Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

Csipkerózsika (1959)

Sleeping Beauty
Filmadatlap
 
23
Szereplők
16
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Csipkerózsika
 
Edii   2015. 09. 16.

Bájos mese, kedves történettel és szép kidolgozással, nem a legjobb Disney, de mindenképpen nézhető.

 
Leilani   2016. 07. 24.

Igazi klasszikus, az egyik kedvenc Disney mesém a mai napig, imádom a Once Upon a Time című dalt, főleg az angol vátozatát. Különleges, varázslatos hangulata van. Minden korosztály számára tökéletes.


 
hackerjulcsi   2018. 03. 30.

Már-már örök klasszikusnak mondható ez a mesefilm. Egy jól ismert történet, szépen megrajzolt és hangzatos zenével tarkított köntösben. Nagyon tetszett, még szerintem sokszor meg is fogom nézni :)

 
TribeBubu   2017. 05. 14.

Bár szerintem kissé buta a karakterek grafikája Disney-hez képest, de egész hangulatos, a hátterek meg gyönyörűek. Viszont nagyon unalmas volt ez a rajzfilm. Tényleg csak akkor kapkodtam fel a fejem, amikor megjelent Demóna, de ő sajnos keveset szerepelt. Meg nem is értettem, hogy ő miért gonosz, vagy ha olyan nagyon gonosz, miért igényli a meghívást egy ilyen zsúrpubi összejövetelre? :D A másik igazi vonzereje a filmnek a zenei főtéma, de az meg Csajkovszkij érdeme :D A Demóna filmre viszont kíváncsi vagyok az imént írt dolgaim miatt. Igaz, nem örülök neki, hogy Angelina Jolie játssza a címszerepet, de talán az jobb élményt nyújt, mint ez.

 
Timcsi   2019. 03. 23.

Látványra hozta a szokásos Disney színvonalat. A története kiszámítható, de azért szerethető.

 

Olyan kevés pénzt hozott a konyhára, hogy 30 évig nem készítettek hercegnős mesét.

(Laca//Ho/rr/oR// )
 

Csipkerózsika maga is királyi sarj, ezen kívül feleségül megy egy herceghez, így duplán rendelkezik királyi felmenőkkel.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A 2. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1959-ben.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.