A pletykák szerint a Netflix fantasy-sorozata, a Vaják hamarosan véget érhet, elsősorban a főszereplő, Henry Cavill váratlan távozása után. 

Egy bennfentes forrás említette a Redanian Intelligence-nek, a Vajákkal kapcsolatos hírekre fókuszáló portálnak, hogy az 5. évad lehet az utolsó. 

Liam Hemsworth (galériánkban) fogja Cavillt helyettesíteni Geralt szerepében, a várhatóan 2025-ben induló negyedik évadtól kezdve. 

A sorozat kreatív csapatát sok kritika érte, különösen a meglehetősen rossz fogadtatásra lelt előzmény, Vaják: A vér eredete után, amelyen Cavillt sem láthattuk, és amelyn nagyban eltér az eredeti történettől. 

A rajongók egy jó része egyébként Geralt ábrázolásával is elégedetlen volt, mivel úgy érezték, hogy az nem igazodik megfelelően a könyvekből megismert karakterhez.

Ennek ellenére a Netflix továbbra is komoly összegeket fektet a franchise-ba, hiszen egy újabb előzményfilm és egy anime is készül.

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt bújtatja a lányt, és eltökélt szándéka, hogy megvédje újonnan egyesült családját... több»