Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Végzet: A Winx Saga (2020-2022)

Fate: The Winx Saga
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
7
Képek
5
Videók

Galéria (7)

Videók (5)

 
Török389133   2022. 10. 29.

legújabb vélemény

0

Az első évad unalmasan indul, de a második fele meglepően jó. Viszont a második évadot kár volt megnéznem. Alig történik benne valami, még varázslás is alig van benne, cserébe mindenki szerelmes lesz mindenkibe, és "izgulhatunk" a szerelmi bánatokon.

 
Az amatőr   2021. 01. 24.

a nap véleménye

2
Fekete mágia

Bár helyenként hemzsegett a középszerű megoldásoktól, a Fate: The Winx Saga ennek ellenére is teljesen magával ragadott. Legnagyobb érdeme talán az, hogy még az eredeti animációs sorozat megoldását is ismerve újra izgalmassá tudta tenni a kérdést, ho... teljes kritika»

 
Spidey   2021. 10. 26.

3

Nem rossz, de elég hullámzó volt a minősége az első évadnak. Az a gondom, hogy én a régi animációs sorozatot szerettem, és sokszor nem tudok elvonatkoztatni a bugyuta és értelmetlen változtatásoktól. De ettől függetlenül kíváncsi leszek a 2. évadra.

 
jfruzsi97   2021. 09. 21.

1

Winx(sori): mint az eredeti nagy mese rajongója, ajánlom. Tény, hogy nem minden szóról szóra ugyanaz benne, de mégis érzékelhető benne, hogy igen, ez ahhoz a sztorihoz köthető, amit gyerekkorunkban láttunk. Nagy fantasy rajongó vagyok, szóval engem m... több»

 
Csillagpor   2021. 11. 23.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A meséhez képest ritka gagyi, hiába raktak bele pluszba valami random vérengző lényeket, melyek ellen hancolniuk kell. A színészek fele meg olyan, mintha azt se tudná, merre van.

 
Melinda   2021. 02. 18.

1
Vasárnapra tökéletes

Egy nagy hibája van, és az szerintem maga a főhősnőnk: Bloom. Olyan irreleváns és ostoba döntéseket hoz, hogy nekem volt kínos egy-két megmozdulása. Az anti-karakterek sokkal színesebbek és életszagúbbak voltak, mint a sorozat akármelyik másik szereplője. Aki egy viszonylag könnyed kikapcsolódásra vágyik (és igen, még a dráma és akció jelzők mellett is azt kell mondjam róla, hogy az), annak tökéletes választás. Úgy érzem, van a sorozatban kraft, kíváncsi vagyok, hogy a második évadból (mert az évadzáró sejteti, hogy lesz) mit fognak kihozni.

 
TomÁcs   2021. 10. 16.

2

Sokkal jobb sorozatok vannak a műfajban. Egyszerűen unalmas volt. Alig történt benne valami. A lányok kifejezetten idegesítőek voltak.

 

Az animációs sorozatban eredetileg átalakulás után minden tündérnek szárnya van. Ahogy fejlődnek az iskolában, az egyre jobban meglátszik az átalakulásuk szépségén.

(Spidey)
 

Musa az eredeti animációs sorozatban nem érzi át folyamatosan más emberek érzéseit, és teljesen erőtlen varázs értelemben. Ő csupán az eredeti mesében egy zenetündér, de a hanghullámoknak erejük is van persze, amit képes használni, ha szükséges.

(Spidey)
 

Az eredeti animációs sorozatban Bloom a Földön találkozik először Stellával, összebarátkoznak, és ő csempészi be az iskolába először.

(Spidey)
 

A sorozat forgatása 2019 szeptemberétől decemberig tartott Írországban.

(hp)
 

A sorozat alapjául a Nickelodeon animációs szériája, a Winx Club szolgált.

(hp)
 
A magical girl, azaz a természetfeletti képességekkel rendelkező, a világot megmentő lányok sagájának számos ázsiai, de még amerikai és európai permutációját láthattuk már a Sailor Moon óta. A vén kontinensről származó két legnépszerűbb mahó sódzso vagy magical girl (tükörfordításban: varázslatos lány) sztori az olasz W.I.T.C.H. (2001) és a szintén olasz Winx Club (2004) ért el világsikereket a 2000-es évek elején. Utóbbi akkorát ment, hogy 2021-ben a 8 évados rajzfilmsorozat után már az élőszereplős verziót nézzük a Netflixen. Joggal merül fel megint a bőrlehúzás gyanúpere: Megérte? több»