Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Nagyon kedvelem az oldschool zenéket, és minden dokumentumfilmet megnézek, ami valamilyen módon összefüggésben áll a zenével. Ezen kívül a jó drámákat sem vetem

2021. 10. 08.
Sajnálom, de nekem egyszerűen nem jött be ez a film. Amolyan művészi szenvelgésnek éreztem, persz jól meg van írva meg minden. De komolyan...annyira allűrös, hogy az már-... több»
2021. 01. 23.
Kicsit féltem tőle, hogy a filmes feldolgozás teljesen más lesz, mint a rajzfilm, és ez így is lett. Viszont a várakozásaimmal ellentétben egy egész jó kis sorozat kereke... több»
2020. 09. 26.
Az a fajta jó dráma, ami a nehéz helyzeteket nem azzal próbálja meg eladni, hogy egyre lejjebb tapos minket a lelki nyomorba, hanem pont megpróbál fel- és kiemelni belőle... több»
Kicsit olyan érzésem volt, mintha egy realityt néznék - és nagyon szeretem, amikor egy film tud ennyire hiteles és egyszrű lenni, ennek ellenére egy pillanatig sem unatko... több»
2020. 03. 29.
Valahogy annyira nem jött be az alapsztori, a karakterek meg egy kissé idegesítőek is voltak, szóval nem akarom én lehúzni ezt a filmet, de azért megjegyezném, hogy csak ... több»
Gru (2010)
Feledés (2013)
Tűzgyűrű (2013)
Pinokkió (1940)