Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
7
Képek
5
Videók

Vélemények: Végzet: A Winx Saga (2020)

 
Spidey   2021. 10. 26.

legújabb vélemény

1

Nem rossz, de elég hullámzó volt a minősége az első évadnak. Az a gondom, hogy én a régi animációs sorozatot szerettem, és sokszor nem tudok elvonatkoztatni a bugyuta és értelmetlen változtatásoktól. De ettől függetlenül kíváncsi leszek a 2. évadra.

 
Az amatőr   2021. 01. 24.

a nap véleménye

2
Fekete mágia

Bár helyenként hemzsegett a középszerű megoldásoktól, a Fate: The Winx Saga ennek ellenére is teljesen magával ragadott. Legnagyobb érdeme talán az, hogy még az eredeti animációs sorozat megoldását is ismerve újra izgalmassá tudta tenni a kérdést, ho... teljes kritika»


 
Zoltán384279   2021. 02. 01.

2
Ahhoz képest...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem tudom, mivel kezdjem, azzal, ami tetszik benne, vagy azzal, ami nem. Még csak négy részt láttam, de a véleményem már biztosan nem fog változni. Azt hiszem, jobb azzal kezdeni, amiből kevesebb van. Tehát mi tetszik... Egész jó a sztori, bár millió... teljes kritika»

 
jfruzsi97   2021. 09. 21.

1

Winx(sori): mint az eredeti nagy mese rajongója, ajánlom. Tény, hogy nem minden szóról szóra ugyanaz benne, de mégis érzékelhető benne, hogy igen, ez ahhoz a sztorihoz köthető, amit gyerekkorunkban láttunk. Nagy fantasy rajongó vagyok, szóval engem m... több»

 
Melinda   2021. 02. 18.

1
Vasárnapra tökéletes

Egy nagy hibája van, és az szerintem maga a főhősnőnk: Bloom. Olyan irreleváns és ostoba döntéseket hoz, hogy nekem volt kínos egy-két megmozdulása. Az anti-karakterek sokkal színesebbek és életszagúbbak voltak, mint a sorozat akármelyik másik szereplője. Aki egy viszonylag könnyed kikapcsolódásra vágyik (és igen, még a dráma és akció jelzők mellett is azt kell mondjam róla, hogy az), annak tökéletes választás. Úgy érzem, van a sorozatban kraft, kíváncsi vagyok, hogy a második évadból (mert az évadzáró sejteti, hogy lesz) mit fognak kihozni.

 
TomÁcs   2021. 10. 16.

2

Sokkal jobb sorozatok vannak a műfajban. Egyszerűen unalmas volt. Alig történt benne valami. A lányok kifejezetten idegesítőek voltak.

 
Tyoci   2021. 02. 08.

0

Szörnyen dühítő, hogy már minden 3. filmben megjelennek zombik vagy ahhoz hasonló lények vagy szörnyek. De nemcsak ez a klisé van elsütve benne, mintha nem is létezne jobb történetfelépítés, folyamatosan ragaszkodnak ahhoz, hogy amit tilos megtenni, ... több»

 
Ami   2021. 01. 29.

0
Akik régen, azok ma is

Igazából, akik nézték a mesesorozatot, azok mára már felnőttek, így véleményem szerint, akik akkor szerették, ezt a sorozatot is fogják, hiszen úgymond a mese is felnőtt egy filmsorozattá.

 
Replay6   2021. 01. 25.

0

Annak ellenére, hogy teljesen mást hoz, mint az eredeti, és sok mindent változtattak, nagyon élveztem. Remélem, lesz második évad.

 
Toldi   2021. 01. 23.

0

Kicsit féltem tőle, hogy a filmes feldolgozás teljesen más lesz, mint a rajzfilm, és ez így is lett. Viszont a várakozásaimmal ellentétben egy egész jó kis sorozat kerekedett belőle.

 
varjú   2020. 08. 15.

0

Nem volt nehéz egyből letolnom az egészet, és mit mondjak, nagyon várom a második évadot. Nagyon rendben van az egész.

 
julisX   2020. 07. 06.

0

Nem tudtam erről előzőleg semmit, csak találomra elkezdtem nézni, és szó szerint a legtökéletesebb középszerűség kellős közepébe csöppentem. Nem jó, de annyira nem is rossz, hogy rögtön kikapcsold, pont ettől pusztító.