Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Az Idő Kereke (2021)

The Wheel of Time
Filmadatlap
 
35
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
3
Videók

Galéria (15)

Videók (3)

 
jfruzsi97   2022. 01. 31.

legújabb vélemény

2

Nagyon tetszett! Érdekes és izgalmas a története. Fordulatokkal teli és látványos. Tele természetfeletti erőkkel és lényekkel. Remélem, hogy lesz folytatása.

1
 
Robinson76   2022. 01. 26.

1
Na de ki lesz az eljövendő Sárkány?

Egy olyan világban járunk, ahol az idő ciklikusan körbe-körbe jár, az emberek a haláluk után újjászületnek, és ezt nevezik az idő kerekének. A világ egyensúlyáért küzdő női rend tagjai elkezdik keresni az újjászületett Sárkányt, hogy megakadályozzák a Sötét Úr győzelmét és a Sötétség eljövetelét. A karakterek és az őket megalkotó színészek először nem kápráztattak el, aztán belejöttek a szerepükbe és összességében jól teljesítettek. A látványra nem lehet panasz, a jelmezek és a körítés minőségi munka, viszont a CGI lehetett volna valamivel jobb is... Ugyan a szériára a hullámzó minőség sajnos jellemző, de benne van a már készülőben lévő folytatásban a naggyá válás lehetősége. Bár az elején nem gondoltam volna, de várom a második évadot!

 
varjú   2021. 10. 27.

0

Vizuálisan teljesen jó, viszont a párbeszédek suták és a vágásokra is ráférne egy kis javítás. Idegesítőnek találtam, hogy minden női karakter okos, talpraesett, a férfiak pedig egytől-egyig kretének. Néhány klisés jelenetet is felfedeztem benne, de összességében emészthető, amolyan közepesnek mondanám.

1
 
vejunkanew   2021. 11. 22.

0

Nagyon lassan indul be, még csak az első három részt láttam, de nem mondanám, hogy meggyőzött volna. Viszont kíváncsian folytatom, mert úgy érzem van benne potenciál és ha egyszer beindul nagyon tetszik majd.

 
Joseep Steelman   2021. 11. 25.

0
Nem a könyvek alapján

Átszínezett, átpolitizált, átírt, lényegétől megfosztott sorozat az új SU PB KB kulttól.

 

A sorozat képernyőhöz igazítása során számos változtatást kellett végrehajtani. A The Wheel of Time producerei már megmutatták, milyen irányba indulhatnak el ezek a változások. Előreláthatóan a második évad a második és a harmadik könyv, a The Great Hunt és a The Dragon Reborn eseményeit fedi majd le.

(jfruzsi97)
 

Az eredeti regényekben a Két folyó legtöbb szereplője valójában meglehetősen fiatalabb, mint a sorozatban.

(jfruzsi97)