Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

Hófehérke és a hét törpe (1937)

Snow White and the Seven Dwarfs
Filmadatlap
 
36
Szereplők
47
Vélemények
15
Képek
3
Videók
Hófehérke és a hét törpe
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Igazi Disney klasszikus, nagyon szerettem gyerekkoromban és nagyon szép a grafikája, a dalok is jól csengnek benne.

 
Bogi87   2016. 05. 28.

Kedvenc gyermekkori Disney rajzfilmem. Legalább 100X làttam már.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

Nagyon aranyos és csodálatosan szépen megrajzolt mese. Gyerekként iszonyatosan sokszor láttam. A Disney első meséi között van és a legjobbak között is.

 
indingo   2017. 04. 14.

Egész estés mese, remek dalokkal. Minden karakter meg van benn, ami egy tipikus mesében megvan és jóvá teszi azt. Jó és gonosz, rossz és csúf.

 
Deku   2017. 07. 10.

Hihetetlen módon csodálatos ez a mese. Korát meghazudtolóan eszementül jó. Remek dalokkal van tarkítva és a története is egyaránt szórakoztató fiúknak lányoknak.

A film összbevétele 418 200 000 dollár volt (imdb.com).

 

Hófehérke a legfiatalabb a Disney-hercegnők között hiszen ő még csak 14 éves.

(lolita13)
 

Walt Disney sokszor a szemetesvödörből halászta elő a gazdájuk által rossznak ítélt gegeket, majd az összegyűrt lapot kisimítva kitűzte az üzenőfalra azzal az üzenettel, hogy „Használjátok fel! Ez egy jó geg.”

(TribeBubu)
 

Az élethű animáció érdekében élőszereplős referenciafelvételeket rögzítettek a készítők, majd egy rotoszkóp nevű eszköz segítségével papíron újra elkészítették a szereplők mozgását animáció formájában. Ezzel a megoldással mérföldkövet helyeztek el a rajzfilmkészítés történelmében.

(TribeBubu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.