(Hupka Adrián)Egy bátor, harcos hercegnő különleges kalandra indul, amely során három legendás harcost kell összegyűjtenie, hogy megmentsék az istenek és az emberiség világát.
(Hupka Adrián)Maya, a latin-amerikai hercegnő egy hosszú küldetésre indul, hogy megtalálja a három legendás harcost, akik segíthetnek neki egyesíteni a birodalmat és megmenteni az istenek és az emberek világát. Egy igazi kincs ez a kis eposz, mely a latin-amerikai mítoszok világából építkezik. Ez a sorozat meg tudta tölteni értékes tartalommal mind a 9 részt. Mindezt pedig igen látványosan és néhol viccesen teszi, elegyítve a remek látványvilágát, a meseszerű kalandos hőstörténettel. Maga a tálalás főleg a szériák tekintetében kifejezetten igényes és mutatós, az akciók pedig legtöbbször kreatívok és jól megkoreografáltak. Ugyan a témája nem, de a megvalósítás mindenképp családbarát, így aki teheti, az adjon neki egy esélyt, akár gyermekekkel is.
Elképesztő ez a sorozat, lenyűgözően meg van csinálva az egész, aranyos, hangulatos, kreatív, vicces és hihetetlenül látványos. Aki meg tudja nézni Dolby Visionnel, vagy legalább HDR-rel, annak le fog esni az álla a színektől és fényektől, soha nem láttam még semmit, amihez ekkora pluszt adott volna.