Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
91

Az élet csodaszép

(It's a Wonderful Life)
 
33
18
20
22
 
Deku   2017. 07. 10.

Ez a régies stílus nagyon bejövős volt számomra még mai szemmel nézve is. Kellemes hangulata volt ennek a filmnek. Szerintem egy könnyed kikapcsolódásnak tökéletes és ajánlani tudom. Szerettem.

 
Berto49   2018. 01. 28.

Bájosan naiv, szeretni való karácsonyi film. A legjobb benne Clarence, a szárnyaiért küzdő angyal, de James Stewart is remekül alakít benne. Egyedül töltött Szentestére az egyik legmegfelelőbb film!

 
TribeBubu   2016. 12. 16.

Sajnálatos, hogy manapság már nemigen tudnak ilyen filmeket forgatni. Csodálatosan szép történet, ötletes mesélési mód, a színészi játék mesteri a rendezés pedig talán meg is előzte a korát.
Gyerekkoromban már egyszer láttam, de csak az rémlett, hogy jó film. Ám ez tévedés, ugyanis Az élet csodaszép egy kiváló film. Ezentúl egyike lesz azoknak, amik ha nem is minden évben, de igen gyakran előkerülnek az ünnepek környékén.

 
Ballera   2017. 05. 24.

Ez a film egyszerűen zseniális. Ma már inkább a látványra mennek rá, ahelyett, hogy fognának egy ehhez hasonló csodás történetet és vászonyra vinnék. Nagyon tudom ajánlani legalább egyszer megnézésre.

 
NorbiP   2017. 03. 10.

Gyakorlatilag a kedvenc filmem, többször láttam már, nem sok filmet láttam eddig a pontig Frank Caprától, de amiket igen azok hihetetlenül jók voltak. Bárkinek ajánlom ezt a szentimentális remekművet!

James Stewart
James Stewart
Donna Reed
James Stewart
James Stewart
James Stewart
Henry Travers
Smoking Barrels: Az élet csodaszép
Nehéz elképzelni ennél reményteljesebb és pozitívabb filmet az ünnepekre. Manapság,pedig épp ez az, amire mindennél nagyobb szükségünk van: egy csipetnyi remény és a hit, hogy még a Poterek korában is megéri Bailey-nek maradnunk.
 

A 6. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1946-ban.

(dulkap )
 

A BBC listája szerint a 46. a filmtörténet 100 legjobb alkotásának sorában.

(Bogi87 )
 

Jean Arthur visszautastotta a felkérést, hogy ő alakítsa Mary-t a filmben, ugyanis abban az időben Broadway szereplése elsőbbséget élvezett.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.