Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
90%

Vaják (2019-2021)

The Witcher
Filmadatlap
 
46
Szereplők
18
Vélemények
18
Képek
12
Videók
 
Kanyi   2020. 10. 26.

legújabb vélemény

0

Kicsit az idővonal engem megzavart a végén, de alig várom a folytatást. Pörgős kis sorozat.

 
Shelby07   2020. 03. 29.

a nap véleménye

4
Jussát várja a vaják, a nézők pedig a folytatást

A Vaják című sorozat egy könyvsorozatból készült, amely Andrzej Sapkowski lengyel író fejéből pattant ki, és nekünk nézőknek milyen jó, hogy nem csak megfogalmazódott az íróban a történet, de azt papírra is vetette. A könyvnek akkora sikere lett, hog... teljes kritika»


 
Norbert93   2020. 09. 30.

2
Witcher

A Vaják méltán megérdemli a legjobb videójáték adaptáció státuszát (igen, én is tudom, hogy eredetileg regény), annak ellenére, hogy a sorozat közepe kicsit ellaposodott és a régi Xéna/Herkules filmek hangulatát, díszeleteit és költségvetését idézte. Az első három részre nagyon komolyan odafigyeltek, bemutatatni egy videojátékokból ismert karaktert és bevezetni egy új fantasy univerzumot - egy olyan filmes világba, ami már kitermelt megszámlálhatatlanul sok videójáték adaptáció bukást - nem egyszerű, az elvárás rengeteg.

 
dailyfilmsan   2020. 01. 12.

1

A játék és a könyvek kedvelője vagyok, így volt ami nagyon tetszett és volt ami nagyon nem. Elvárásaimat a minimumra fektetve estem neki a sorozatnak. Nem kellett volna hiszen a maximum elvárásnak is eleget tesz. A zenéje nagyon passzol ahhoz a sötét... több»

 
jfruzsi97   2020. 09. 22.

1

Henry Cavill nagyon jól alakította a Vajákot. Semmi érzelem, a hangszíne is nagyon jó, Ezért is ajánlom eredeti nyelven nézze meg aki teheti.Valamint a harc jelenetek is nagyon látványosra sikerültek. Aki fantasy rajongó mindenképp nézze meg. Több s... több»

 
Syracuse   2019. 12. 28.

0

Nem olvastam a regényeket, ezért nem adhatok maximális pontszámot. A történetet vázlatosan ismerem, az első játékot viszonylag jól ismerem, a másodikat kevésbé, a harmadikhoz még nem volt szerencsém. Nagyon remélem, hogy a Netflix marad az eredeti te... több»

 
Az amatőr   2020. 01. 11.

0
Jussát várja a vaják...

Epikus tündérmese a boszorkányról, a hercegnőről és a magányos farkasról, akik mindannyian elvesztettek valamit, és útra kelnek, hogy megleljék, de végül mást szán nekik a végzet. A Vaják egy egyedülálló fantáziavilágot tár elénk a három különleges ... teljes kritika»

Galéria (18)

Henry Cavill
Henry Cavill
Henry Cavill
Henry Cavill
Henry Cavill
Henry Cavill

Videók (12)

 

A Tesla igazgatójának, Elon Musknak annyira bejött a sorozat alapjául szolgáló játék, hogy bővíteni fogja a Witcherrel a Teslán futtatható játékok listáját.

(AngelCass)
 

Néhány forgatási helyszínt mi magunk is meglátogathatunk, mint például a Tatai vár vagy a Szellim-barlang.

(AngelCass)
 

Az első évad forgatása után Henry Cavill hazavihette Gerald jelmezét .

(AngelCass)
 

Vaják szőke hajának és sminkjének elkészítésére minden forgatási napon minimum 2 órát kellet szánni.

(AngelCass)
 

Henry Cavil úgy kigyúrta magát, hogy újra kellet csináltatni a vértjét/pajzsát.

(AngelCass)
 

Henry Cavill egy interjúban elmondta, hogy nagy gamer, és a testvérével sokat játszottak; többször is kijátszotta a The Witcher játékokat, és kiolvasta a regényeket.

(AngelCass)
 

Henry Cavilnek Magyarországon a forgatás alatt is formában kellet tartania magát, így olyan budai edzőtermet keresett fel, ahol már vendégül láttak több nagyobb hollywoodi hírességet is, mint például Arnold Schwarzenegger, Szikla (Dwayne Johnson) és legutóbb Will Smith. Az Entertainment Weekly-nek adott interjúban Cavil hálásan beszél az ott töltött napjairól .

(AngelCass)
 

A sorozatot Magyarországon forgatták.

(AngelCass)
 

Hanry Cavil kontaklencsét hord, hogy autentikusan formálhassa meg Geraltot. Egyszer majdnem a látásába került, mert a Kanári-szigeteken vulkanikus por került a lencse mögé, ami felsértette a szeme külső rétegét, mivel sokáig volt rajta, mert Cavil ragaszkodott hozzá, hogy vegyék fel az aznapi jeleneteket.

(AngelCass)
 

A lovat Henry Cavill (Gerald) választotta ki, aki Magyarországon vett lovaglóleckéket.

(AngelCass)
 
Mindezek ellenére is egyértelműen azt mondom, fanoknak ajánlott, a többiek pedig valószínűleg egy átlagosnál lényegesen jobb fantasysorozatot üdvözölhetnek a The Witcherben. több»
 
Az első évadot azonban nehéz nem csak felvezetésként értékelni, ám ennek ellenére is kellemes, még ha nem is üdítő néznivaló. több»