63% 83 szavazat
Vaják: A vér eredete

Vaják: A vér eredete

The Witcher: Blood Origin
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
36
Szereplők (36)
3
Képek (3)
7
Videók (7)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
8
Cikkek (8)
Fórum

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

A Vaják sorozat előzménye. 1200 évvel Geralt kalandjai előtt a világot tündék uralják és megszületik az első Vaják.

(Hupka Adrián)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Lengyelország
Premier: 2022 | Netflix (2022.12.26.)
 
2023.07.26 Lipót Testvér

legújabb vélemény

Tiszta Fortnite!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Csak nekem tűnik fel? Hetek, hasadékok az égen, gonosz omniverzum-leigázó rend két veszélyes vezetővel... Még a Hetek eredettörténetei is hasonlók. FORTNITE: BATTLE ROYALE! Ettől függetlenül egész jó a sztori. Egy újabb Kökörcsindallal gazdagszunk, valamint számos hasonlóval. A Pacsirta Fekete Rózsatöve a Jussát Várja a Vaják megfelelőjének tekinthető. Szeretem az ilyen jópofa, szándékosan gagyi dalokat, fülbemászóak. Sajnos a történet vége össze lett csapva. Mintha az öregasszony (aki Kökörcsinnek mondta a sztorit) egyszerre csak elkezdett volna sietni. Most komolyan, mi történt? Az írók-rendezők kifogytak az időből/pénzből?

0
 
2022.12.28 JRD

1,5*

Vártuk. Nagyon. Egy jó kezdés után erősen visszaesett, majd pedig villámgyorsan összecsapták az egészet. És sokan csalódtunk. Nem elég, hogy nem igazán kapunk választ a felmerülő kérdésekre, még nem is bántak tisztelettel a történettel. Érdekesen kezdődött a minisorozat, de rétestészta lassúsággal, és az a rétestésztafutam vezetett el a felgyorsult és összecsapott befejezésig. Hiányzott belőle az egyenletes ritmus, ami által egy jó történetté is válhatott volna. Ezek után még nagyobb fintorral várom a Vaják 4. évadát, ahol már nem Henry Cavill játssza Geraldot. De talán kellemesen csalatkozunk majd. Ettől függetlenül egyszer simán megnézhető. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

2
1
 
2023.01.08 Robinson76

A Hetek története

Szerintem korántsem volt annyira rossz ez a sorozat, mint ahogyan az előttem írók értékelték. A felvezetés, amíg összeáll a Hetek társasága, valóban kissé lassúnak hatott, de én mégis élveztem az első két részt. Aztán a folytatásban közepes szinten teljesített nálam, hogy a végére az összecsapottság érzetét keltse. Megértem, ha a rajongók a csalódottságuktól vezérelve hajlamosak lepontozni a szériát, de ettől még nézhető és időnként még élvezhető is a sorozat. Szerintem tehetettek egy próbát vele!

0
 
2023.01.09 fankbringa

Hősök mindhalálig

Egy menetben néztem végig az egészet. Jó sokáig tartott, de a végére a hősök győztek, a szörnyek meghaltak, a jóslatok valóra váltak, a politikusok pedig megjárták. Úgy láttam, divat fikázni ezt a sorozatot. A film látványos, nagyon szépen meg van rajzolva. A szereplők elfogadható teljesítményt nyújtanak. A hercegnők szépek, a harcosok erősek és daliásak. Van benne szerelmi szál, politikai csatározás, mágia, mocsok és szép dalok. Sajnálom, ha nem úgy folyik a történet, ahogy mindenki várta. Ettől még nem lesz nézhetetlen. Mostanában minden mesefilm hemzseg a logikátlanságtól és a hiteltelen jelenetektől. Ez a Vajákot sem kerülte el. Szokjunk hozzá. Aki el tud vonatkoztatni az eredeti könyvben leírt történetektől, világoktól, az nézze meg! Aki a saját elképzeléseit várja a sorozatban, az bele se kezdjen!

0
 
2022.11.13 Tibor

Mi a szart néztem én meg? Miért csináltam ilyet? Elmehettem volna inkább béltükrözésre.

1