Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
37
Szereplők
20
Vélemények
15
Képek
5
Videók
Pinokkió
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

legújabb vélemény

Igazi klasszikus mese. Az egyik legjobb. Tanulságos és egyedi. Az idős fafaragónak nem lehetett saját gyereke így faragott magának és egy varázslat folytán élővé vált. A kis jószívű pinokkiónak sokmindent át kell élnie és meg kell tapasztalnia a rideg világban. Igazán érdekes és fantáziadús.

 
indingo   2017. 04. 14.

Szép mese, bár lehet hogy egy mai gyereknek már nem tetszene. A története szívbemarkoló a gyermek után áhítozó öregemberről. Sok tanulság is van a mesefilmben.


 
Deku   2017. 08. 30.

A lehető legjobb filmek listáján tartom számon eme darabot. Pörgős, fordulatos és totálisan magával ragadó volt ez a történet. Hiába voltak nagyon apró hibák én nem vettem észre, mivel nagyon szimpi volt a sztori.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 10.

Nem tartozik a kedvenc rajzfilmjeim közé, de szó mi szó kivételesen szép a rajzfilm egésze. Ami szerintem hibádzik a mesében az a karakterek semmijen bemutatása. Sem Pinochió, sem a róka sem a fafaragó nincs rendesen felvázolva. Gyerekeknek kiváló, tanulsága fogadj szót. Felnőttek számára altató meseként funkcionál. A történet a gyerekek miatt le lett egyszerűsítve ammi miatt bugyuta lett, de emiatt nem bánthatjuk Disney-t. Valahogy el kellett adni a sztorit.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 23.

Túlrágott történet, de ennek ellenére mégis megállja a helyét a mesefilmere vitt verziója is a sztorinak. Szép rajzok, kedves történet. Mi más kell még a gyerekeknek?

A film összbevétele 84 254 167 dollár volt (imdb.com).

 

A legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1940-ben.

(dulkap)
 

Az AFI's 10 Top 10 2008-as listáján - animációs film kategóriában - 2. helyen végzett.

(Bogi87)
 

A film közel 2,3 millió dollàrból jött létre, bevételei vilàgszerte felülmúltàk a 84 milliót.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.