkinek.
Az Arcane költségvetése 250 millió dollár volt 2 évadra. Bár magasnak hangzik, az ár nem is súrolja más nagyobb animációs filmek költségvetését. Egy animált percre vetítve, az Arcane 3-szor kevesebbe került, mint a Spider-Verse, és 4-szer kevesebbe, mint egy Pixar-film.