Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
89%

Vaják (2019-2021)

The Witcher
Filmadatlap
 
46
Szereplők
18
Vélemények
18
Képek
12
Videók

Galéria (18)

Henry Cavill
Henry Cavill
Henry Cavill
Henry Cavill
Henry Cavill
Henry Cavill

Videók (12)

 
Kanyi   2020. 10. 26.

legújabb vélemény

0

Kicsit az idővonal engem megzavart a végén, de alig várom a folytatást. Pörgős kis sorozat.

 
Shelby07   2020. 03. 29.

a nap véleménye

4
Jussát várja a vaják, a nézők pedig a folytatást

A Vaják című sorozat egy könyvsorozatból készült, amely Andrzej Sapkowski lengyel író fejéből pattant ki, és nekünk nézőknek milyen jó, hogy nem csak megfogalmazódott az íróban a történet, de azt papírra is vetette. A könyvnek akkora sikere lett, hog... teljes kritika»

 
Norbert93   2020. 09. 30.

2
Witcher

A Vaják méltán megérdemli a legjobb videójáték adaptáció státuszát (igen, én is tudom, hogy eredetileg regény), annak ellenére, hogy a sorozat közepe kicsit ellaposodott és a régi Xéna/Herkules filmek hangulatát, díszeleteit és költségvetését idézte. Az első három részre nagyon komolyan odafigyeltek, bemutatatni egy videojátékokból ismert karaktert és bevezetni egy új fantasy univerzumot - egy olyan filmes világba, ami már kitermelt megszámlálhatatlanul sok videójáték adaptáció bukást - nem egyszerű, az elvárás rengeteg.

 
dailyfilmsan   2020. 01. 12.

1

A játék és a könyvek kedvelője vagyok, így volt ami nagyon tetszett és volt ami nagyon nem. Elvárásaimat a minimumra fektetve estem neki a sorozatnak. Nem kellett volna hiszen a maximum elvárásnak is eleget tesz. A zenéje nagyon passzol ahhoz a sötét... több»

 
Syracuse   2019. 12. 28.

0

Nem olvastam a regényeket, ezért nem adhatok maximális pontszámot. A történetet vázlatosan ismerem, az első játékot viszonylag jól ismerem, a másodikat kevésbé, a harmadikhoz még nem volt szerencsém. Nagyon remélem, hogy a Netflix marad az eredeti te... több»

 
Ildikó Bacskai   2020. 10. 12.

0
Mesés , szexi

Meseszerű történet, gyönyörű helyeken, ez sem az én stílusom mégis nagyon tetszett.

 
jfruzsi97   2020. 09. 22.

1

Henry Cavill nagyon jól alakította a Vajákot. Semmi érzelem, a hangszíne is nagyon jó, Ezért is ajánlom eredeti nyelven nézze meg aki teheti.Valamint a harc jelenetek is nagyon látványosra sikerültek. Aki fantasy rajongó mindenképp nézze meg. Több s... több»

 

A Tesla igazgatójának, Elon Musknak annyira bejött a sorozat alapjául szolgáló játék, hogy bővíteni fogja a Witcherrel a Teslán futtatható játékok listáját.

(AngelCass)
 

Néhány forgatási helyszínt mi magunk is meglátogathatunk, mint például a Tatai vár vagy a Szellim-barlang.

(AngelCass)
 

Az első évad forgatása után Henry Cavill hazavihette Gerald jelmezét .

(AngelCass)
 

Vaják szőke hajának és sminkjének elkészítésére minden forgatási napon minimum 2 órát kellet szánni.

(AngelCass)
 

Henry Cavil úgy kigyúrta magát, hogy újra kellet csináltatni a vértjét/pajzsát.

(AngelCass)
 
Az első évadot azonban nehéz nem csak felvezetésként értékelni, ám ennek ellenére is kellemes, még ha nem is üdítő néznivaló. több»
 
Mindezek ellenére is egyértelműen azt mondom, fanoknak ajánlott, a többiek pedig valószínűleg egy átlagosnál lényegesen jobb fantasysorozatot üdvözölhetnek a The Witcherben. több»