Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Vaják (2019-2021)

The Witcher
Filmadatlap
 
46
Szereplők
24
Vélemények
21
Képek
12
Videók

Galéria (21)

Henry Cavill
Henry Cavill
Henry Cavill
Henry Cavill
Henry Cavill
Henry Cavill

Videók (12)

 
Dénes Gizella   2022. 09. 26.

legújabb vélemény

0

Minden benne van, aminek benne kell lennie egy ilyen sorozatban.

 
Shelby07   2020. 03. 29.

a nap véleménye

6
Jussát várja a vaják, a nézők pedig a folytatást

A Vaják című sorozat egy könyvsorozatból készült, amely Andrzej Sapkowski lengyel író fejéből pattant ki, és nekünk nézőknek milyen jó, hogy nem csak megfogalmazódott az íróban a történet, de azt papírra is vetette. A könyvnek akkora sikere lett, hog... teljes kritika»

 
Ms. Akárki   2022. 01. 30.

2

Yennefer fejlődése miatt néztem csak, de a 2. évad ebből a szempontból óriási csalódás. Teljesen szembefordulnak a készítők eddigi énjével, és alig van szerepideje is. Egy újabb erős női karaktert csináltak ki, sajnos...

 
Norbert93   2020. 09. 30.

2
Witcher

A Vaják méltán megérdemli a legjobb videójáték adaptáció státuszát (igen, én is tudom, hogy eredetileg regény), annak ellenére, hogy a sorozat közepe kicsit ellaposodott és a régi Xéna/Herkules filmek hangulatát, díszeleteit és költségvetését idézte. Az első három részre nagyon komolyan odafigyeltek, bemutatatni egy videojátékokból ismert karaktert és bevezetni egy új fantasy univerzumot - egy olyan filmes világba, ami már kitermelt megszámlálhatatlanul sok videójáték adaptáció bukást - nem egyszerű, az elvárás rengeteg.

 
dailyfilmsan   2020. 01. 12.

1

A játék és a könyvek kedvelője vagyok, így volt ami nagyon tetszett és volt ami nagyon nem. Elvárásaimat a minimumra fektetve estem neki a sorozatnak. Nem kellett volna hiszen a maximum elvárásnak is eleget tesz. A zenéje nagyon passzol ahhoz a sötét... több»

 
JRD   2022. 03. 16.

3
A p*csába...

Ennyivel jellemezni lehet egy karakter teljes személyiségét, és őszinte leszek, pont ezért imádom. Ahogyan a magyar hangja ezt kiejti, az állatira tetszik. Természetesen nem csak ez miatt az egyik kedvencem. Maga a sztori, a látványvilág is megfogott. Hiszen a sztori jó. A karakterek is. Egy igazi fantasysorozat. Mindenképpen érdemes a figyelemre! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

 
Caravaggio1978   2020. 06. 07.

0
Mivel játszottam....

Aki előzőleg nem játszota a játékot mondjuk ps4 en az kicsit másképp látja a sorozatot... Nos remekül viszi a történetet,szerintem szenzációs sorozat lett belőle!!!!

 

A Tesla igazgatójának, Elon Musknak annyira bejött a sorozat alapjául szolgáló játék, hogy bővíteni fogja a Witcherrel a Teslán futtatható játékok listáját.

(AngelCass)
 

Néhány forgatási helyszínt mi magunk is meglátogathatunk, mint például a Tatai vár vagy a Szellim-barlang.

(AngelCass)
 

Az első évad forgatása után Henry Cavill hazavihette Gerald jelmezét .

(AngelCass)
 

Vaják szőke hajának és sminkjének elkészítésére minden forgatási napon minimum 2 órát kellet szánni.

(AngelCass)
 

Henry Cavil úgy kigyúrta magát, hogy újra kellet csináltatni a vértjét/pajzsát.

(AngelCass)
 
Az első évadot azonban nehéz nem csak felvezetésként értékelni, ám ennek ellenére is kellemes, még ha nem is üdítő néznivaló. több»
 
Mindezek ellenére is egyértelműen azt mondom, fanoknak ajánlott, a többiek pedig valószínűleg egy átlagosnál lényegesen jobb fantasysorozatot üdvözölhetnek a The Witcherben. több»