Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
53%

Vaják: A vér eredete (2022)

The Witcher: Blood Origin
Filmadatlap
 
36
Szereplők
6
Vélemények
3
Képek
7
Videók

Galéria (3)

Videók (7)

 
fankbringa   2023. 01. 09.

legújabb vélemény

0
Hősök mindhalálig

Egy menetben néztem végig az egészet. Jó sokáig tartott, de a végére a hősök győztek, a szörnyek meghaltak, a jóslatok valóra váltak, a politikusok pedig megjárták. Úgy láttam, divat fikázni ezt a sorozatot. A film látványos, nagyon szépen meg van rajzolva. A szereplők elfogadható teljesítményt nyújtanak. A hercegnők szépek, a harcosok erősek és daliásak. Van benne szerelmi szál, politikai csatározás, mágia, mocsok és szép dalok. Sajnálom, ha nem úgy folyik a történet, ahogy mindenki várta. Ettől még nem lesz nézhetetlen. Mostanában minden mesefilm hemzseg a logikátlanságtól és a hiteltelen jelenetektől. Ez a Vajákot sem kerülte el. Szokjunk hozzá. Aki el tud vonatkoztatni az eredeti könyvben leírt történetektől, világoktól, az nézze meg! Aki a saját elképzeléseit várja a sorozatban, az bele se kezdjen!

 
JRD   2022. 12. 28.

0
1,5*

Vártuk. Nagyon. Egy jó kezdés után erősen visszaesett, majd pedig villámgyorsan összecsapták az egészet. És sokan csalódtunk. Nem elég, hogy nem igazán kapunk választ a felmerülő kérdésekre, még nem is bántak tisztelettel a történettel. Érdekesen kezdődött a minisorozat, de rétestészta lassúsággal, és az a rétestésztafutam vezetett el a felgyorsult és összecsapott befejezésig. Hiányzott belőle az egyenletes ritmus, ami által egy jó történetté is válhatott volna. Ezek után még nagyobb fintorral várom a Vaják 4. évadát, ahol már nem Henry Cavill játssza Geraldot. De talán kellemesen csalatkozunk majd. Ettől függetlenül egyszer simán megnézhető. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
Robinson76   2023. 01. 08.

0
A Hetek története

Szerintem korántsem volt annyira rossz ez a sorozat, mint ahogyan az előttem írók értékelték. A felvezetés, amíg összeáll a Hetek társasága, valóban kissé lassúnak hatott, de én mégis élveztem az első két részt. Aztán a folytatásban közepes szinten teljesített nálam, hogy a végére az összecsapottság érzetét keltse. Megértem, ha a rajongók a csalódottságuktól vezérelve hajlamosak lepontozni a szériát, de ettől még nézhető és időnként még élvezhető is a sorozat. Szerintem tehetettek egy próbát vele!

 
Azag   2022. 12. 28.

0
A vég eredete!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Amikor azt olvastam, hogy az egyik szereplő azt nyilatkozta, miért érdemes megnézni a sorozatot: "It has the first kiss between two men in the show", már tudtam, hogy ez egy ritka rossz sorozat lesz, még a Netflixtől is! Emberesen bevallom, ez az első sorozat, amit végig se néztem, az első rész huszadik perce után kikapcsoltam. Meg egy Asylum-film is jobban szórakoztat, mint ez a borzalom.

 
laci   2022. 12. 26.

0

Bárki, aki egy kicsit is szereti a Vajákot, kétségtelenül elszomorodik és hihetetlenül elkeseredik, amikor meglátja ezt a Vaják zászlaja alatt futó paródiát. Ez annyira silány, olcsón elkészített és érdektelen. Továbbá, hogyan kapcsolódik ez az univerzumhoz bármilyen módon is?

 
Tibor   2022. 11. 13.

0

Mi a szart néztem én meg? Miért csináltam ilyet? Elmehettem volna inkább béltükrözésre.