Az Alfea Főiskolán már majdnem újra megkezdődött az oktatás, és még több varázslat és romantika lesz napirenden. Nemrégiben megérkezett a Végzet: A Winx Saga 2. évadának előzetese, és úgy tűnik, senki sem fogja vissza az erejét.

A tündérek talán legyőzték az ellenséget az előző évadban, de a fenyegetések még messze nem értek véget. Ahogy Abigail F. Cowen a múlt hónapban a Netflixnek ízelítőt adott: "A 2. évad, úgy érzem, az érzelmek és a kalandok forgószele. Vannak új gonosztevőink, vannak új tagok az iskolában, és lesz egy Floránk is - aki Terra unokatestvére". 

A Paulina Chávez által alakított földtündér Flora a természetből nyert erejével csatlakozik a klubhoz. "Úgy gondolom, hogy Flora a sorozatunkban a rajongók kedvence lesz. Paulina annyira, de annyira bájos és csodálatos" - mondta a Tudumnak Brian Young showrunner. "Úgy éreztük, hogy [Flora] egy hiányzó darab a sorozatban, valaki, aki beléphet a csoportba, és felrázhatja őket". Tekintve, hogy új szörnyekkel kell megküzdeniük, a Winx bandának minden erejére szüksége lesz. 

Miközben Bloom (Cowen) és Sky (Danny Griffin) románca felforrósodik a trailerben, olyan új arcokat is megismerhetünk, mint Grey (Brandon Grace), Sebastian (Éanna Hardwicke) és Miranda Richardson mint Rosalind.

"Az egyik kedvencem ebben a sorozatban az, hogy ezekkel a klasszikusan képzett, legendás színésznőkkel dolgozom" - mondja Young - "Hogy Miranda bejött, és ilyen csodálatos munkamorállal rendelkezik, hogy átgondolja a karaktert, átgondolja a jeleneteket, és ilyen nagyszerű nézőpontja van - ez egy álom volt."

Egyértelmű, hogy a tét nagyobb, mint valaha az Alfeánál. Most, hogy a tündérek teljesen kiaknázták a képességeiket, ki tudja, milyen varázslatokat szabadítanak fel. Már nem kell sokat várnod, hogy újra találkozhass velük, mert a Végzet: The Winx Saga 2. évadának premierje szeptember 16-án lesz.

Kis összefoglaló az előző évadról és, hogy mi várható a következőben

A Végzet: A Winx Saga - 2. évad évada folytatja Bloom (Abigail Cowen) önfelfedező útját. Miután felfedezte tűztündér képességeit, Bloom elhagyja az Első Világot (azaz a Földet), hogy az Alfeán megtanulja, hogyan használhatja fel a mágiáját. A titokzatos örökségének feltárása mellett Bloom megismerkedik néhány életre szóló baráttal, akiknek saját, egyedi erejük van. Az 1. évadban Bloom és barátai a félelmetes Égettek ellen harcolnak. A mágikus dráma 2. évadában az újonnan elszabadult gonoszok ellen harcolnak, miközben az évad fő kérdésével foglalkoznak: "Mi leszek, ha felnövök?" Így tehát a Winx is beáll a coming of age sorozatok sorába (bár eddig is egészen egyértelmű volt, hogy ebbe a zsánerbe is beleillik, de a 2. évad fő kérdésével bebetonozza helyét) és talán mutat nekünk valami újat a témában.

akció | dráma | kaland

Természetfeletti tudományok, ellenségeskedés, romantika. Az új évadban is mindenre elszánt tinikkel találkozhatunk, akik az Alfeában tanulják kezelni és tökéletesíteni... több»