Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
79%

Végzet: A Winx Saga (2020-2021)

Fate: The Winx Saga
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
7
Képek
5
Videók

Galéria (7)

Videók (5)

 
Melinda   2021. 02. 18.

legújabb vélemény

1
Vasárnapra tökéletes

Egy nagy hibája van, és az szerintem maga a főhősnőnk: Bloom. Olyan irreleváns és ostoba döntéseket hoz, hogy nekem volt kínos egy-két megmozdulása. Az anti-karakterek sokkal színesebbek és életszagúbbak voltak, mint a sorozat akármelyik másik szereplője. Aki egy viszonylag könnyed kikapcsolódásra vágyik (és igen, még a dráma és akció jelzők mellett is azt kell mondjam róla, hogy az), annak tökéletes választás. Úgy érzem, van a sorozatban kraft, kíváncsi vagyok, hogy a második évadból (mert az évadzáró sejteti, hogy lesz) mit fognak kihozni.

 
Az amatőr   2021. 01. 24.

a nap véleménye

2
Fekete mágia

Bár helyenként hemzsegett a középszerű megoldásoktól, a Fate: The Winx Saga ennek ellenére is teljesen magával ragadott. Legnagyobb érdeme talán az, hogy még az eredeti animációs sorozat megoldását is ismerve újra izgalmassá tudta tenni a kérdést, ho... teljes kritika»

 
Zoltán384279   2021. 02. 01.

2
Ahhoz képest...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem tudom, mivel kezdjem, azzal, ami tetszik benne, vagy azzal, ami nem. Még csak négy részt láttam, de a véleményem már biztosan nem fog változni. Azt hiszem, jobb azzal kezdeni, amiből kevesebb van. Tehát mi tetszik... Egész jó a sztori, bár millió... teljes kritika»

 
Tyoci   2021. 02. 08.

0

Szörnyen dühítő, hogy már minden 3. filmben megjelennek zombik vagy ahhoz hasonló lények vagy szörnyek. De nemcsak ez a klisé van elsütve benne, mintha nem is létezne jobb történetfelépítés, folyamatosan ragaszkodnak ahhoz, hogy amit tilos megtenni, ... több»

 
Ami   2021. 01. 29.

0
Akik régen, azok ma is

Igazából, akik nézték a mesesorozatot, azok mára már felnőttek, így véleményem szerint, akik akkor szerették, ezt a sorozatot is fogják, hiszen úgymond a mese is felnőtt egy filmsorozattá.

 
Replay6   2021. 01. 25.

0

Annak ellenére, hogy teljesen mást hoz, mint az eredeti, és sok mindent változtattak, nagyon élveztem. Remélem, lesz második évad.

 
Toldi   2021. 01. 23.

0

Kicsit féltem tőle, hogy a filmes feldolgozás teljesen más lesz, mint a rajzfilm, és ez így is lett. Viszont a várakozásaimmal ellentétben egy egész jó kis sorozat kerekedett belőle.

 

A sorozat forgatása 2019 szeptemberétől decemberig tartott Írországban.

(hp)
 

A sorozat alapjául a Nickelodeon animációs szériája, a Winx Club szolgált.

(hp)
 

A sorozat enyhén szólva sem győzte meg a kritikusokat. A Végzet: A Winx saga jelenleg 33 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2021. január).

(hp)
 
A magical girl, azaz a természetfeletti képességekkel rendelkező, a világot megmentő lányok sagájának számos ázsiai, de még amerikai és európai permutációját láthattuk már a Sailor Moon óta. A vén kontinensről származó két legnépszerűbb mahó sódzso vagy magical girl (tükörfordításban: varázslatos lány) sztori az olasz W.I.T.C.H. (2001) és a szintén olasz Winx Club (2004) ért el világsikereket a 2000-es évek elején. Utóbbi akkorát ment, hogy 2021-ben a 8 évados rajzfilmsorozat után már az élőszereplős verziót nézzük a Netflixen. Joggal merül fel megint a bőrlehúzás gyanúpere: Megérte? több»